242

потент

преди 13 години

не виждам изход, с такива тактики? Лично аз през годините гласувах на два пъти за БСП, с надеждата да се променят за доброто ни нещата, но не видях някаква коренна промяна? Може вече и да сте се променили, но докато не видя лично проекта ви, в канкретни показатели и цели, никога няма да гласувам за вас, повече. Каквито и хуманни неща да прокламирате, реалността е гадно тежка, според мен.

241

Анонимен

преди 13 години

АБВ на крадците на БГ или АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРСКОТО ВЪЗРАЖДАНЕ НА КРАДЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. Начело е вече бившия президент и милиардер Първанов, познат още като Гоце Първаноуглу Триперликов. Ашкулсум бе, машалла, аферим на такива ***. Открадна 700 милиона от ембарговата сделка с Ирак, даде стотици милиони на Ковачки да ги препира и сега ламти за още.

240

Анонимен

преди 13 години

Реформи се правят с пачки бе *** маймунски ,пенсиите винаги са бели ниски с исключение на някой от наградените с ордени партизани ,а забелязваш ли че строителството на джамии спря ? пръсти също не се режат напоследак

239

До 225-ти

преди 13 години

Станише и Вигенин със сигурност правят това, което и ти правиш. Я не се прави на портокал.

238

оефскартц

преди 13 години

За гербера хората са или *** или цесекари.

237

za 257

преди 13 години

сутрин, вечер социализъм - здрав и бодър онaнизъм! :)

236

Чао

преди 13 години

Четох по долу..........едно приятелче им написа ,че се гаврим със *** за кеф:)))))))))))....значи категорично, ще спечели следващите избори партията ,която приеме закона за лустрацията....и за незаконните доходи...

235

Анонимен

преди 13 години

Стига с тези пенсии бееее, само за електората си мислите.

234

az

преди 13 години

До232Аман от ***........като 666Слава на Иисуса Христа - Бога наш!"...защото езикът на селянина му е даден, не - за да плещи, а - за да лиже ботуша на господаря си... и, ако той не лиже господарския ботуш, езикът му следва да бъде изтръгнат!..."

233

До пост № 254

преди 13 години

Аз съм отряден ръководител ( още от затвора) на пишещите тук, които подкрепят БСП, ДСБ и ГЕРБ. Тези три партии за производни на скъпата на всички българи БКП.Останалите също, но те играят в "А" - окръжните футболни групи. За тях можете да питате колегите. Мога да ви уверя, че всички пишат за без пари, без мен, разбира се.

232

млад социалист

преди 13 години

сутрин, вечер социализъм - здрав и бодър организъм! :)

231

Браво

преди 13 години

"Няма реформи, европарите не се усвояват, пенсиите са ниски.."Браво.открихте топлата вода!!!

230

Анонимен

преди 13 години

Левите партии наистина са на мода и левите и те са на мода, но само като си помисля какво правят Станишев и Вигенин направо ми се гади, ужас, отвратително и гнусно.

229

Анонимен

преди 13 години

Чудно ми е колко ли *** плащат *** на писарите които бращолевят безмислици тук ,след изборите бая енергия са вложели в този сайт

228

Gonzo

преди 13 години

Айде неделното сране този път е от АБВ.Най после започнаха да осъзнават,че през БСП и РЗС нищо не става.Ама точно този *** Калфин да се изказва,тоя е точно копие на Станишката и параванов...

227

Тържествена заря

преди 13 години

Гласуваш за Първанов - получаваш Алексей Петров. Което никак не е лошо. И би трябвало така да стане. Първанов да кандиса на премиерския пост и да изкара 2-3 мандата. Не съм сигурен дали има ножици, лента ще му осигурим, а хеликоптера е в наличност. Хайде Първанов, ръгай чушки в боба.

226

попа

преди 13 години

Абе тия не знам какво се изживяват - Гоце 8г. спа на президентския стол, а сега като ше го изритат като мръсно пале, се опитва да се набута тук-там. Зер ако имаше келепир от такава партия, Джордж Буш досега да е учредил нещо такова, той беше най-ербап. Незнам кво се опитват, но аз мисля да дам доверие на воеводите на местните избори, че ми се виждат най-бедни и неопетнени. ПОне да се сменят там горе.

225

До 239

преди 13 години

Пропуснал си Атака, РЗС и ГЕРБ. Те също са групировки от прехода, тъй като той продължава, а и членовете им са чистокръвни комунисти. Оправи си мерника. По вредни от ГЕРБ няма. Те са *** комунисти. Очаквам това да го разбереш още в тоя си живот. И спри да подсмърчаш. Много станахте мърсолковците.

224

Нова Заря

преди 13 години

Гласуваш за Първанов - получаваш и Доган! :)

223

потент

преди 13 години

Не може да первърнеш страната ни само в курортно местенце, а да не строиш онази промишленност, която произвежда самите блага. Не ми се спори, нещата са ясни! Нека Първанов да каже, какво има впредвид, като конкретна реализация, а не само общи приказки! И всеки един! Писна ни да ни баламосват с глупости. Да каже в какво иска да се инвестира, за да е рентабилно и да се върви напред, а не да се хапят за общи пирказки! Затова ли са магистралите - да идват на лов за *** тука ли? А, хотелите?