60

Nobody

преди 13 години

Другия път що не си подкрепиш бледия опит за сарказъм с малко четене преди това?"Понякога разговорно вместо сила на тока се използва израза ампераж....И точно от силата на тока зависи въздействието върху органите, а не от напрежението, високо напрежение при нисък ампераж трудно убива, което не може да се каже за обратната комбинация.Ама чукча не читател... Че днес.бг изобщо не са пример за правилен български, не са, ама в случая проблем с изказа няма никакъв. Други въпроси?

59

луд

преди 13 години

Само,че 6 милиампера протекли през човешкото тяло, при определени условия е смъртоносно. За да е безопасно това оръжие, токът му трябва да бъде микроампери.И друго: даваха по телевизията в щатите,един психично болен се качил на един покрив. И полицаите използваха "Тейзър", та падна от покрива и се преби.

58

Джон

преди 13 години

Само на мен ли ми се струва, че оръжието е със цвят на Тиква... Значи - купуваме...

57

bravo daskale!

преди 13 години

I dens se izyavi. Ama napravo si sladuk!

56

Стоян

преди 13 години

Абе стига вече с това полицейско насилие бе мадами! Кой полицай те е насилил теб? Чуят нещо и повтарят като папагали. Кой е този човек, който не нарушава закона и е подложен на полицейско насилие?! Този който престъпва закона, не полицейско насилие ами да го пребиват на място, а не след като крал, убивал, изнасилвал и т.н.т да се оплаква че при ареста полицайте били груби...груби лиии, а като убиваше и краде ти на никой не навреди, така ли? Аман от защитници на правата на престъници и ***!

55

Анонимен

преди 13 години

ХА-ха. Прочетох - попразява на разстояние 4.5 м. Това направо е смешно, все едно да ловиш бандита с голи ръце.

54

Димитър

преди 13 години

Какво му е модното на оръжие, измислено преди повече от тридесет и пет години, а нашите майстори чак сега ще го ползват?

53

Електрото

преди 13 години

10-на метра. На практика се изстрелват две стрелички, свързани с проводници.

52

Анонимен

преди 13 години

Колко е консултантският хонорар на Ц.Ц. за покупката им?

51

Somebody

преди 13 години

"Пистолетът разтърсва с ток, но със слаб ампераж."Не ток, а "силата на тока" се измерва в ампери. А това, дето са го написали си е чист уличен жаргон.Драмата, драги ми Смехурко е, че и във вестниците трябва да се пише грамотно, но не се прави, защото не могат да намерят грамотни ***.Имаш ли други въпроси?

50

Бандита

преди 13 години

Познайте, ако съм с плътно кожено яке, къде ще му навра пистолетчето на българския милиционер.

49

Анонимен

преди 13 години

От какво разстояние поразява този пистолет?

48

Електрото

преди 13 години

Системата е позната от много време. Става дума за "триточков генератор", който подава около 50 000 ВОЛТА , на около 30 килохерца, наистина със съвсем слаб ток. Но пистолетчето събаря С НАПРЕЖЕНИЕ, а не с ток.

47

луд

преди 13 години

Може докато чакат да дойдат престъпниците, да го мушнат да зарежда акумулатора. Нали пише,че има ток в него.

46

Притеснен

преди 13 години

Подлудяхте ли ?! Как ще давате нещо повече от дървена сопа на български полицай бре !!! Та те ще се изпозастрелят един-друг. Преди няколко месеца, смел български полицай се самопростреля докато вземал оръжие от труп. Без малко да стане първия в света полицай, застрелян на място от мъртвец. Друг пък си гръмнал другарчето, докато си оправял униформата ... Хора, мислете. Говорим за 99% клинични *** с фуражки.

45

Nobody

преди 13 години

Ток - ампериНапрежение - волтовеДе е драмата?

44

Анонимен

преди 13 години

Цена 1600лева. доста пари за играчка.

43

Електрото

преди 13 години

"Пистолетът разтърсва с ток, но със слаб ампераж"- Охх, ще има ли ден в който ще прочета статия, написана от някой, който все пак има завършен 7-ми клас ? Там някъде се учи що е то ток, напрежение, в какво се измерват и т.н.

42

Анонимен

преди 13 години

Най-добре е да им купят водни пистолети - и без това си играят на апаши и стражари.

41

Иво Сиромахов

преди 13 години

Ново, чудесно оправдание за използване на полицейско насилие.