147

БайКолю

преди 13 години

А бе, моята теза е, че всички правителсва от 1989-та насам успяваха! Дори и Костов, въпреки че управлявя след Жанвиденовата разруха и хиперинфлация, само Боко не намери едни кирливи стотина милиона, да накара хората да се усмихнат, поне ведъж в годината! Да не говорим, че това става в момент, когато се наливат милиарди в устите на куките, за подлушване и за какви ли не други безсмислици....но това е друга тема! Никой не може да отрече този факт!!!

146

е

преди 13 години

само че ти е грешен адресата на това което се сърдиш... нали се сещаш че в икономиката има един известен лаг на настъпването на дадени събития ...и червените знаеха че след 2008 г. идват тежки времена , но тогава ни сложиха розовите очилца и си изхарчиха една камара пари без много ясна посока.... така че да виним че Боко не бил дал нещо ей така е тъпо..

145

Нов морал

преди 13 години

Че кажи какво те дразни, да не те дразним! Просто не знаех, че това е форум за благородни девици:) Млъквам по отношение на теб:) Но ще си пиша още:)) Няма да се сърдиш:) Ти си обигран/а пич/мадама!

144

Аморал СтаниШеф

преди 13 години

Кучетата си лаят,планината отива при Мохамед.....Забелязал съм,че пенсионерите са като тоалетна хартия,мине не мине нова година и ги мятат на тезгяха,да бършат оакани до шия депутат-ки....Проблема не е в 50 лв,г-жо ***,а В СИСТЕМАТИЧНОТО ОГРАБВАНЕ НА ПОКОЛЕНИЯ от червенотиквеничковчетата,знаете ли,че държавата е загубила 9 години от моя стаж и сега аз трябва да го доказвам....ама как,като няма документи...Въобще,най-голямата далавера е с именно с тези фондове

143

стар морал

преди 13 години

лесно се плюе по нещо което няма как да сравним...много интересно би ми било какво ли щяха да направят *** ако си бяха осътанали на власт и сега ..Мислиш ли че щяха да вдигнат пенсиите .. съмнявам се ..мислиш ли че нямаше да прекроят бюджета ...съмнявам се ..но както казах това няма как да го знаем и м/у другото затова *** са толкова напористи и утре може би ще плюят защо Боко се бърше с по скъпа тоалетна хартия.. ей този комуно популизъм ме дразни мене

142

бай Манол

преди 13 години

Що лъжеш бе бай Кольо? Ами че ти нали си гей? Хиляди пъти сам си го признавалП.С.Що ме цензурирате бе, модерастчета? Нали и вие употребявате думата "гей" в статиите си. Двоен аршин, а?

141

Анонимен

преди 13 години

А вие в БСП колко спечелихте? Станаха ли ви поне 7%, че да имате и вие повод за радост и почерпка или сте си още на 6% :))))))))))))))

140

Анонимен

преди 13 години

Научи аритметиката!

139

анонимен

преди 13 години

пари в държавата има, но те не стигат до обикновения човек а отиват във джобовете на боко и неговите обръчи от фирми, предимно строителни, в джоба на любовницата му, в джоба на дянков /нали има да изплаща къща за милиони долари в САЩ, да не си мислите, че е дошъл тук за 2 000 лева заплата?/и още има *** които си мислят, че боко ще оправи държавата, не виждате ли, че той изобщо не закача крадците от предишните две правителста - на испанския покерджия и комунистическия гей станишев...

138

БайКолю

преди 13 години

Ушев, здравей!Много закъсня днес!По рано те очаквах!Докато дойдеш, боко загуби още 10-на процента подкрепа!Спиш, Ушев, спииииииииишш!!!Ще те глобява Цецо и ПиАр отдела на герб!

137

но комент

преди 13 години

КОСТОВ-ПРЕЗИДЕНТ!Защото след най-голямата икономическа криза намери пари за 13та пенсия и 13та заплата!без да се обяснява като ученичка и без да се оправдава!

136

Анонимен

преди 13 години

а стига,де.бойко да не ходи всеки ден с хеликоптера до мало бучино? корнелия да беше измислила друг пример.

135

Анонимен

преди 13 години

Корнелия,да не се занимава с глупости ,ами да изкарат някои от партийните куфари и да ги раздадат на хората.Сития на гладния не вярвал уж,пък как ги излъгахте тези пенсионери да гласуват за вас.Вие сте нова порода- социал олигарси.

134

хубава работа

преди 13 години

въпроса кой я пусна по пистата пич... а и после не се знае как е изманипулирано нейното издигане ... аре по леко с посочването на виновния... На всички е ясно че комунистите си оставиха сумати лимонки след като здадоха власта ... да не забравяме че 8 г. тънеха в блаженно спокойствие... а те знаят как да се създават спящи клетки за в случай че изтърват кокала... немой така припряно ги защитава... Я ми кажи колко ли комун. кадри станаха гербери... аз познавам доста на моя територия...

133

БайКолю

преди 13 години

На никакъв не се правя! Нито мисля, че *** или седесета имат място в този спор! Имам майка обаче, както предполагам и ти! Тя е пенсионерка. До сега винаги е вземала някакви добавки за празниците, дали при *** или при седесета или пък при царчета, няма значение. Миналата година не взе нищо. Щото дойде на власт Вожда Боко, и майка ми се чувстваше много зле. Не защото е алчна, не защото ще си оправи дереджето с кирливите 50 лв надбавка, и най вече, не защото аз съм отказал да и помагам! Винаги го правя! Тя се чувстваше зле, защото нямаше възможност да купи на внука си (т.е. на моя син) подаръка за Коледа, който беше харесала! Предложих и да го платя...отказа! Купи му нещо друго, за каквото и стигнаха парите. Каза, че след трийсе и седем години стаж, след като е дала живота, младостта и здравето си за държавата, нея я е срам, аз да плащам нейния подарък.... Ами такъв човек е майка ми! Тази година пак няма да получи надбавка..... Т.е. пак ще се чувства кофти по празниците! Е, аз не искам да е така! Това разваля и моето настроение! Може да е дреболия това за теб, но за мен е важно!!! Затова, смятам, че имам пълното право да искам, това некадърно правителство, което си позволява да се подиграва с възрастните хора, и конкретно с майка ми, да си ходи!!!

132

до без коментара

преди 13 години

и 50 млн да са - от хеликоптера ли ще ги спести 50 млн - бавноразвиващи се комунисти такива!!! той понеже секи ден се мота из центъра с него а? *** просто!

131

Нов морал

преди 13 години

132Аууууу! Какво невежество!1 000 000 * 50 е 5 млрд.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Който не вярва да прочете пост 132:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))Пък аз мислех, че са 50 млн., ама не! Според гербера били 5 млрд.Боже пази ни от ГЕРБ:) Боже мили!Че и казва на другите "офца ***". Овца не се ли пишеше с в, а не с ф:)Господ да ни е на помощ:) Сега разбирам сметките на Дянков!

130

но комент

преди 13 години

Научи се да смяташ бе, ***!1млн пенсионери по 50 лева са 50 млн лева, а не 5 млрд.лева.Айде марш във втори клас да се научиш да смяташ,че тогава пиши!

129

НеразбралКомент

преди 13 години

То на някой няма защо да се обяснява .Кой ще си губи време с бавноразвиващи .

128

българин

преди 13 години

коя си ти нинова или манолова или масларова и т.н - вие и вашата партия ще бъде съдени за геноцид срещу БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД- как се осмелявате да продължавате да ЛЪЖЕТЕ бедняка БЪЛГАРИН! ЗАСРАМЕТЕ СЕ КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ!