40

Анонимен

преди 13 години

Суперзвезда не знам но освен да довкара 5 гола не направи нищо особено.... поне това ми е мнението ... няма отиграна ситуация - не е взел превес над директен опонент защитник като Руни например - просто довкара 4 гола и петия му го даде защитник... пак злоба ще кажете но просто се опитвам да бъда малко обективен ...

39

Myleena

преди 13 години

"Какво трансформира Берба в суперзвезда?" - липсата на Sin City на Острова :))

38

Мировяне

преди 13 години

Ще го продават та искат да му вдигнат цената.

37

Италия

преди 13 години

Бербатов е класен футболист, но не е за английския футбол, където се играе бърз футбол без мисъл. сигурен съм че в италия ще се чувства много по добре. например в Интер или Милан.

36

старо куче

преди 13 години

disalab....Гола вода си друже...даже и тук таме жабуняк по гърба.... Май си гледал друг мач, а като всеки дрИскач се пънеш и сереш *** дето дете не може да прескочи!!! Даже не си разбрал че Митко вкара 5...на БЛЕКБЪРН!!!!!...а не на Бирмингам :)))) Нещастен дрИскачо!

35

Анонимен

преди 13 години

ВЯРНО Е ЧЕ ТВОЯ Е БИЛ ЗА ГРУПОВО ИЗНАСИЛВАНЕ. ИГРАЛ Е РОЛЯТА НА ЖЕНСКА

34

т.баткофф

преди 13 години

Предлагам да вземем лиценза на числото 5!

33

Сотир

преди 13 години

А вярно ли е, че на Бербатов татко му е бил в затвора за групово изнасилване ?

32

Георги Колев

преди 13 години

Гордейте се с нещо, което вие сте постигнали, а не с някой ритнитопковец.

31

фенка

преди 13 години

У Н И К А Л Е Н!!!!!!!!!!!!!!!!!

30

Пелето

преди 13 години

Е па у неделя я отбелязах 7 гола на Светкавица-Мало Долнонанагориеще.

29

Анонимен

преди 13 години

БРАВО МИТАК!!!ти влезе в историята на висшата лига во веки веков!Пред фактите и боговете биха замълчали, но не и българските разбирачи.

28

светозар христов

преди 13 години

хаха,поредните завистливи бг *** и ***,ей за това няма да се прибера в бг...виждал съм наживо Бербо,като работех в шоуто на слави,не ви отива да плюете като йезуити невидели женско,а и истината е че Бербатов го боли нокътя за ваш'те жалки мнения...тук,в САЩ не знаят кой е Бойко,или Първанов,но макар да не се интересуват от футбол,знаят за Бербатов...и евала на Бербо че се отказа от националния-там е под нивото му,а и няма кой да играе... аз бих предложил в бг да се забрани националния отбор

27

Аз казах!

преди 13 години

до 24: точно така е!!! то и държавата ни е на това дередже , не заради политиците , ами защото сме такива негативни и на 2 ракии много разбираме от футбол и от политика ..

26

MM

преди 13 години

Berbatov bixme go pusnali na rezervnata skameika v nashia otbor :))) - tova kaza Stoichkov. Da e jiv i zdrav i da dava po-malko interview-ta, 4e pada v ochite na xorata ve4e!!!

25

Анонимен

преди 13 години

Бербатов бееее, бележи беееее

24

Юлия

преди 13 години

Браво на интелигентния БЕРБО!!!! Възхищавам се от държанието му. Това е спорт.

23

Ей маймуни!

преди 13 години

До долните няколко ***:А бе ей, *** празноглави!!! Затворете си смрадливите усти поне един път! Наше момче вкарва 5! (ПЕТ) гола във висшата лига и махленските разбирачи пак недоволни бе! Ей заради такива *** като вас, Бербо не иска да играе в националния.Евалата Бербо! В България все още има хора, които се радват на твоите успехи!

22

Nasty

преди 13 години

Направо ги уби...евала Берба:)

21

Анонимен

преди 13 години

а миналата седмица го "пращаха" в отбори от третия свят-турция