147

Шака Зулу

преди 13 години

да гласуваш не е привилегия а право... или ако ти е необходимо допълнително обяснение за това какво е право мойе да се каже, че някой като няма акъл има право. така че не задрасквай хасан и айше за това че не знаят какво е (х, +). да ти кажа и аз си мисля че нещо липсва в подобен стейтмънт или скоуп или каквото е там.

146

Съд за всички

преди 13 години

Пак им излезе пяна на комунистите във форума. Отивате си, това е, следващата стъпка е съд и затвор за вас. Само, че не съдиите на Гоце, ще ги сменим и всички на съд. Ако няма място в затворите -- изправителни лагери, винаги има решение. Или доброволна емиграция в Северна Корея

145

Бедните социалисти

преди 13 години

Прави са социалистите, те без турците няма даминат 4 % на следващите избори. Доган им е обещал 2 %.

144

hh

преди 13 години

Тая *** майка вместо да прокарва непрекъснато закони в свой интерес, що не се погледне в огледалото! И нагла и лакома и противна.Чудовище!

143

исс

преди 13 години

На свой ред лидерът на РЗС отговори: "Ако иска тази млада депутатка да си обясни кой по коя *** играе, да дойде в моя кабинет да й обясня".Ей това е изказването на века

142

Анонимен

преди 13 години

Да гласуваш за Парламент или Президент е работа за грамотни хора,които знаят какво е (х,+) и т.н Трябва да се забрани на неграмотни и неговорещи български език да гласуват.Цялата тази полемика в Парламента е единствено заради *** и турско малцинство.Техните гласове са особено нужни на БСП и ДПС,защото без тях няма изобщо да се докопат до властта.Ако ГЕРБ и Атака успеят да ги изритат от урните и Парламента,това ще е достатъчно основание да ги подкрепим отново!

141

Федероската

преди 13 години

Чшшшш ало федероскатаЕдна и за мен.

140

луд

преди 13 години

Не е честно! Те са в различни категории.

139

Шака Зулу

преди 13 години

като вид фидоската се сещам за вица дето румънец на бавен огън не се пече защото крадял от картофките докато го въртят.

138

Анонимен

преди 13 години

mnogo mi e protivna tazi maq

137

ЕЖКО

преди 13 години

Че Фидосова е.....,ама и Мая-нищо,че е рагу и зъби -не е по-умничка!Хвани едната удари другата,с тая разлика,че Ф-няма да мръдне,а Майчето-ще опръска злоботия навсякъде!

136

гошо

преди 13 години

до 138 -всичките ,дето ги изреди са по50-60 кг и се борят за кокалчето. Ами И.Ф . за бая кокал требе са бори /сигурно е над 150 кг и то гладна/

135

Моето мнение

преди 13 години

Всичките са маскари......

134

Анонимен

преди 13 години

Всеки един средно- интелигентен човек ще може да си попълни правилно бюлетината- с Х. Всички останали неграмотни или полуграмотни, на коите им се плаща да гласуват за еди- кой си, ще се опетлаят като патета в калчища. Та не разбирам защо Майчето се притеснява като достолепният им електорат слага при попълването на бюлетините големи лупи и попълва много внимателно и бавно, за да не се допусне неволна грешка.

133

Неутрален

преди 13 години

До 112След прочитане на "творението" ми стана ясно ,че ти си по -проста и от двете споменати от теб дами.Проблемите у нас са много ,но главният такива като теб ,които освен да "плюят"друго не са направили.Направи си равносметка какво си направила за "тази държава" и тогава раздавай квалификации.

132

ot Pernik

преди 13 години

Едно голямо брво! Опонентите на тази истина са тези, които се споменават в текста.

131

vini

преди 13 години

В партията БСП от край време има по някоя героиня то не беше кака Клара .Дъревата и сега Майчето.Всичките се бориха за едно и също нещо кокълчето.

130

yellow

преди 13 години

tolkova prostotiq v edno izre4enie....ot koe selo si ?

129

хю

преди 13 години

Мама им *** за какви глупости спорят....това ли най-важното Х или + да бъде...

128

qweqwe

преди 13 години

Да много е добра !