27

Боко

преди 13 години

Главата на змията се намира на Позитано 20.

26

ПЕШО

преди 13 години

А СЕГА ГЛЕДАЙТЕ ТРАГИКОМЕДИЯТА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРСКИ СЪД И СЪДОПРОИЗВОДСВО -15 години дела И РАЗТАКАВАНЕ НЕ ИМ МЪРДАТ...!!!НЯМА ПО -ЖАЛКА ИНСТИТУЦИЯ В БГ ОТ СЪДА ,НО ИНАЧЕ СА ПЪРВИ НА 13 тите заплати и ПРЕМИИТЕ ,,,!!!СЕГА ЧЕТА ,ЧЕ СА СИ ГЛАСУВАЛИ ОТНОВО ТЕЗИ *** НАРЕЧЕНИ МАГИСТРАТИ , ЗА КОИТО ЦЯЛА ЕВРОПА ЗНАЕ КАКВИ СА ...

25

GLEN

преди 13 години

До 3- Абсолютно си прав!!Имала само 1000 лв, в чантата!!Отивала до супера!!Хората работят по 3 месеца за тях!Айде оттук!!!

24

диригента

преди 13 години

ше ме фанИте за пръчката...

23

pesho

преди 13 години

pravilno

22

ади

преди 13 години

Тая дама, майката на Джорджо сутринта говореше абсолютни измислици по ТВ. Похитителите не й знаели телефона, пък после й писали смс, пък после се обаждали на роднините й. И нейната работа нещо не е читава.

21

za 18

преди 13 години

И като всички доказателства могат да се манипулират, което не го отричам, какво предлагаш!? Ти да им гледаш на яйца на очи и да определяш виновния ли!?

20

Северна Корея

преди 13 години

Кого да изпратят в Северна Корея? Киро Киров ли?

19

za 8

преди 13 години

Сериозно ли няма престъпност при жълтите:))))))))))))))))) Да! Явно комунизма е хубав строй!

18

Домакиня

преди 13 години

За отвличания и умишлено убийство трябва да има смъртна пресда,само така ще може да намалим престъпноста,а за НАГЛИТЕ въпроса скоро няма да се реши много са замесени и нашата съдебна система незащитава бедния народ ,а защитава разни мутри и убийци.Никога няма да има достатачно доказателства,защото все ще се намери някой да ги затули .Свързани са като свински чърва и трябва само твърда ръка но виноги ще се намери някой който да иска да я отсече.

17

мутри

преди 13 години

Явно и жертвите и похитителите са се познавали добре. За мен и едните и другите са мутри.

16

za 7

преди 13 години

Според мен е лошо усещане, но...необяснимо защо и аз имам същото усещане:)Още повече, че не съм убеден и доколко тези нагли са същите нагли! Никой не ги е виждал, но всички казват, че са те! Дано да не е само защото ЦЦ и ББ са убедени в това!

15

Ivan

преди 13 години

За наказание да ги пратят в Северна Корея. Там още на петата минута ще ги вкарат в лагерите и ще тестват върху тях най-новата апаратура :)

14

Dimitar

преди 13 години

To4no v Kitai stqha da gi razstrelqt i da im prodadut obuvkite - vse pak i patronite struvat pari

13

Анонимен

преди 13 години

ако беше в китай щеше да работиш 80 ч седмично за 100$ месечно

12

дааа

преди 13 години

Р.Петков и Миков трябва да си наврат главите в задниците ,а не да се показват по медиите ,защото по тяхно време се вихреха безнаказано тези ***.

11

Анонимен

преди 13 години

Тея 100% са работели за ГЕРБ, Бойко много бързо събра пари за партия и изведнъж ги арестуваха.Чакай малко,откъде имат данни за тях ? Кога успяха да разследват гупата?Струва ми се,че Алексей има да разкаже интересни неща за миналото на Бойко,затова не го барнаха в ареста.

10

Анонимен

преди 13 години

Я стига..да не си мислите че тия хора сами замислят всичко,за това трябва мозък и връзки,има хора в сянка където сега се смеят.

9

Анонимен

преди 13 години

"ДЕРИГЕНТА", много яко, никога не бих се сетил.

8

СМЪРТ

преди 13 години

ако това беше в Китай... до сега тия щяха да бъдат осъдени поне 10 пъти и вече щяха да с в затвор, където се работи от сутрин до вечер тежък физически труда... и да работят 10 години... за да могат да върнат парите на похитените и после Смъртна присъда и ги екзекутират. Това е. 10 год да работят от сутрин до вечер на някои мини или въглища за да върнат парите и като си ги отработят да ги екзекутират. Такава *** не е нужна на обществото.Затова при жълтите няма почти никва пристъпност!