13

Black Wolf

преди 13 години

Тайната е в Силата на мисълта , това е най - силното лекарство против болести и Проблеми като цяло !!! Повярвате ли силно и истински в дадено нещо то рано или късно се сучва.

12

Анонимен

преди 13 години

За съжаление такива случай са изключение.Това показват фактите.Молете се да не ви дойде до главата,защото тогава и да си пиете витамините и да се стягате психически все тая-края е един рано или късно.

11

Лекар

преди 13 години

На написалия коментар 1 ще напиша.На останалите:Има над 100 вида рак. Ракът е МУТАЦИЯ на собствените ни клетки, като в същото време те не се разпознават от имунната ни система. ОБАЧЕ: В някои случаи раковите клетки мутират толкова много, че стават нежизнеспособни и умират.Ракови клетки НЕПРЕКЪСНАТО се образуват ВЪВ ВСЕКИ от нас. Проблем са тези клетки, които успеят да просъществуват!За това - дишайте чист въздух, яжте плодове и най- важното - СПЕТЕ ДОСТАТЪЧНО!

10

Чел

преди 13 години

Всичко е в главата, имам много такива случаи, има случаи в които хората дори не знаят, че са имали рак. Гугнете "германска нова медицина" ще се озадачите какви данни има и как не се говори за тях, а защо не се говори всеки сам може да се сети.

9

Анонимен

преди 13 години

Има естествени вируси, които атакуват избирателно раковите клетки на меланомата. Проблемът при тях е, че понякога организмът развива имунитет срещу вируса и го унищожава, преди да си е свършил работата. Разработват се също така и генно-модифицирани вируси, които да атакуват други видове рак, но там нещата са по-сложни.Всичко това обаче е борба с последиците, а не с причините... Трябва да се търси причината и да се изкорени.

8

Българин

преди 13 години

Супер са сокът от бъзуняк и сок от алое !Много помагат на имунната сиситема да се справи с тази болест!

7

Българкаски Граждани

преди 13 години

Потърпевша съм.Наистина човек трябва да повярва в себе си!Добра превенция и навременно отктиване на проблема.И аз не съм за химиотерапията!

6

Анонимен

преди 13 години

Всичко в този живот, от най-дребното желание през най-великите ни планове, та чак до болестите зависи от въртешната енергия на човека. Всеки човек има различно количество енергия в себе си, но при всеки тази енергия се губи или натрупва по един и същи начин. Губи се чрез глупостите и слабостите ни, натрупва се с воля и въздържание от глупост

5

Анонимен

преди 13 години

само люти чушки яще

4

слънце

преди 13 години

Не вярвам, че тази болест е случайна ---- А в метода за лекуване има нещо вярно ---- Така можем да си помогнем и за други болести / може би не напълно, но все пак /

3

No doctors

преди 13 години

"Чудото зависи от вас и от лекарите" По-скоро само от човек и от неговия начин на живот! Докторите само удължават мъките на пациентите, подържат болестта и смучат пари от страдащите. Химитерапията е не по-малко вредна към нормалните клетки. Поитересувайте се малко и ще разберете, че с химиотерапия НЕ СЕ ЛЕКУВА. Това НЕ е натурален и естествен начин.Всъщност радиацията от GSM, Wi-Fi и от подобни "модерни" изобретения йонизира металите в тялото.Химиотерапията излъчва в електромаг. спектър

2

ъ

преди 13 години

Ракът.... най-гадната болест

1

Анонимен

преди 13 години

4udesata se slu4vat na tozi koito viarva v tiah. Ne slu4aino Isus kazva 4a ako poviarvame 6te trugnem po voda i 6te mestim planini. Viarvaite !