212

По брадите им ще ги

преди 13 години

Не толкова отдавна (преди двайсет и малко повече години) имаше едни симпатични мюезини с хитлерови мустачета и такета на главите. Ходжите пък бяха с кози брадички. Сега са се навъдили едни съвсем различни по външен вид мюсюбмани, каквито и в близка Турция няма, нито в Косово, нито в Босна. По брадите им ще ги познаете.

211

Леле мале

преди 13 години

Като искат да им е леко - да си ходят в мюсюлманска държава. ние не сме длъжни да им търпим капризите и овчото блеене от джамиите. Примитивни същества са това и не подлежат на интеграция.

210

narod

преди 13 години

ti si mnogo otvoren ne6to

209

narod

преди 13 години

Цариградската патриаршия или Вселенската патриаршия е автокефална поместна православна църква с местоседалище в Цариград (Истанбул), Турция.

208

BG

преди 13 години

ya si dai adresa be ***

207

BG

преди 13 години

idete v Turciya be obryazan !!!!i ako zavisi ot men da se sabori vsyaka djamiya

206

Анонимен

преди 13 години

През последните 15 години са направени около 1500 джамии в България. Нашата толерантност е минала всякакви граници! Джамиите в християнска България стават повече от църквите!В съседна Гърция за 15 г. не бил построен нито един мюсюлмански храм. В Европа джамиите и черквите обслужват почти равен брой богомолци, а у нас на брой вярващи преобладават храмовете на ислямската общност!Да не забравяме и факта,че преди освобождението голяма част джамии са вдигани на мястото на съботени от турците църкви!

205

narod

преди 13 години

da gi rikovodqt ot TR,ina4e tezi bokluci 6te se izbiqt za vlast

204

xxx mas

преди 13 години

haide v turzia ili arabskite strani i njamat tia problemi - vsjaka zaba da si znae giola!

203

до 244

преди 13 години

явно го ползваш щом знаеш

202

Анонимен

преди 13 години

не, вибратор е

201

8 годишен

преди 13 години

това на снимката тоалетна ли е

200

един българин

преди 13 години

Всички,дето са подвласни на каквато и да било РЕЛИГИЯ,са хора с недостатъчно разум,недооценяващи естествените закони на природата.И за това е нужно някой или нещо да им разпределя живота и да ги ръководи.А това е начин за манипулацията им в угодна за някого посока...?!И не е нужно да си свръх интелект,за да се досетиш,че е време да се отърсим от всякакви възможни начини за въздействие над човека.А телевизията - не е ли начин за хипноза,за промиване на мозъка и вкарване на мисленето в "калъп" ?!

199

Фердо

преди 13 години

Вижте се колко малко е нужно за да се сджафкаме! Това не са маловажни наши проблеми а на целия свят и с тази материя трябва да се борави разумно и най-важното конструктивно. Иначе на всеки трябва да му е ясно, че България ще си остане България и че, всички тук ще продължим да живеем заедно! Весели празници на всички!

198

Анонимен

преди 13 години

Какво представляват турците си личи дори и само по този форум. Тук за да пишат значи все пак имат компютър и са що годе грамотни. А от всичките им писания лъха злоба, злоба, злоба и простотия и накраря с нищо неоправдано самочувствие. А какво да очакваме от съвсем простите турци по селата, каквито са мнозинството. Винаги съм ги съжалявал. Няма по-голямо наказание от това да живееш без родина, в една чужда за теб страна и да живееш само с омраза. Жалки нещастници!

197

Ха

преди 13 години

Мюсюлманите само тоталитарна система ги оправя. Не случайно в целия им мюсюлмански свят правилата са железни - да не пият, да не изневеряват, да не крадат, иначе им режат зелките, трепят ги с камъни или на въжето. Това е така, защото ако ги оставиш както е в България, започват да се уливат и не можеш ги спря. Затова никакъв край. Който не е доволен - айде на камилата и марш през Босфора.

196

BG

преди 13 години

Време е мюмсюлмани да няма в България...

195

8 годишен

преди 13 години

ти си много глупав ***

194

ИСТИНАТА

преди 13 години

ПОРЕДНИТЕ *** простотии

193

до 223 разумен

преди 13 години

ти кого и от къде гониш бе? БГ е наша - Турска. НЕ ни предизвиквайте че няма да чакаме още няколко години за да изчезнете като нация от лицето на земята ами ще ви изгоним от Бг