90

bmw

преди 13 години

Малко снимки по темата**

89

Вуте

преди 13 години

Я мислим , дека като се затопли глобално , оно вземе та се засуши , ама ние май не сме от тоя глобус .

88

София

преди 13 години

От името на шепа софианци, изказвам искренна благодарност, за загриженоста ви за нас и, ви уверявам, че няма място, за притеснение от ваша страна и с по-големи дъждове сме се оправяли, но все пак някак си е мило, още едн път голямо БЛАГОДАРЯ!!!

87

лошо седларов лошо

преди 13 години

Ако вали с тези темпове в София както сега , до довечера количеството валежи ще е близко до 100 л/кв.мЛошото е че надвечер дават температурите да паднат под нулата , не ми се мисли какви поледици и снегове се очертават. От столичния инспекторат , дано са си дали сметка и още от сега да съберат и инструктират снегопочистващите фирми .

86

sofeto

преди 13 години

Македония: Река Вардар преля и причини наводнения04 декември 2010 | 14:14 | Агенция "Фокус" / МакедонияЕ сега и в цяла Вардарска Македония псуваt Боко до полудеване!!!

85

Ааа махааа

преди 13 години

А сега се оплаквайте , че Фандъчкова не миела столичните улици. Нека сега да дойдат от ЕС да измерят праховите частици . Щели да ни наказват за запрашеност в градовете ни.

84

инфо

преди 13 години

Eто и причината . От снощи са в София са паднали количество валежи , които при нормални условия падат за няколко месеца.Общото измерено количество на валежите от началото на валежа вчера в различни станции на НИМХ е както следва: София 47 л/кв.мВраца 39 л/кв.м Кюстендил 38 л/кв.мДрагоман 33 л/кв.мЛом, Ловеч, Плевен 28 л/кв.мМонтана 26 л/кв.м

83

.

преди 13 години

До 84 - отвратително е, целия град е запушен, но за всичко това освен времето допринася и олигофренията на някои шофьори.

82

УЖАС

преди 13 години

В статията пише за:околовръстното на ББнепочистена и неотводнена София - пак на НЕГОматриал под водаа теза бебе/ембрион!иКой не скача е ЦИРКАДЖИЯ!Ай стига!ПОВТАРЯМтукестатиятазаДЪЖДПОТОПНОЙГОСПОДабезаНЕГО!

81

13

преди 13 години

Промоция: Само сега имате възможност да посетите "Венеция" на 30 км западно от София. Но в Перник ще трябва да оставите автомобила си и да си наемете лодка, в противен случай рискувате много.

80

Бог да пази България

преди 13 години

Целия Свят се тресе от катаклкизми, политизирането на темата е пълна олигофрения , направо се чудя що за човек трябва да си , за да обвиняващ за природни стихии един или друг . Сигурно Борисов и виновен и за заметресението сутринта в Гърция -Рано тази сутрин източната част на Егейско море бе разтърсена от силно земетресение с магнитуд от 4.8 по скалата на Рихтер

79

до 83

преди 13 години

Комунистите ли затрупаха Европа със сняг и наводниха балканите , ааааа ?Барозу и Меркел , веднага оставки ммм даа , щях да забравя комунистите ли подпалиха Израел ???, че Бойко ще праща огнеборци да им помага аааа ?Събодете се малко червени кхмери и се осъзнайте че пред Природата няма Бойко , няма Гоце . Не предизвиквайте съдбата с вашата злоба и безумие .

78

alex

преди 13 години

Току що се връщаме от ... не стигнахме доникъде, 2ч бяхме блокирани на околовръстното на София до ШЕЛ - има закъсалки автомобили, до половината са във вода. Околовръстното току що го затвориха в посока Младост, отбиват към бул. България, а водата от Витоша продължава да се стича. едвам се прибрахме до Владая, където поне отводниха, но пък няма вода, Гражданска защита са тук поне (браво на момчетата с водоноската раздават вода!!!)НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ ОТ ВАС!! има стотици закъсали по пътищата

77

Анонимен

преди 13 години

да бе, 81ви, околовръстното гнусните комунисти го заляха с вода, тиквата е невиненай сиктир ненормални ***...

76

Анонимен

преди 13 години

Вземи и прочети в кой момент във зародиша се появява мозъчна дейност.....*** герберасти....дай им да обвиняват и да сочат с пръст, без значение каква е истината....

75

sofeto

преди 13 години

Всичките неудачници и лу3ери обясняват невръстенията си с Боко Тиквата. Като се махне ще бъдат следващите "и така до края на света"!!!

74

Анонимен

преди 13 години

мартинотвори сайта на министерството на здравеопазването. прочети до кой момент плода е абортиран, и след кой момент е роден. не слушай цуцко какви ги плещи, той е доказан лъжец. (сам се е доказал, подписвайки лъжливи декларации, между прочем)отиди и прочети.и си задай въпроса - защо цуцко ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ИЗЛЪГА, че лекарите са казали, че е 23та седмица, като във по-пълната разпечатка, публикувана в нета, пише 20та седмицаи въобще знаеш ли колко продължава една бременност, мартинчо?

73

Мартин

преди 13 години

Мъртва я направиха такива като теб,сметкадвии,използвачи,такива за които Апостола е казал:"Прости им народе,те незнаят що е родина".Това е страна с богата история,с красива природа и с хубав народ,които за съжаление винаги е дърпан в погреяна посока от "мъртви дуяи като теб. Жалко е да говория така за татковината си,жалко е.И един въпрос към теб за край:С какво ти допринесе таз страна да не е "мъртва"?

72

щастлив роб

преди 13 години

Леле що ми е кеф,че ви чета коментарите от безопасно разстояние-3000 км.В понеделник с нови сили отивам да чистя капиталистическите ***.

71

Анонимен

преди 13 години

73:)))що.... адекватно лечение ви трябва на васпред очите ви са всичките простотии герберски, обаче все намирате друг за виновен....те ви околовръстното. тиквата колко пъти ряза лентички, а днес се е покрил в миша дупкате ви апартаментите на цуцко. приехте, че с изкараните през 2009 пари е купил апартаменти през 2007те ви излагацията с бюджета. ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТКРАДНА РЕЗЕРВА НА ЗДРАВНАТА КАСА, ЗА ДА ГО РАЗДАДЕ КАТО ЗАПЛАТИ НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ а на вас проблема ви е `кой не скача..