58

larry

преди 13 години

тоя е е*** си наглото копче.Алоооооооооо до миналата година те гледахме и тебе,видяхмете колко можеш.Ти ако беше нормален,нямаше да се появиш повече нито в телевизия,нито където и да било.Ама то от тебе по-голяма наглост няма

57

Колт

преди 13 години

Ох айде стига вече бе! Писна ми в тая територия непрекъснато да си мерят *** кой е управлявал по-лошо и кой е окрал повече! А тъжната истина е, че вече 65 управлението на тази територия е най-некадърното в Европа и едно от най-некадърните в света. Не виждам кво се гордеят разни бивши и настоящи с огромните си успехи при положение, че всички определения за БГ във външните публикации са от типа на "най-бедната", "най-неразвитета", "много корумпираната" и т.н. Това някак не ми звучи гордо.

56

rhiad

преди 13 години

Сигурен съм, че Италия те чака!

55

Анонимен

преди 13 години

Не всички хххх, които изпитвате, са предизвикани от ГЕРБ разстройство. Много от тях имат друг произход. Но когато симптомите се повтарят и влошават качеството на живот, се приема, че налице е състояние, което се нарича ГЕРБ синдром.Гастроезофагеална рефлуксна болест или съкратено (както е прието в мед. литература) ГЕРБ

54

Анонимен

преди 13 години

Паническото разстройство може да доведе до ГЕРБ синдром, това твърди американският лекар Stuart Shipko, който е специалист в областта на тревожните разстройства. Разстройствата, причинени от ГЕРБ синдром, могат да предизвикат сериозни увреждания. В редки случаи увреждането може да бъде толкова жестоко, че да причини кръвоизлив или много да затрудни дишането.

53

Анонимен

преди 13 години

В най-лошото си проявление, ГЕРБ означава години безсънни нощи. Обяснение на физическата болка с психическа такава: Страх. Страх. Страх. Вкопчване в страха. Продължителна несигурност. Чувство на обреченост. В професионално отношение това е разрушително: най-напред изтощението води до непродуктивност. Постоянно повтарящите се епизоди на характерния глас представляват проблем в сферата на обществените връзки. Не е чудно, че нашата вътрешна анатомия се променя в отговор на това (ГЕРБ).

52

р.овч.

преди 13 години

49 специуално за теб:)бате серго ти си мъж,и за члена здрав се дръж!те на тебе ти завиждат,че моци към теб прииждат!ти на никой не прощаваш,и дупе засмян подаваш!кака ленче те натири,дето пускаш и фитили!изявен червен парашутист,той обича всеки млад социалист!

51

Анонимен

преди 13 години

Интересно - в България вече дори и партиите, които не са на власт правят бюджети... Емчи, мода! След като тези дето са сега на власт правят по два-три там където другите правеха по един :)

50

47

преди 13 години

Руменчо прав си, ама си пропуснал в сметките си и акцизчетата, които са преди ДДС-то. А и митата за стоките идващи от страни извън ЕС. Не си споменал за няколкото данъка возило. Пропуснал си и др. тегоби като гражданската отговорност и един куп държавни такси и таксички, които ти се появяват непрекъснато. Иначе си прав, че от средните български граждани (тия с доход между 500-2000 лв.) се изземвят над 60% с тенденция нагоре.

49

Всезнайко

преди 13 години

До 47Европейско законодателство изкривено през Анадолска призма!!!Пример: Италия - 1во основно жилище...не се облага с данък ! вземете пример г-н Тиква от Банкя !!!

48

Гербераст

преди 13 години

Герберастия - социално явление, при което се дига максимална медийна пушилка с цел прикриване на актуални пладнешки грабежи и присвоявания. Герберастна акция - плюване по Гоце, за се маскира КОМБИНАТА с него...

