171

ioannidis

преди 13 години

Само скобата му е майката. Иначе ако си на постоянно отчитане, стотачката не ти мърда, а със минимална заплата от 240 лв. не всеки е способен да плаща толкова много ток.

170

Amenhotep

преди 13 години

Как ви се струват тези днете:- "Замразихме заплатите и пенсиите" - "Няма да вдигаме данъците и таксите" ... на фона на това: - "Такса "електромер" ще бъде въведена..."

169

Желев

преди 13 години

Чакам да ми сложат такса и на ...таковата.***.

168

оня

преди 13 години

добре де как да плащаме такса електромер като те не са наши.Да си го вземат и да се махат.

167

Анонимен

преди 13 години

Незабавно ДКЕВР да се закрие! Борисов да се маха! Замрази всичко що е доходи, но вдигна всичко що е данъци, такси, налози, сметки и т.н. Сега явно мафията не йс стигат парите та дай и някаква измислена такса. А не може ли такса ГЕРБ да сложат? Борисов, махай се!!!

166

Елена

преди 13 години

Хайде, казвайте мъже- кога и в колко?

165

dan4o

преди 13 години

и на мен ми писна неможе така то парно то ток то данак згради тоооооооо незнам данак въздух трябва да се направи нещо

164

anonimen

преди 13 години

az vi kazax 4e 6te dignat toka vie mi slagaxte minusi a sega slagaite ,golemi bqxa prikazkite ma primiera,gramki ,lajeli naroda 6tql da namali toka v pati ,ne otgovarqli za doxodite na xorata tezi ceni,ne samo tova i vsi4ko 6te se digne ,rakoplqskaite mu,xvalete go,rugaite xorata koito sa protiv nego i gi zakleimqvaite kato komunisti,za6toto te prosto sa realisti i vijdat kakvo 6te stane

163

безмозъчен съм

преди 13 години

А ЗАЩО НЕ ОТ 1-ВИ ДЕКЕМВРИ??? Винаги ли трябва да ни е вече вътре за да крещим? Макар и тогава се нагаждаме ама нейсе

162

vanzan

преди 13 години

Айде стига вече,не се ли наядоха тия монополисти!! Да се задавят дано и аз съм за викане ,прекаляват със всичков тая скапана държава!!

161

Елена

преди 13 години

Ама те затова четат какво пишем- да се задушат напъните ни още в утробата; на мен ми е все тая- ако ще и утре, искам да се събудя един ден и да вдишам свободно- това ще стане само ако сами си извоюваме това- за нас и за децата ни, а и за възрастните ни роднини. Казвайте- и отиваме, почти не остана за губене- бедни, гладни, само надеждата крепи все още и чуство за собственото достоинство.

160

Е, НЕ....

преди 13 години

БЪЛГАРИ ВРЕМЕ Е ДА ГИ ИЗГОНИМ И ТРИТЕ ДРУЖЕСТВА.

159

Amenhotep

преди 13 години

Долни изедници, ненаядоха се! Семерджиев, а ти защо си на тоя пост бе? Не трябваше ли да защитаваш интереса на гражданите, вместо да защитаваш интереса на енергоразпределителните изедници?

158

мама

преди 13 години

Казвайте кога и къде ще викаме.ПИСНА МИ ОТ ТЕЗИ.

157

Деси

преди 13 години

Аз ще съм от тия дето ще викат. Само че понеже и аз съм овца от стадото ще трябва да ми посочиш час и дата :( Май без водачи не става работата, всеки знае само по форумите да лае (включвам в това число и себе си). Жалко, че не сме единни, а само гледаме как един на друг да навредим. Много истина има в легендата за снопа пръчки.

156

Един Българин

преди 13 години

Нещо повече ЕРП-тата уволниха 80% от служителите си и съкратиха много разходи. Немогат да ме убедят че им е неизгодно да оперират тук (справка как реваха като ББ искаше да им резне договорите за неизпълнение на планови ремонти и подобрение на мрежата съгласно сключените договори за приватизация). Следователно това е безсмислена такса, на база на неспазен договор за приватизация. При всяка буря половината страна остава без електричество. Да си хващат шапките и да си заминават.

155

нети

преди 13 години

Хайде стига вече.До кога,ще стоим като овце и ще драскаме по форумите.Тези ЕРП ни взеха здравето.Замразиха заплатите до 2013г,обаче вдигат ток,вода,данъци,хранителни продукти.Така ми идва да им тегля по една дългосвиреща.....

154

1

преди 13 години

Ама аз, например, ще отида пред Парламента и ще викам:"Оставка!", ама колко от вас ще застанат до мен и колко ще ме гледат странно?

153

Решение

преди 13 години

единственото решение са алтернативните енергийни източници... и тогава тези монополисти ще започнат да се избиват да свалят цени, за да задържат клиенти.

152

Деси

преди 13 години

Умрях от кеф туко-що, т'ва такса мощност на парното, т'ва такса електромер, т'ва такса водомер...остана ли нещо в тази страна, за което не се плаща?! Предлагам да въведат и такса "въздух" в размер 10% пропорционално на дните в годината в лева - например ако дишаме 365 дни, таксата ще е 36,5 лв. на годишна база. Ако преди това престане някой да диша да се плаща до датата на прекратяване на дишането, но остатъка в никакъв случай да не се опрощава, а да го платят роднините