21

олеле

преди 13 години

...ами не гласувай пич...бай *** вместо теб схе пуска бюлетинки...пък после ти седи и псуваи по форуми и пред телевизора...ама псувай най-добре пред огледалото!

20

Maraba

преди 13 години

Парламента е като една прекраса птица!Нарича се щраус!

19

tit

преди 13 години

az iskam da znam za neya da se opoznaem

18

Българин

преди 13 години

Не е ли ясно ,че тази "специалистка"е назначена по личното разпореждане на Б.Борисов. Депутатите ат ГЕРБ никога няма да гласуват срещу благодетелят си. Затова сме на този хал и още по- голяма "порнография" ни очаква.

17

Реалист

преди 13 години

Ако някой сериозно се "разрови" кой знае още колко "КАЛИНКИ" ще изпълзят от разни фондове, агенции и т.н.....

16

Преспанец

преди 13 години

Е, хубава работа... Нали досега Бойко ни обяснямаше колко лоша била Калина, колко бил възмутен, ама анкетна комисия не се прави...А батака преди 2009 г. имаше съвсем различна политика, ама явно властта променя хората.Винаги съм имал симпатии към определени политически сили, но никога не съм ставал член на която и да е партия, не смятам при тези условия в държавата ни да гласувам за някоя партия.

15

OPS

преди 13 години

Е как ще искат комисия след като служителите на фонда две седмици преди конкурса знаеха , че тя ще е директор. Говореше се че лично ББ е казал на Найденов , че иска да е тя. То не напразно Найденов не можеше да даде обяснение къде е служителката му когато тя не се появяваше на пресконференции съвместни на министерството и ДФЗ и не можеше да и каже нищо!

14

СД

преди 13 години

Гласували 119 ***. Останалите пънове къде са??

13

kk

преди 13 години

Правилно!Нали ако не беше бременна,нямаше и да се разбере!А пък ако им проверят дипломите ,ще са като нейната!Чудя се на това момиче:кой я накара да скрие,че е бременно?Или според ГЕРБ-авите да раждаш деца е престъпление?!Защо не показаха снимките от камерите да се види ченгето от ДАНС,което й е помогнало да си изнесе документите?!Цецо,защо не ги покажеш,па да изкараш и СРС-тата да прочетеш от Парламентарната трибуна?!Тя,Маркова ще ти "измисли" нещо да ги разсекрети!!!

12

Дедо Гаджа

преди 13 години

И са прави! Тя е за Прокуратура, а не за Комисия.

11

Народен Избранник

преди 13 години

НС не щяло и да чуе.. ахахахахахах ! Дами и г-да народни представеители... ама моля ви се ! Не така ! Седнете си на ушите и потулете случая... естествено!

10

Анонимен

преди 13 години

Прокуаратурата е сезирана, но нищо не пречи да се потърси и ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ от някой.Или нея НИКОЙ не я е назначавал...

9

Анонимен

преди 13 години

Те и с цветанов и апартаментите му така направиха. Ще го запониме И това.

8

Баба Яга

преди 13 години

Ох...и тая селска тетка до кога ще я дъвчем,бе.....Давайте я на прокурора и от там в Сливенския...толкова ли е трудно?

7

Анонимен

преди 13 години

Още по-смешно е,че все още има хора,които им вярват,абсолютна самозаблуда......

6

Анонимен

преди 13 години

Найденов,подай си оставката!Ти носиш пряка отговорност за твоите кадри.Когато има осиране,някой трябва да изгърми,засега не съм видял да има уволнен лсед гафа.Което означава,че тази мома се е отчитала с паричките някъде другаде - може би в черните каси на ГЕРБ.

5

Анонимен

преди 13 години

След отхвърлените комисии за имотите на Цветанов, за действията на Цветанов, сега отхвърлят и за поредния гаф.Ей това е новият дух на прозрачност,който се обещаваше. А по телевизията всичко прозрачно. Все повече се убеждавам,че мутрата и милиционерчето са идеални за този ***,***,***.... народ. Защо да не се гавриш с него като е ***,***,***...

4

Мандраджия

преди 13 години

Работят тия обесници от парламента на високи обороти, такива "дребни" проблемчета не са им приоритет ... ЕГА се скашкат !

3

Салахадин

преди 13 години

Вярно, че имаше и такъв гаф на ГРОБ.Ми те много станаха бе Тикво?Вчера АПИ премии като за последно,днеска ме сетиха за тая пожарникарската щерка.Тъкмо я бях забравил.Значи за да е пълна идилията, до края на деня очаквам и поне 2 новини за ***,грабежи там убийства на българи,нормалните неща !!

2

Ст.сержант

преди 13 години

Правилно,случая е за прокуратурата,а не за парламента.