47

Анонимен

преди 13 години

След Лостов първо бе НВС2...него що го пропускаш в списъка?Нещо мн бързо всички го забравихте и напоследък визирате само Лостов и Станишев...даже и Доган липсва вече:))ДРАСКАЧИ:))

46

Анонимен

преди 13 години

АЗ ПРОДАВАМ НА ПАЗАРА ЖИВИ ПТИЦИ-.-.-.-.--.-.-.СЕРГЕЯ ЗАЩО НЕ ДОЙДЕ ДА МУ ТЕГЛЯ ЕДНА ***..ПО-ГОЛЯМА ТАКА

45

Caleb

преди 13 години

Интересно - в България вече дори и партиите, които не са на власт правят бюджети...

44

Анонимен

преди 13 години

Ти си обикновен бесепендел. Не се обаждай там от коневръза. По-добре да си траеш и да те мислят за ***, отколкото да се обадиш и да разсееш всякакви съмнения.

43

ДО 43

преди 13 години

ОК ЗА ЕДИН ШУТ ПО СТАНИШЕВ ОТЗАД ,ДАВАМ ДОБРОВОЛНО ДА МЕ УДАРЯТ 3 ПЪТИ.МОЖЕШ ЛИ МЕ УРЕДИ .УДОВОЛСТВИЕТО ЗА МЕНЕ ЩЕ Е ПО-ГОЛЯМО ОТ БОЛКАТА КОЯТО ЩЕ ИЗПИТАМ.А ПЪК КАТО Е НА ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ВСИЧКИ КОИТО ВИДЯТ ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТ ОТМЪСТЕНИ.ТОВА Е ГОЛЯМА ДОБРИНА КУМ НАРОДА...АМА И НА ТЕБЕ БИХ ТИ ТРЯСНАЛ ЕДИН С УДОВОЛСТВИЕ ЗАЩОТО СИ ПЛАТЕНО ***

42

Анонимен

преди 13 години

Другарю Станишев, относно парите по-добре питайте някои от вашите министри... Мургина, Масларова и Цонев. Те ще ви кажат къде са парите.

41

Боко

преди 13 години

Червени мишки срещу мене църкатКато ме видят познай къде си бъркат

40

Анонимен

преди 13 години

Къде били парите.. Абе тоя как не го е срам да се показва и да говори за пари. Те окрадоха малкото дето беше останало след Лостов, а сега къде били парите. Във вашите джобове, тавариш Станишев.

39

rumen

преди 13 години

Приятели,В България имало ниски данъци - да, но за кого...???- Високи да косветиге данъци, наречени данъци върху бедните. От фонд работна заплата, под различна форма, се удържат 37%. Веднага с ДДС се експропреират още 20% от чистите пари, защото работещия няма как да спестява от хляба си... Следват задължителните данъци сгради смет и т.н. - общо около 65% или 2/3 от парите за ТРУД на бедните...!!!- Ниски са преките данъци или данъците на богатите. Данък печалба е 10%, а за девидентите..., данъка е едва 5%..., а това са доходи на физически лица отдавна надмогнали нуждите си... - онези 10% от населението Спестили след нова година 12 милиарда лева... - Помислете с таваните за пенсии и здравни осигуровки, колко пари не са внесени в социалната сфера!!!Чл. 60 (1) от Конституцията гласи ... "Гражданите са длъжни да плащат данъци и такси, установени със закон, съобразно техните доходи и имущество."Къде в Конституцията пише, че гражданите плащат РАЗЛИЧНИ ПО РАЗМЕР данъци "..., съобразно техните доходи и имущество" и има "таван" за облагаемите доходи и осигуровки. Пише го в закони, но щом те противоречат на Конституцията Трябва да се отменят, като противоконституционни...!!!Какво е мнението Ви???ТА ЗА КОГО, СА НИСКИТЕ ДАНЪЦИТЕ..., г-н Премиери защо не ги ИЗРАВНЯВАТЕ КАКТО Е ЗАПИСАНО В КОНСТИТУЦИЯТА???