80

аз

преди 13 години

и какво работеше,че вземаше 1900 бе отворен

79

gaucos

преди 13 години

ей при Станишев взимах 1900лв сега взимам 1100, Дянков *** гръмни се!

78

Анонимен

преди 13 години

да се чуди човек колко народ обслужва таз *** надарена

77

Анонимен

преди 13 години

таа ли?аз мисля че да са добре финансовите дългопишци им е нушна маса хора в които да си държат достойнствата,и те от своя страна да бУЙстват по спецзаведенията

76

wiktor

преди 13 години

до 77Бате ти си със средно образование. Недей да се обаждаш по теми, които са ти непонятни. Само *** и/или некомпетентен човек може да каже на черното бяло.

75

Анонимен

преди 13 години

Голям си ***.

74

wiktor

преди 13 години

тц тц, Дянков бате има две докторски степени по икономика от чужди университети бе ***. Как не ви е срам да го критикувате?! Ако има човек, който знае как да оправи икономоката и бюджета това е Дянков. Как мислите вие се работи в Световната банка и то като главен икономист? Ако беше некадърен нямаше да има такава биография. Замислете се малко преди да плюете човека и да се правите на велики. Все някой ви е виновен, все недоволни сте. Ми бачкайте бе да ***, да сте учили. Сега ще теглите.

73

Бегаааааааай...

преди 13 години

...на кой и какво обещаваш ти бе вДянкооооов??? Не вдяна ли вече безроднико че от теб и *** за зеле не става!!! и догодина ли ще те търпим подлого отвратителна?Добра ще е за вас обирджии такива...вас и *** да ви направят той няма за мие, а ще цапа !!!!!!!

72

Смях

преди 13 години

Има хора който са много по навътре в проблемите на съдебната система. Но това не пречи да им драсна няколко реда.... ПРАВ СИ !

71

ДО СМЯХ

преди 13 години

Да прав си. Ми видно е че имаш понятие от подобни неща *говориме за съдебната система". Що не направиш един проект и не го изпратиш на хората.ДРУГОТО е напълно постижимо. В България може да се направи Лустрация и никой не може да ме убеди в противното. Желанието е важно. ВСИЧКИ СА МАСКАРИ. ЗА ТОВА СЕ РАЗБРАХМЕ :) Това честно мнозиство го виждам в НАРОДА -В ТЕБ И В ДРУГИ КАТО ТЕБ

70

Смях

преди 13 години

2.5. Назначаване на съдиитеЗаемането на съдийска длъжност става по усложнена процедура. Тя варира според вида на съда и мястото му в йерархията. Поради федеративното устройство на Германия и относително голямата автономия на провинциите, включително в областта на правосъдието, съществува значително разнообразие в процедурите за избор и назначаване на съдиите. В някои провинции в тях вземат участие представители на провинциалния парламент и съдебната власт (Хесен, Шлезвиг-Холщайн, Тюрингия и др.), в други на парламента, изпълнителната и съдебната власт (Хамбург, Бремен). Изборът на членове на Федералният конституционен съд се осъществява от двете камари на Парламента (половината от Бундестага, а другата половина от Бундесрата), а на федералните върховни съдилища от изпълнителната и законодателната власт със съдействието на президента по процедурата, посочена по-горе1. Изборът на съдиите в съдилищата на ФРГ става с участието само на държавни органи и техни представители, а не пряко от народа. Изборът на съдебни заседатели е уреден в глава IV от Закона за устройство на съдилищата.

69

Смях

преди 13 години

1. За ДЕМОКРАЦИЯТА СЕ РАЗБРАХМЕ !2. Проблема е изцяло в законодателството...Действащите закони са писани от АДВОКАТИ основно ФАКТ !3. Как го виждаш това "ЧЕСТНО МНОЗИНСТВО" тръгваме от репликата всички са МАСКАРИ !4. Лустрацията в Македония се превърна във пълен ФАРС и разчистване на политически сметки....Това трябваше да бъде направено преди 20 г.5. За Германската съдебна система си във голяма грешка !....Сега ще ти постна как става назначението.

68

Анонимен

преди 13 години

Това, което го очаква света в икономически план е толкова страшно, така че малка България може да разчита само на господ

67

до 66

преди 13 години

АБСОЛЮТНО ПРАВ. СЪВЪРШЕННО ПРАВ !НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ХАН АСПАРУХ.Потърсете в ГУГЪЛ

66

Анонимен

преди 13 години

"износът е бил повече от вноса" - това не значи икономически растеж, а че в страната по-малко се потребява и че е намаляла покупателната способност !!! ама тази грозна некадърна кратуна как да го разбере ... това недоразумение може да залъгва с изтърканите си клишета само заблудените гейберчета :) иначе трябва да признае тоталния си провал, и то не защото някой му пречи, а защото просто толкова си може :)

65

Мария Капон

преди 13 години

Основните попълнения в хазната идват от ДДС и акцизи, а растежът засега се случва от износ според статистиката. Истината е, че сивият сектор се разшири. Веднъж заради глупавото увеличение на акцизите миналата година и най-вече защото кризата принуди много хора да се върнат в сивата икономика, за да оцелеят. А и самата държава е в сивия сектор, защото продължава да е некоректен платец към бизнеса. Как да живеят хората? Това се вижда в бюджета, дори и Дянков е отразил намаление на приходната част, въпреки че пак не е отразил реалната събираемост, което ще изненада премиера. Допълнението в бюджета ще дойде от задължения, емитиране на дълг, заеми от МВФ и Световната банка.

64

Анонимен

преди 13 години

Лустрация трябва да има. Докато не се отървем от червената чума на ДС няма шанс за България за развитие като нормална европейска страна.

63

ДО СМЯХ

преди 13 години

ЛУСТРАЦИЯТА В МАКЕДОНИЯ ЗАПОЧНА НА 25 януари 2010г.Щом едни измислени макета могат, защо да не можем и НИЕ.

62

Мария Капон

преди 13 години

Правителството се озова в окопна ситуация с бюджетите на Здравната каса, НОИ и на държавата. Критиките са и отляво, и отдясно. Кои от тях смятате за основателни? - Критиките и отляво, и отдясно много си приличат. И това е нормално. В двата бюджета отсъстват политики. Грешно са заложени параметри. Продължава тенденцията държавата да е най-некоректният участник в солидарния модел и в крайна сметка не се гарантират по-висока социална защита и по-добро здравеопазване за гражданите през следващата година. Новостите за 2011-а са увеличаване на периода, върху който се изчисляват обезщетенията за бременност и раждане и безработица. Увеличаването на осигурителната тежест генерира безработица и повишава дела на сивата икономика.

61

Анонимен

преди 13 години

... сън прокоба - сънувах си гроба.