83

Детството ми минаТам

преди 13 години

Землището на с.Шишковци беше великолепна овощна градина,имаше лозя,зеленчукови градини.Когато се прекрати съществуването на недомислицата,наречена ТКЗС,хората започнаха да създават отново онова,което соца беше унищожил.Защото преди ТКЗС и сортовете,и реколтите са били по-добри.Но нещо не бяха предвидили - *** напаст от Кюстендил,най-вече от фамилията на "Говедарите".Ако сега минете през това село,ще видите,че то е живо и голямо,но полето пустее -никой няма стимул да работи,за да го крадат

82

Retro

преди 13 години

Как не ви е срам да осъдите бедните братя роми?! Расисти! Хелзинският комитет трява да бъде осведомен и да се наложи строга санкция на България, а на набедените роми, да им се предостави по една хубава къща, където да гледат си гледат коня в кухнята, и на спокойствие да си палят огън по стаите.

81

Контра - Атака

преди 13 години

Ето я страшната съдба на Косовските сърби в снимки :lambo.blog.bg/politika/2010/12/21/kasapite-na-hashish-tachi-sa-vadeli-organi-i-ot-bylgarki.654604

80

Контра - Атака

преди 13 години

МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ и ПОМОЩИ, САМО след ЗАВЪРШЕН 8-ми клас ! И до 3-то РАЖДАНЕ. ИНАЧЕ ... иначе НИ ЧАКА СТРАШНАТА СЪДБА на КОСОВСКИТЕ СЪРБИ ...

79

Анонимен

преди 13 години

Най-накрая *** влезе във затвора.Доживях този момент!!! !!!!!ЕВРИКА!!!!!!

78

Израснах в това село

преди 13 години

Информацията е неточна.Групата *** се е опитала да краде,а после се е върнала,за да накаже(!) охранителя,тъй като ако той е попречил да си крадат спокойно.Точно тук е основната същност на престъплението - *** си позволяват да "наказват" онзи,който е защитил частната собственост от мръсните им лапи. Разочароват ме местните мъже,които по принцип са с манталитет на мъжкари.Тяхно задължение е било да раздадат правосъдие там,на място.Това е класически случай,при който линчът е полезен.

77

Анонимен

преди 13 години

абе защо ги съдите.само линч за тях.

76

Бай Пешо

преди 13 години

78, Едното не пречи на другото. Дали ще се почне от мафиотите или ***, важното е да има развитие. Досега *** ги галеха с перце, бдяха над тях разни Хелзински комитети и други паразитни организации. А за да се преборим с мафията, ще ни трябва повече зрялост като общество. Което ни най малко не омаловажава днешното събитие. Отведнъж всичко не става.

75

мн.добре

преди 13 години

Всеки престъпник трябва да бъде осъден,тези заслужават много по-големи присъди! Само едно не ми е ясно ,защо при тежки престъпления *** биват наказвани ,а българите не! Кога ще осъдят онези,които са извършили доста по-тежки престъпления:Баретата,Митьо очите и много други!До кога едните ще бъдат толерирани,а другите наказвани?! Закона трябва да е еднакъв за всички!

74

живковист

преди 13 години

Референдум за връщане на смъртното наказание. Стига палячовщина.Как ще ги стигнем американците.Народа трябва да решава ,а не някакви жаби и тюфлеци от парламента.Не сме дорасли още . Стига сте ги милвали с перце. Не стига ,че *** сринаха здравната ни система ,ами. Смърт на ***.

73

до бай Пешо

преди 13 години

Присъдите срущу *** не са напредък... Напредък ще има когато се решат по този начин знаковите дела срещу мафиотите - да не изреждам, страницата ще малка...

72

Gonzo

преди 13 години

И 185 са им малко.

71

Бай Пешо

преди 13 години

Не съм съгласен с много от пишещите. Разбира се, теоретично един крематориум е най-доброто, всеобхватно и трайно решение на проблема. Но живеем във времена, когато държавата има все малък суверенитет и разни *** се опитват да ни пробутват какво ли не зад маската на демокрацията. Все пак за първи път от години виждам нашия, родния, ужасния съд, -от който съм докарван до бяс, заради абсурдно правосъдие- да дава 85 години. Това е супер!А вие оревахте орталъка. Имаме огромна крачка напред!

70

Анонимен

преди 13 години

Правилно 65 ама си мисля какво стана с урановите мини.

69

И КАКВО

преди 13 години

Ще лежат някоя година и ще излязат,а човека няма да се върне от гроба

68

5ar

преди 13 години

Ето това е добра новина !

67

Gass

преди 13 години

Камера и *** *** Браун.

66

Мариян

преди 13 години

Ако види моя идол Адолф Хитлер какво става тук ще се обърне в гроба!!!

65

така е

преди 13 години

Точно така,да не даваме пари за затвори!Та,какви добри условия на живот да осигуряваш на *** убил човек?!Само смърт за такива!

64

!

преди 13 години

Ох циганино.. недей си го проси че..Ти ква семка си, лингурино?