347

Анонимен

преди 13 години

То е ясно кой е този дето си е оставил ръцете там - приятелчетата на Мутрето от ГБС. Но не се разбра срещу каква комисионна.

346

za 389

преди 13 години

Какви лица пак бе! Пак ли ще се крием! Акт за пускане в експлоатация има ли!? Ленти рязаха ли се? Хайде оставка и вън от чадъра:)

345

Анонимен

преди 13 години

строителните съоръжения не се оразмеряват на обикновен дъжд, а на близо до най-лошия, който е реалистично да се очаква да падне. За това се ползват статистики от някакъв период от време. Фактът че не цяла София е под вода (както се е случвало), а конкретно околовръстното, показва че някой си е оставил ръцете там.

344

Анонимен

преди 13 години

Валя не повече от 14 часа и вижте какво стана - ами ако вали 3 дни, тогава ?

343

Анонимен

преди 13 години

Ако нещата са направени както трябва а не по български, в договора има регламентирани гаранции и неустойки. Така че трябва да се установи доколко строителят си е свършил работата, и доколко строителният контрол си е изпълнил функцията. Не е сложно - ще трябва единствено човек с техническо образование, лист, молив, калкулатор и ролетка, може теодолит, но нито антимафиоти, нито хеликоптери. След това се вижда дали първо, изпълнението отговаря на проекта и второ, дали проекта отговаря на нормите в България. Ако едното от двете не е вярно, неустойките влизат във сила. Или изпълнителят си оправя бъкиите, или плаща кинтите за ремонта. Така че случката е тест. Първо, какви договори сключва правителството, второ готово ли е да отстоява обществения интерес.

342

Борисов

преди 13 години

За тоя дъж е виновен Станишев и тройната коалиция. Уорлик да излезе да си признае! Казах!

341

Анонимен

преди 13 години

Свидетели сме на чудовищна некомпетентност, по всички нива на управлението!

340

Анонимен

преди 13 години

Аз съм обещал да правя магистрали, така че след 50 години българите да знаят какво съм направил грешка !! ПЛАВАТЕЛНИ КАНАЛИ

339

Анонимен

преди 13 години

СОФИЙСКИТЕ *** ШАРАНИ ВСЕ ГОТИНИ КМЕТОВЕ СИ ИЗБИРАТ...ЦЕФЧО СОФИЯНЕЦА , БОКО ТИКВАТА , ФАНДЪКА ИНФАНТИЛНАТА....... СЕГА СПОКОЙНО СИ ПЛУВАТ В ЮЖНАТА ДЪГА.....

338

Анонимен

преди 13 години

Не прочетох нито веднъж думата "оставка". А колко често се употребяваше като паднеше малко дъжд при Етемката. Изгони ГЕРБ, спаси България!

337

Анонимен

преди 13 години

Аз съм обещал да правя магистрали, така че след 50 години българите да знаят какво съм направилХа-ха, 50 години - изкара точно 3 месеца, при това забележете Южната дъга на Околовръстното е с НАЙ-МОДЕРНАТА ОТВОДНИТЕЛНА СИСТЕМА. Какво остава за другите.

336

Анонимен

преди 13 години

На Мухобойко му се наводни южната дъга :) Като гледах как самосвалите я зариват с пръст, за да правят защитни диги, то премиера слънце спокойно след като се отече водата може да отиде да направи нова първа копка :)))))

335

Анонимен

преди 13 години

Боко Тиквения Клоун отново стана за смях. То не е само да се пъчиш и да режеш ленти пред камерите. Трябва и малко акъл. Също и отговорност. Сега се е скрил като мишок. ***.

334

Нов морал

преди 13 години

След като преди време от един обикновен дъжд този път се скапа, сега направо се разкапва:) Едно от достиженията на Боко!:)))

333

za 375

преди 13 години

Ти как разбра, че войната свърши и то миналия век:) Че то Сидеров, съратника на Боко обяви партизанско движение бе!:) Върви да копаеш землянки:) Фюрера ви призова и то от трибуната на Народната събрание:)

332

аз

преди 13 години

Нема да се заледи...има киселина в отпадните води!!!Ще спести от соли...против заледяване!!

331

Анонимен

преди 13 години

Асенчо имам една много важна задача за теб от която ще имаш огромна изгода:Отиди до диспансера и кажи че те праща Наполеон - те знаят какво да правят ,и ще ти дадат по нататъшни инструкции . Голяма далавера ,бързай !

330

аз

преди 13 години

Маааа,какъв Станишев,като и неговите фекалии са на асфлта,а?!!!Какви смели...те гонят бреееее....Управлението на един град не е война?!!Лелеееее,хайде излезте от землянките....Войната свърши и то миналия век!!!!

329

ceco

преди 13 години

от утре ще имате ледена пързалка ,,ЮЖНА ДЪГА,, ,хитро изпълнение ,а.стягайте кънките и на околовръстното рано сутринта

328

do san4o 349

преди 13 години

pich ti si mnogo prav v komentara si, samo che nemojesh da mi kajesh che tiq pari koli i spestqvaniq v bankite sa ot zaplatite 350lv. ? e osporvai me rodninite si pomagat mnogo tuk i zatova e taka ot chujbina na koi mu izprashtat koi si ima biznes drug varti mrasni dalaveri samo tiq sa dobre a tiq s obiknovennata zaplata sa nishto.