32

Анонимен

преди 13 години

значи ленин първо е бил на 10,после е построил колибата и най-накрая се е родил вътре-хахахахахахахахаха мама ви и болшевишка проста

31

sas

преди 13 години

и да ти кажа, ако не знаешЛенин е роден в колиба, която построил със собствените си ръце като бил на 10 год.

30

sas

преди 13 години

Не ми копирай ника, защото мен ме познават по правописа. А ти елементарна представа нямаш къде се поставят запетайки даже. :-)

29

sas

преди 13 години

Митко Палаузов е убит на 11 годшна възраст защото помагал на партизанитеовчарчето Калитко е убито на 9 год. докато пренасяло с козите боеприпаси а Павлик Морозов на 13 год. е предал баща си на болшевиките, защото бил верен син на партиятаучете се от тях

28

sas

преди 13 години

Като толкова си компетентен и нормален хайде да ми отговориш - мъж ли е бил дядо ми тогава или дете?

27

АЗ

преди 13 години

В момента най-важното е хората да излязат живи ,а не на койму е по-голям , така че е добре да престанете да се дърляте !

26

БАКО МОРЯКО

преди 13 години

това са поредните пишман разбирковци,пили по две ракии и решили и пред децата да си избиват комплексите,спелеолози-не,по-скоро алкохолици,дано поне децата да изкарат живи,и тез пишман пещерняци да ги съдят за безотговорност и да платят цялата спасителна операция от джобовете си

25

sas

преди 13 години

Като не ти харесва този пример ще ти дам друг. Дядо ми като отишъл в казармата преди 9-и е имал син на повече от 2 години, къща, която изградил сам и десетки декари ниви, които също обработвали двамата с баба ми. Когато е влязал в казармата е нямал 19 години.

24

peter

преди 13 години

"Да играят CounterStrike".А бе тебе да не са те размразили току що от някой ледник? :DШегувам се не се засягай много си прав иначе.

23

Анонимен

преди 13 години

"Колкото до какво правят там - ами прекарват си времето сред природата и опознават света, усъвършенстват се и се учат. "Да! Днешният урок: повече не се навирай в дълбоки пещери, когато се очаква да валят силни дъждове.

22

Анонимен

преди 13 години

"Чудно как опитни спелеолози са се наврели в пещерата в толкова късна есен и при прогноза за предстоящи обилни дъждове? "Oтговор: Толкова са опитни и толкова са спелеолози.

21

Тути Матути

преди 13 години

"водачите на групата са опитни спелеолози....."според мен са кандидати за жълта книжкаопитен спелеолог няма да влезе в Духлата при прогноза за дъждособено пък да води деца

20

аз

преди 13 години

Какъв Митко Палаузов,Какъв Гайдар-бе ти нормален ли си?Има ли някой нормален в тая Работническо- селска държавичка.

19

sas

преди 13 години

А Митко Палаузов не е ли убит на 11 ? А Гайдар не е ли бил командир на полк на 17 ? Тези деца са много по -храбри от десетки пишещи тук ***, които даже в казарма не са ходили и се имат за мъже само защото имат пиш.и между краката.

18

пещерняк

преди 13 години

Ти си безнадежден случай :)

17

dedo

преди 13 години

Трябва да си пълен *** да влизаш в тази пещера при такова време и прогнози, а пък с деца - ***** *******........... Дано всичко да се размине добре, но после един як бой по дървените им кратуни е задължителен !

16

БАКО МОРЯКО

преди 13 години

ама ние точно заради вас сме на това дередже бе,заради ей такива дето все от всичко разбирате,аи ходи се гмуркай и мълчи

15

пещерняк продължение

преди 13 години

@БАКО МОРЯКО, Идиотизъм, Жоро Бермуда:Вие що само си чешете езиците? Вашите скъпоценни данъци не отиват за помощ на тези хора - РАЗБЕРЕТЕ ГО!Стига сте плюли хората - ако не ви е грижа за тях - трайте си просто. Никой нито ви иска пари, нито ви кара да седите отвън пред Духлата на дъжда да ги чакате, както правят спасителите в момента.Ако ви е грижа - недейте да хулите срещу тях, ами се помолете всичко да е наред в крайна сметка и дано всички се усмихнем от успешния край на всичко!

14

Българин

преди 13 години

Чудно как опитни спелеолози са се наврели в пещерата в толкова късна есен и при прогноза за предстоящи обилни дъждове?

13

пещерняк продължение

преди 13 години

... Много по-добре от други деца, които пият някъде сега, гледат телевизия или играят CounterStrike! Такива деца стават различни спортисти, алпинисти или пък спасители и ще помагат на вас или вашите деца един ден.Няма нищо лошо в любипитството и спорта. Да, не е дооценено времето и прогнозата, но се случват такива ситуации - спасителите, както казах, са там по собствено желание и ще направят необходимото. Грешки правим всички, важното е да си помагаме, както и накрая да живи и здрави всички!