192

Анонимен

преди 13 години

Потърси Ravennatis Anonymi Cosmographia в books google cоm има текст:Inter vero Traciam vel Macedoniam et Mysiam inferiorem modo Bulgari habitantна страница 185.

191

до 228

преди 13 години

"Ние, по предварителни оценки, имаме запаси от шистов газ за следващите 20 30 години."Ти *** ли си? :) Запаси за газ видя колко имаме - спряха газта и за 20 дена се усмихнахме по гол ***, ти за 20-30 години мислиш че имаме запаси. Ако ми говориш за залежите ни, те са достатъчни за период от 5-6 години да задоволяват 20% ОТ ПОТРЕБЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. Тоест, ако използваме само тях на 100% ще свършат за около година. Аман от необразовани гербери. Марш при Калинка :-)

190

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

... и вижте какво показва с ръце Бойко Борисов - размера на тоя дето го ядохте...

189

Алфа-Дог

преди 13 години

Добива на шистов газ е много вреден за околната среда, но тука живеят неандерталци, които не се съобразяват с това, и след време ще го разберат обикновените хора..

188

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Уважаеми другари, таварисшчи - с вашите 6 процента имате право да ревете колкото си искате, но нямате право да давате акъл...

187

Анонимен

преди 13 години

Не са!

186

?

преди 13 години

За кандидатемигрантите:Вижте какво-едно време не можеше да се избяга защото имаше телени мрежи,кучета и се стреляше на месо!Студена война,желязна завеса и т.н.Сега никой не ви пречи!Излишно се пенявите!Само че има една хубава поговорка:"На крив х.й вълната му пречи!"Така братовчед ми се пенявеши и жена му го натисна та заминаха за Канада - отиде с 50000$.Сега пази един паркинг, жена му опакова макарони заедно скитайки в една фабрика и няма нищо спестено!Скоро беше тука и се ослушва един так

185

Генчо историка

преди 13 години

Това са пълни глупости.

184

Анонимен

преди 13 години

САЩ вече не внасят газ. Ние, по предварителни оценки, имаме запаси от шистов газ за следващите 20 30 години. АЕЦ строят и други държави, освен Русия. Съвсем спокойно можем да минем и без меда на руснаците.

183

Анонимен

преди 13 години

Работниците ходят всяка година на медицински прегледи. Редно е политиците да ходат на психиятър!

182

Анонимен

преди 13 години

ГОСПОДАТА ТУКА ДЕТО ПИШАТ ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛНО И КАПАЦИТЕТНО ПОКРИТИЕ КОЙ ЩЕ ДАДАТ ЗА ПРИМЕР : МОЖЕ БИ РУМЕН ПЕТКОВ КОЙТО ТОЛКОВА Е БЕЗСИЛЕН ДА ОБОРИ КОЙТО И ДА Е И ИЗВАЖДА МЕНТОРСКИЯ И ГРУБ ТОН НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ КАПАЦИТЕТИ ИЗЯВИЛИ СЕ В МАФИЯТА...ИЛИ МОЖЕ БИ ГОЦЕ ТОЗИ ПРИКРИТ И НИЩО НЕ ДОПРИНЕСЪЛ ЗА 20Г. ОСВЕН ПОКРОВИТЕЛСТВО И ОБЩО ХОРО С ОЛИГАРСИТЕ...ИЛИ НЕДОНОСЧЕТО СТАНИШЕВ...,ИЛИ Р.ОВЧАРОВ...ТОВА ЛИ СА ВАШИТЕ КАПАЦИТЕТИ.....

181

za 211

преди 13 години

Я ! *** и вие не сте схванали хумора, въпреки неговия хумористичен уклон:) Явно и вие сте застинали на ниво индивид:) Не сте се развили като личност! Жалко:) Съчувстваме ви!

180

Анонимен

преди 13 години

Ако си направиш труда да прочетеш Равенски космограф (има го сканиран в интернет), ще прочетеш, че около 400г, по земите на Македония, Мизия и тракия, все българи живеят .. никакви славяни или друга ***! Написано от византийски хронист.

179

БайКолю

преди 13 години

До 206 Приятелю, и на мен ми се ще да имаме излаз на Карибско, вместо на Черно море, но нещата не са такива! Дали им искаме жлото, прав си - не го щем! Ама как да имаме мед, ако не рискуваме някоя пчела да ни ужили?! Единствения изход е, ако си го купуваме от другите пчелари....ама тогава пък трябва да има с какво друго да плащаме.... пък ние нямаме! Така че, много са хубави всичките приказки за девирсификация и прочее бла-бла....ама са мнооооогооо далеч от реалността!!!

178

Анонимен

преди 13 години

"Премиерът категоричен, че повече пари за проекта няма"Ами като ги изхарчи да строиш магистрали, как ще има?!? То вече и за пенсии няма, тръгна да национализира частни осигурителни фондове. Резерва изпапка наполовина без никакъв резултата, а можеше да финансира голяма част от "Белене" или друг значим проект с тези пари... Тиква и финанси виждали ли сте? Е, сега гледате :)

177

Я по спокойно

преди 13 години

Вие сте миризлив кочеви народ, черен и космясял, яздещ коне и живещ в палатки. Роби сте вие. Ядяхте, срахте, пикахте на кон. Тука се цивилизовахте малко, евала. Колкото сте имали роби славяни - може би, поради тяхната миролюбивост, толкова ви трепаха и убиваха самите те. Успокой се.

176

@

преди 13 години

Видимо не сте българин или поне се представяте за човек с небългарска националност.Но каква е целта на обидите към българите?Защо изливате вашия негативизъм тук?

175

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Среднощни размисли на таварисшч ***:-"Ееееех, докато се натуткахме да строим ядрени реактори в Иран - изтървахме българските... - ама и този Бойко - твърд като скала - не като любимия ми Сергей и нашия агент Григорий,... които щяха да се навият и за 10 милиарда, като им бутнем нещо под масата"...

174

Генчо историка

преди 13 години

до 212Всъщност българите са тракийци, които се съюзили с прабългарите и им приели името. И така се родил Супермен...А един мармот....

173

Анонимен

преди 13 години

БОЙКО НЕ САМО ГОВОРИ АМИ И ДЕЙСТВА ЗАЩОТО ВСИЧКО СЕ ВИЖДА .НЯКОИ МУ ЗАВИЖДАТ ЗА РЯЗАНЕТО НА ЛЕНТИ? АМИ ГОЦЕ И СТАНИШКАТА ДОКАТО СЕ ЗАНИМАВАХА СЪС СТРУКТОРИТЕ НА МАФИЯТА И ИДЕИ ЗА ОГРАБВАНЕ КАТО ФАЛИТИ НА БАНКИ,ЗЕЛЕНО СТРОИТЕЛСТВО И ДР. НАЧИНИ ДА НАКАРАТ НАРОДА ДА КЛЕКНЕ ТАКА РАЗБИХА ВСИЧКИ НАДЕЖДИ НА БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО В БЪЛГАРИЯ НЕЩО ДОБРО...И ОТ ГЕРБ ПО-ДОБРО ДО СЕГА НЕ Е ИМАЛО КОЛКОТО И ДА ПЛЮЯТ И ДА СЕ КАХЪРЯТ ЧЕРВЕНИТЕ ***...