74

ГЕРБ

преди 13 години

Само така Борисов,накарай Първанов да излезе от кожата си и да покаже истинската си същност.

73

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Какво става тука бе... - Позитано да не са запразнили вече... - или още не са раздали премиите?...

72

...

преди 13 години

Корава червена кратуна.. пример за такава е ГоцеТи го плюеш оно вика - дъжд вали.След 1 г никой няма да си спомня за него.. след 22 г мъки..

71

до 75 гоце

преди 13 години

ха хааааКога нямаше престъпност бе ефенди.Времената когато се стреляха с калашници ли , убийците когато ходеха маскирани като попове и полицай , когато всеки палилион и баничарница го охраняваха и застраховаха момчета с анцунзи , когато на сутринта изчезваха дори чистачките от автомобилите или когато отвличаха за откупи.

70

Дедо Гаджа

преди 13 години

Посланиците се предлагат от Правителството, но се назначават от Президента. Явно на Гоце някоя чавка му е изпила акъла.

69

Анонимен

преди 13 години

За едно нещо Първанов е прав - нека да кажат какво пише в досиетата за тия агенти, какво са правили, дали са доносничели и дали са нваредили на страната и отделни личности и, ако действително се окажат зли изчадия адови, тогава да ги махаме от поста им. Ама така "... има един списък с имена на лоши чичковци и каки и те са наши врагове!" някак си не е редно, не е демократично, да не говорим, че не е цивилизовано, лъха на полицейщина!

68

Гошо Тъпото

преди 13 години

Ха-ха-хаааа,да ми хареса...нещо,което не съм писал...аз.

67

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Изпитвам оргазъм от начина, по който ГЕРБ мачка БСП... - бавничко, лекинко -без вазелин... - какво ли още са им подготвили за Коледа?....

66

гоце

преди 13 години

Да бе ама те като бяха прокурори нямаше престъпност . Народа беше нахранен . А сега народа гладува а герберовите си раздават бонуси . Пука ми за ДС като съм гладен. Гладния не е свободен. А сега почвайте да виете.

65

пак изненада

преди 13 години

Комисията за разкриване на агентите на бившата Държавна сигурност обяви имената на 15 членове на Висшия съдебен съвет (ВСС) през годините, откакто той бе създаден. Ангел Александров, бивш шеф на Националното следствие, и неговият наследник на поста Свилен Турмаков са в сега действащия ВСС.

64

изненада

преди 13 години

Имената на 63-*** прокурори и военни следователи, агенти на бившата Държавна сигурност, бяха обявени от Комисията по досиетата.Сред тях е и това на Васил Мръчков, който бе главен прокурор в годините между 1987-1989, Ангел Дончев, прокурор до края на 2007 г. във Върховната касационна прокуратура, но арестуван по обвинение, че е взел подкуп. Делото срещу него продължава. В списъка е и Асен Арсов - сега завеждащ отдел във ВКП. Колегите му Георги Кювлиев и Николай Соларов също са посочени от комисията по досиетата.

63

Анонимен

преди 13 години

Българи, основната причина да не може България да започне да се възстановява е факта че всички ключови места от Президентът , през социолози , журналисти , собственици на медии и на много други места е пълно с агенти ала Гоце.

62

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Чухте ли по какъв начин според Гоце агентчетата му помогнали на България да се присъедини към НАТО и ЕС - просто не пречели... - по-голяма наглост скоро не бях чувал...

61

Анонимен

преди 13 години

parvanov mnogo si zakasnql sas za6titata

60

Груйчо

преди 13 години

Ехооооо, другарю!!! Събуди се бре! В нета си! Тези сказки са за пенсионерския клуб:)

59

bog

преди 13 години

партииката НА ПАРВАН ЗА БОИ СЕ СТЕГА И ПАРТИЗАНСКИА ОТРЕД ИДВА С ГРЬМ И ТРЕСАК ПРЕС ДУНАВ ВРАЦА И ПО СТЬПКИТА НА БОТЕВ,,,,,,,,,,,,,,АБЕ ПАЛЕН ЦИРК ТИЯ ОЩТЕ СИ ВЕРВАТ ЧЕ СМЕ ПОД ТУРСКО АМА И ТЪРЦИТЕ ГИ ВИДЕХА ЧЕ НЕ СА СТОКА,,,,И ЕВРОПА ПАРВА ИМ ОБАРНА ГРАБ ,,,,,,,,,,,,,,НЕЗНАМ КАДЕ ще ги приемат вече МАИ БАНАНОВАТА РЕПУБЛИКА ,,,,,,,,,,,,,

58

брадваро

преди 13 години

светлосиньото може да съществува единствено нагазено от ботуша ми!скачай от парите и погано-*** със се джамиите си да се омитат..

57

гоце

преди 13 години

Герберчета стига с това изхабено плашило ДС Големите разрушители на България Луканов Ф Димитров Софиянски И КОСТОВ и Бойко не са от ДС. Те ченгетата ако ги бяха усетили щяха да ги отсвирят преди 89 г .Те са вербовани отпосле след 89 от ЦРУ да съсипят икономиката като им дадоха указание да крадат колкото могат. Имуществото на гоце и на изброените показва кой кой е.

56

Ужас

преди 13 години

Ужас те са навсякиде....Гоцетата.Не занам дали са червени , но са гоцета и са "вируси" атакуващи БЪЛГАРИЯ.

55

Анонимен

преди 13 години

Алооо фотографа, защо главата на Октопода не е на централно място, ами е така завряна в долния десен ъгъл, поне да беше в левия, иначе левите другари могат да се разсърдят.