169

Пламен

преди 13 години

*** е *** защото те е родила а не абортирала.Баща ти не ти ли е казал че те е правил с обратното на х***я и то когато най не му се е искало.Ясно ми е колко ти е багажа щом само мисълта че герберастите падат от власт те парализира.Вземи си пий успокоителните и не се занимавай с въпроси които не разбираш.

168

Анонимен

преди 13 години

Много ли те боли? Завалийката...

167

Справка-напомняне

преди 13 години

"Бай ***" е писан преди парламента да се напълни с комунисти...!!!! Мисли,народе! И да я няма тази партия-бокук-бол-***-костовисти,гърбави,царисти-до един-онанисти...се тая...!

166

Анонимен

преди 13 години

Ще ли ти се, ***. Няма да стане ;)

165

марко-1

преди 13 години

Акъла в кратуната идва бавно и болезнено...понякога само болката остава...

164

Пламен

преди 13 години

Ще гласувам за всяка друга партия,без значение коя е само и само тъпанарите герберасти да паднат от власт.Тяхната малоумност и некадърност вече не се търпи.

163

Анонимен

преди 13 години

Регистрирал си се с немска нацистка униформа? Ти какво общо имаш с България бе ***?!?!

162

луд

преди 13 години

Яне хубаво ви казва да смените Конституцията. И в нея чл.1,ал2 ще гласи:Ръководната сила в обществото и държавата е Българската партия ГЕРБ.

161

b

преди 13 години

ZA edna godina profukaha 4 miliarda ot ostavenoto im 8 miliarda ot troynata koaliciq ,vzemaha parite na zdravnata kasa okolo 1,500 000 hil pak ne im stigna ,a sega nakraya vzeha i 100 miliona ot pensionnite fondove,tova za 1polovina upravlenie glasqli da vzemat i 2 miliarda kredit ot 4ujbina

160

ЦРУ

преди 13 години

Не си прав. Цветелинка тегли шута на Бойко, защото в САЩ Пудела се договори да събори от власт Тиквата и да стане премиер.

159

123

преди 13 години

а кога ще си изпълнят другите основни обещания умнико?Когато измрат пенсионерите и онкоболните ли?Ама че болен мозък имаш!

158

123

преди 13 години

божеееееееееее, тия по лоши и от Т.Живков!Искат да се състезават на изборите сами със себе си!тоя слон Фидосова докога ще размотава мощни телеса из парламента-до 2050г ли ще се угоява?

157

b

преди 13 години

A ve koga si varvql nadolu tiq 4 godini bqha nay silnite godini na Bg v poslednite 20 god. A sega otkakto sa na vlast tiq ot gerb i Volen Bolenovci BG se vurna s 10 god nazad

156

1223

преди 13 години

ихаааа , много добре. И ако не са регистрирани изобщо като партия какво правим със всички решения, закони и подписи :))) голям цирк ще стане СУПЕР.Направо чудесно и без това не се знае колко законна република сме, какво като сме имали правителство от неозаконена партия :)))

155

I

преди 13 години

ГЕРБ просто си изпълняват едно от предизборните обещания с този изборен кодекс!Една от причините да гласувам за тях беше именно турските туристи!А сега БСП просто приглася на ДПС тъй като и двете партии вървят заедно.

154

Анонимен

преди 13 години

нали се дистанцираха от БКП *** - какво им стана сега - май както им е удобно так се връткат... като са правоприемници на БКП - всички на съд!!!!! Ако Благоев стане от гроба в какво чудовище са се изродили идеите му.. ще скочи веднага обратно ...

153

Анонимен

преди 13 години

нали се дистанцираха от БКП *** - какво им стана сега - май както им е удобно так се връткат... като са правоприемници на БКП - всички на съд!!!!! Ако Благоев станеe от гроба в какво чудовище са се изродили идеите му.. ще скочи веднага обратно ...

152

Анонимен

преди 13 години

Не бързай с квалификации. Но все пак да приемем че съм ***. Факта, че не можеш да убориш един *** обаче те поставя в мого готина светлина. Май боготворените от теб нацисти са вкарвали този вид хора в газовите камери. За слабоумните говоря. Хахахахахаха

151

Анонимен

преди 13 години

Изречението започва с главна буква, управлявам се пише с "у", пред "заради" се слага запетая, както и след "крия". С две думи - поредния неграмотен "нацист", който е нищо друго, освен гола глава и кал в ушите. Зиг хайл и марш при фюрера си! :)

150

МУСТАФА

преди 13 години

Ако се доверим на мотивите на Янаки Стоилов, че БСП е правоприемник на БКП. То това безспорно би означавало, че БСП е престъпна организация, съгласно Закона за обявяване на Комунистическия режим в България за престъпен, от което следва, че не само не бива БСП да се допуска до участие в социалния живот на страната, а и всички членове на БСП, правоприемници на престъпния режим следва да се третират, като престъпници.