29

Анонимен

преди 13 години

ти остави ръководните постове, нали за една такава отговорна и властоимаща позиция ти ТРЯБВА МНОГО, ДОКАЗАН ОПИТ, с години. Как може едно младо пиче да бъде наето от раз? Айде, разбирам, ***, туй онуй, ама нека е секретарка например, откъде накъде ще бъде шеф на "земеделие" без никакъв предишен стаж?

28

Анонимен

преди 13 години

Най лошотое че хората са ощетени и странатани Типично БГ работа има много хора с фалшиви дипломи които заемат ръководни постове

27

ЕКШЪН

преди 13 години

САМО НЕ МИ Е ЯСНО ,ЗАЩО ТАЗИ А Е ОЩЕ НА СВОБОДА!!

26

Дедо Гаджа

преди 13 години

При тези 400 писма написани от К.И., всяка добре функционираща структура на ЕС би се усъмнила в работата на ДФЗ и пратила свой специалисти да разучат какво става в него. Явно и в ОЛАФ някои хора само работят про форма и получават тлъстите си заплати.

25

1

преди 13 години

Калинке, Калинке- те от ОЛАФ само са те натиснали, а ти взе, че се поду!

24

Анонимен

преди 13 години

Преди години излезе една готина статийка във вестник Сега. Твоят пост ме подсети за нея, затова я изрових.... :)))Балканите идат! Сценарий за развитието на Европейския съюз2007 г. - България и Румъния са приети в ЕС.2015г. - Хърватия, Македония, Босна и Херцеговина и Турция са приети в ЕС.2017г. - Албания, Косово и Сърбия са приети в ЕС.2018г. - За първи път европейска институция назначава румънец на висок пост.Той назначава жена си, цялата рода на жена си, членове на семействата на техните съседи и най-добрите си приятели.2019г. - Служителите от балканските страни представляват 10 процента от европейската администрация.2022г. - Служителите от балканските страни представляват 60процента от европейската администрация. Администрацията повишава заплатите тройно, въвежда гъвкаво работно време, южнославянските езици са на трето място сред "езиците на администрацията". Поради стрес 90процента от служителите на европейската администрация излизат в отпуск по болест. Най-много заболявания са констатирани в периодите между 15 юни и 15 септември и 15 декември и 15 януари. Болните служители са забелязани в Алпите, Канарските острови и други места, известни като лечебни срещу стрес. Европейският парламент гласува закон, според който бюджетът на ЕС плаща за лечението на тези болести. По време на отпуските европейската администрация се движи от стажанти на временни трудови договори.2025г. - Балканците достигат 90 процента от администрацията. Македонците отново отказват да приемат еврото.2026г. - Високата цена на европейската администрация изисква драстични съкращения. Уволнени са всички белгийски граждани, служители на ЕС. Балканските служители в ЕС достигат 99.3 процента от общия брой.2027г. - България успешно приключва приватизацията. През 2028г. Сърбия поема председателството на ЕС.2028г. - През февруари Германия напуска ЕС. Месец по-късно тя е последвана от Франция и Финландия. До края на годината под албанско председателство напускат Великобритания, Белгия, Дания, Швеция, Холандия, Люксембург, Италия, Испания, Португалия, Австрия, Чехия, Литва, Латвия, Естония и Словения. Всички тези държави въвеждат строг визов режим за ЕС.

23

Здрасти бабе,

преди 13 години

Някой заиграва с моя ник. Аз не съм автор на пост 23 !

22

генчо

преди 13 години

Добре де, не е ли крайно време да интервюират и тази пикла. Защо никой не я пита, какво е ставало, а я покриха в дън земя. Нещо май много странно се получава. За тази диплома се говореше още преди да я назначат. Даже книги се написаха - значи се е знаело. Да не би цялата пушилка да е, за да и запушат устата за неща , които знае и да я изкарат ненормална.

21

Анонимен

преди 13 години

на вас само смърт и белене ви е в главата. срам нямате,грях нямате...алчни и нагли!

20

Здрасти бабе,

преди 13 години

Думата "Антикомунист" бърка Цветанов, тъй като неговата членска книжка продължава да е на "Позитано" 20, и не само неговата. Изписвайте "Антисоциалист" за да мине номера. Приемам поканата да дойда у вас, за да видим каква е тази работа с М-тел. Шейсет години не са много, може и други работи да "погледнем". Аз съм от Бургас.

19

Анонимен

преди 13 години

защо мислиш,че ние ви обичаме много? - но сте се размножили като бактерии,и отърване няма още 100 години!

18

до 16

преди 13 години

щом е цветанов,какво го бърка,че съм АНТИКОМУНИСТ. дали ми се привижда?-ела у нас,да погледнеш,какво излиза,като чукна на М ТЕЛ и след това на "ИЗПРАТИ СМС".може да съм на 60,но още нямам деменция,слава Богу! а да се обръщаш към мен с "бабе"говори само за лошо възпитание. все пак не обидих никой от форума,нито ръся цинизми,както някои други.

17

Пич

преди 13 години

Ааааа, значи вече е ясно името на Казановата от ОЛАФ - Арно Хайнен. На него ли са му правили тръби, за да може това добиче от снимката, да направи кариера ? Ясно, значи не саамо при нас стават такива неща. Както и да е, това са камъни в градината на Бойко и ГЕРБ. Това ще му изяде главата на Борисов - неадекватните назначения.

16

Анонимен

преди 13 години

Като представители на еврогосподарите ни олаф могат да правят каквото си искат

15

Мъглата

преди 13 години

хора виждате ли какво става - от няколко години сме в ЕС и вече въвлякохме тяхните служби в корупционни и секс скандали!!! Леле мале какво ще стане след още няколко години - ще ги заринем с кал и помия :D :Dхвала на такива моми като кака Калинка!!!!!!!!!!!!!!

14

Бай Хой

преди 13 години

Кой кого е натискал не знам, а и надали някога ще се разбере. Факт е обаче, че 24-25 г. пикла побърка и европейски и наши институции. Просто щото си е *** или щото изпълнява поръчка от някого. Жалко! Пореден пример за това, колко можем да се осерем като се докопаме до властта по един или друг начин.

13

Здрасти бабе,

преди 13 години

Вече си пенсионерка и още не си разбрала, че подслушването го правят тези от ГЕРБ. В бюджета за 2011 г. за слухарите бяха заделени 100 млн.лв. За това бабе твоята пенсия ще си остане такава, каквато беше по времето на Станишев. Ако някой ти "води досие" той може да се казва Цветанов. "Блокиранията и следенията" които ти се привиждат са следствия от старческата деменция. Ако не ми вярваш попитай личният си лекар. Можеш да се оплачеш и на горублянският поп. Арменският поп е далече за тебе.

12

Анонимен

преди 13 години

изобщо не ме интересува с кого е имала вързки калина,и това,че е подслушвла министъра си.защо когато искам да изпратя СМС от комп. си,той е блокиран и ми се изписва в полето: АНТИКОМУНИСТ. кой ми води досие каква съм,и само за комунисти ли е мрежата?подслушвайте се там,по високото!не съм крадец,убиец или дилър на дрога.аз съм пенсионерка,и искам да мога да си ползвам услугите,които плащам!какви са тези блокирания и следения?

11

eks

преди 13 години

Той няма да коментира тези информации, защото на служителите на ОЛАФ не е разрешено да контактуват директно с медиите. - TAM E TAKA!!!

10

до 10

преди 13 години

Калинче, ти ли си?!