56

гробаря

преди 13 години

БСП ПОЧИНА! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! УРА!

55

Kristian

преди 13 години

Българинът е най - *** същество на света. Та дори и животните като ги ощетиш от храната им, скачат за своето си, но българина НЕ. Да ви ....

54

Чао

преди 13 години

Това са простотии, да ги пазят техните *** ,от любовта на народа.......имат си партии откраднаха милиарди, могат да си платят за охраната....съгласин съм да ги пазите , но ПОД СТРОГ РЕЖИМ!!!!!!!

53

Мафия

преди 13 години

Пазят го за да не ПРОГОВОРИ,а не че е заплашен.Скоро някой да го е виждал някъде,дали е жив въобще.

52

Анонимен

преди 13 години

демографската катастрофа ще ликвидира този псевдо политически елит и аз пия за това! Наздраве!

51

някой си

преди 13 години

Три бесилки не са ли по-евтини?

50

Анонимен

преди 13 години

Как може държавата да харчи пари за тоя въшлив ***,аз спирам да плащам данъци.Не искам моите пари да отиват за охраната на турци.Даже ако мога,ще ги дам на някой килър да го думне тоя фес.

49

БАЧКАТОР

преди 13 години

Пазим си ***, дано по-скоро природата си свърши работата че да спести на държавата някой лев..

48

ликтор

преди 13 години

Всъщност само за охраната на Румен Петков , съгласен съм да има такава - ще го озаптва да не пикае в шадраваните ,като се напие !!!

47

ПСИХОЛОГ

преди 13 години

Към Доган няма никакви заплахи,по-скоро той страда от Параноя и го тресе нервата когато е сред хора.Ако видите негови публични изяви преди време ,той се затруднява да се изказва и от челото му тече пот.Това се лекува с хапчета(розови).Той е болен човек.

46

Смехурко ..... ::)))

преди 13 години

АКО ТРИМАТА СА НАИСТИНА ТАКИВА СКЪПОЦЕННОСТИ, НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ КАТО АПОРТНА ВНОСКА ПРИ СТРОИТЕЛСТВОТО НА НОВАТА АТОМНА ЦЕНТРАЛА И ГИ ХАРИЖЕМ НА РУСИЯ. ТАКА С ЕДИН КУРШУМ ЩЕ "УДАРИМ ПРЯКО И КОСВЕНО ТРИ ЗАЯКА".

45

Дрът Комсомолець

преди 13 години

Най-добрият начин за следене изкъсо е като го таксуваш за охрана....

44

пазача

преди 13 години

тия като ги вкарам в ареста що бой и е.не ..ще им сложат ви е бедна охраната. политик крадец престъпнки--еми то е едно и също---само другаря АК 47 ги оправя в прав ред с пълен пълнител

43

Старик

преди 13 години

Абе давай да ги трепем , няма само в разходи да ни вкарват !

42

факт

преди 13 години

За човек прочел САМО "Винету " не е зле , ще очаква подкрепа от Доган на президентските избори !!! А защо тогава се пънеше пред телевизиите ,че ще го бута ???

41

iii

преди 13 години

Само Костов и М. Диитров! Само Синята коалиция може да измъкне държавата от ада на Доган, Станишев, Гоце, и Боко. Дугите са ГМО-та на комунисическата простотия.

40

Пора

преди 13 години

Пази ги Бойко, пази ги те са гордоста на нацията - новите наши национални герои :)

39

БГ

преди 13 години

Охрана ли?Вкарайте ги на топло в пандиза. Там ще са на сигурно място. Всички мн ого ще ги обичат!

38

Dan

преди 13 години

Абе Вие само това и чакате да го бутне та да започнете да мрънкате, че бутането е незаконно, и да го обявите за самозабравил се управник, ама той Бойко е хитър нищо ,че е пожрникар, учудвам се че не сте го разбрали!

37

Контра - Атака

преди 13 години

Спомняте ли си, онова изказване на Дон_Доган преди изборите в Созопол ?Че такива материали има срещу Бойко, че той няма да може да мръдне ако вземе власта. Ще му играе по свирката ... иначе ...Най-богатия човек на Балканите (както пишат чуждите вестници), няма защо да се охарчва за охрана. Ние ***, му плащаме пазвантите. Които също са гяуриЗащото Аамет_Ага се е застраховал. Ако някой го гръмне, материалите за Бойко автоматично излизат в медиите. Затова Бойко го пази така