572

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов е великолепен пиар. Той е популист, който знае как да въодушевява масите. Още като главен секретар (на МВР-бел.ред.) той имаше няколко добри представления в битката с престъпността. Показваше се по телевизията, но това не промени с нищо нещата. Нито едно от двеста поръчкови убийства не беше разкрито, докато беше главен секретар. Малко наркотици, малко задържани на митницата стоки, но така и не видяхме разкриване на нито едно от извършените тежки престъпления в България. И в този смисъл Бойко Борисов е един популист, гениален манипулатор, какъвто впрочем бе и царят. Зад това стои склонността на българите да си търсят месия. И това е много опасно", казва в заключение бившият зам.-посланик на Германия в София д-р Клаус Шрамайер пред радио Дойче веле.mediapool.bg/show/?storyid=173789&srcpos=11

571

Анонимен

преди 13 години

S kakvo ste zapomnim BOYKO BORISOV????

570

бивш редактор

преди 13 години

Махни си шпацията преди въпросителния знак и може и да ти отговоря!

569

momo

преди 13 години

пилците се броят на есен!

568

Анонимен

преди 13 години

*** ... И Господ не може да помогне след 60 и колко години ***.

567

Хлапето

преди 13 години

Срам ме е че съм българин. по-тъпо животно няма!! герб са най-наглите мошеници в историята! премиерът се командва от чужди служби, ние не сме суверенна държава, а колония!! УЖАС!!! Кога ще се осъзнаем, писна ми вече!!!!!

566

ДСКИ

преди 13 години

*** са ваче на изчезване - Гоцето-трипера да се готви за пандиза!

565

666

преди 13 години

никога повече комунизъм!

564

Анонимен

преди 13 години

никога повече герб

563

за 652

преди 13 години

Брато, ако изгоним *** и тъпкачите им от политиката ще настане политическа криза.........

562

Скъпи сънародници

преди 13 години

Не сте ***, но и доста тъпички ( около 95 % от вас, нищо лично)........Червената хунта продава дрога на децата ви, а вие блеете във възтор по времето, когато бирата беше 30 ст и партийните секретари шибаха вас и жените с ЧЛЕН ПЪРВИ. Не само е много зле у нас , но и с такива, като вас ще става по-зле - необразовани и лесноманипулируеми индивиди без инстинкт за самосъхранение

561

до странджта

преди 13 години

ти ако си мислиш, че само Яне е отроче на БСП май си много заблуден. След загубата на втората световна в България има само една партия - червените ни хубосници. После минаха през поля и гори , през седма в десета , през 1946 в 1989, за да се достигне до днес с този шарен диапазон от 300 партии в България, ама видиш ли те били всичките еднакви и се карат в парламента и медиите , а после си пият заедно бирата ваканцията.

560

Анонимен

преди 13 години

Всеки да гласува за който си пожелае, лично аз ще гласувам за ГЕРБ, защото не виждам никаква алтернатива у нито една друга партия за сега. А в сегашното управление се вижда че нещата се движат в някаква посока на горе,при предишните се носехме по течението, а течението води само надолу!

559

ЕМ ПИ ЕМ ПЯ

преди 13 години

Ами симпатизантите на БеКаПе-то са предимно от ромски произход и нямат достъп до образование и интернет и няма как да си сравним с останалите по грамотност...

558

бивш редактор

преди 13 години

Намерил се кой да ни говори за грамотност. Първо си погледни правописа и чак тогава раздавай квалификации кой бил неграмотен. По мои лични наблюдения над пишещите в този форум най-грамотни са именно симпатизантите на ГЕРБ. И аз съм един от тях. На който не му изнася, нека ми опонира по достатъчно грамотен начин, за да го взема насериозно.

557

герберче

преди 13 години

Доверието ерозира, но симпатиите остават :P

556

хх

преди 13 години

Доверието към ГЕРБ ерозира ,но към БСП и създадените от нея партий и рейтингови агенций е равно на нула

555

kk

преди 13 години

АЛТЕРНАТИВА винаги има!За това си жив!

554

kk

преди 13 години

А запитвал ли си се дали някоя агенция смее да им публикува истинският РЕЙТИНГ?И защо трябва да вярваш на агенции!Разходи се из Интернет!КРОСС дори не смее да публикува мнение против ГЕРБ!

553

kk

преди 13 години

Считайте го за "старо желязо",подготвено за претопяване!