340

Чичо

преди 13 години

Пинокио Янев поддържа имиджа си на нагъл лъжец

339

Анонимен

преди 13 години

Най-голямото оливане на управляваща партия през последните 21 години безспорно е постигнато от ГЕРБ! ББ показва поведение, типично за всички оляли се премиери преди него - просто не иска да види истинското положение, такова каквото е! Едно е да слушаш приближени клакьори, друго е действителността - тотален срив на рейтинга на ГЕРБ.Ако в момента има избори, ГЕРБ ще е там, където ББ каза преди година и половина - ще прави компания на НДСВ!

338

плюшкин

преди 13 години

А и защо да гласувам за хора, некадърни 20 години да изготвят една проста конституция, което да не се променя въ ввремето? Ако бяха умни, щяха за една година да я направят? За какъв дявол ми е темерути, да ме управляват, тогава? 20 години съм гледал с надежда да се променят, нещо в тях да трепне към българите, а не само към роднините, но явно няма такова? Ще ме хванете за избори, кога за Коледа си опечете ланшна кокошка? Докато вие се биете за баницата, враговете пляскат! Честита ви демагогия!

337

марина

преди 13 години

Само, че подписи се събираха за намаляване броя на депутатите. Справка - пункта на пазара Красно село в София. Хората охотно се подписваха. Сега смениха заглавната страница. Янееее, тоя номер е с 20- годишна давност.

336

до 345

преди 13 години

абе намерисва ми ще си гербаджиооо -комунистеее

335

Кольо

преди 13 години

Народ който не си храни собствена армия, ще трябва да храни чужда!"Стара Славянска поговорка"

334

Плюшкин

преди 13 години

Ами аз съм тъпо провианциалистче, което гледа с умиление тоя театър и се чуди за кого да гласува - сън ме не хваща? И когато видя някой като Серго, Димитров, Яне се втурвам веднага да им постеля погачата. И за благодарност, цели 20 год. съм мат и маскара. А и е ненормално според мен на мангета стипендии, а на мен само гласуване и среден? На свои хора службици и парици, а на много като мен - среден? Та и затова не вярвм нат Серго, Яне, ..... И всеки от тях непрестанно иска нови избори?

333

Нели

преди 13 години

и аз никога не бих гласувала за Герб

332

Цветко

преди 13 години

никога няма да гласувам за Герб и БСП айде чао че си имам работа

331

Анонимен

преди 13 години

за Герб гласуват новобогаташи мутри корумпирани полицай и ***

330

Анонимен

преди 13 години

дадоха ми 20 пв за това гласувах за Герб но сега да ми дават и 100лв няма да гласувам за Герб те мислят че сме ***

329

Ани

преди 13 години

Майка съм на три деца повече никога няма да гласувам за герб трябва да съм лудаа

328

Анонимен

преди 13 години

аз гласувах за Герб но повече никога ама никога

327

войвода

преди 13 години

Повече от 600 000 са желаещите, ама не е Яне тоя дето трябва да поведе хорото... Това е мъжка работа !!!

326

666

преди 13 години

ЯНКЕ НЕ СЕ НАПЪВАЙ ЩЕ ТИ СЕ СПУКА ПЕНДАРАТА

325

ADIOS

преди 13 години

Що не си подадеш документите за активен борец?Ей, много ни се струпахте дидиденти-самозванци!Марш от кораба!

324

Уотсън

преди 13 години

Това как да го тълкуваме - като самосезиране ли?Ей, ама това герберите сте много изобретателни!Капи долу!И какво навряхме в един кош мръсното и чистото бельо и к'во...?И аз като Вашия герой "колекционирам" какво ли не, но най-лично място съм отделил за добрите спомени от "лошите години", защото т.н. Промяна размести пластовете и лъсна всичкия шлам на повърхността.

323

Анонимен

преди 13 години

Яне къде беше като подписваха сегашната конституция, и тези 20 години, с твоята партия и тези 600 000 старци? Мнозинствот-комунисти в нар. събрание подписваха, 39-тимата който успокояваха протестиращите хора ...спокойно спокойно-Ал. Йорданов. Никой не я изкаше, от протестиращте! Когато накарах да влезем и да направим нещо, а не да стоим и да гледаме ...спокойно спокойно-Ал. Йорданов. Мен ме арестуваха, Хр.Христов ме арестува заедно с Ал. Йорданов, може ли?Другите ги набиха, по ТВ дадоха 3 или 4, а мен ме освободиха. Стара конституция 20 празни години. Обран народ, във всякакъв смисъл.Яне къде беше като подписваха сегашната конституция, и тези 20 години, с твоята партия и тези 600 000 старци?

322

Агент Гоце

преди 13 години

Янето се напъва в полза на гоцевата азбука!!

321

Плюшкин

преди 13 години

ГЕРБ предложи да се намалят парите за партийките и явно това не се харесва на хиените? Колкото повече движения създадете, повечко шанс е да ни вземете парите от заделеният бюджет? А пожарникари, полицаи, доктори, учени да я духат нали? Ами сърдете се на себе си, задето вече ви ненавиждаме какви ли не? Артисти алчни и ненаситни! Писна ми е на мен да ви гледам лукавите муцуни - отвращавате ме!