62

Анонимен

преди 13 години

Що не специализираш ти във Вашингтон и в Холандия бе ***?Цифки като теб висят по форумите и викат Смърт докато някой ходи някъде на специализация.

61

1234

преди 13 години

И Румен Петков не е китка за мирисане , но поне се държи като мъж , а виж Цветанов и сие само лижат *** на тези , които ги хвалят и се оправдават като ученички , отсъствали от час.

60

Иван

преди 13 години

Бизнесменът Тодор Бояджиев, който нашумя като човекът продал два апартамента на вътрешния министър Цветан Цветанов, през последните шест години е спечелил обществени поръчки за близо 9 млн. лева. Приятелят на МВР шефа е собственик на димитровградската компания Ти Ви Би. Семействата на Бояджиев и Цветанов са близки от много години, дори вътрешният министър и съпругата му са кумували на щерката на предприемача.

59

Л

преди 13 години

Абсолютно ! Все пак ако нещо го каже дядо Иван от село Долно Нагорнище няма значение , но това са хора , които би следвало да се ползват с обществено доверие , не би трябвало да говорят наизуст - да хвърлят обвинения , които не могат , а и няма да докажат .. Да говорим така всички можем .. не харесвам Яне Янев но човека като сипе обвинения излиза с доказателства , а не си говори все едно е в кварталаната кръчма ..

58

Кой е Ваньо Танов?

преди 13 години

относно Ваньо Танов: "Специализирал е в Сикрет сървиз (Вашингтон) и Холандия, участва в международни експертни групи...Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната престъпност" в МВР.На 6 август 2009 година Ваньо Танов бе обявен за новия шеф на Агенция Митници" " Специализирал в тайните служби на Америка? ХАха.. Още един агент на ЦРУ в България и то на висок пост=шеф на Митници? Значи в момента се оказва че ЦРУ държи контрабандата! СМЪРТ!

57

Анонимен

преди 13 години

чакаме новият дякон на свободата - не Левски, а Йосич, който да ни освободи от душманите

56

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Разбира се, че е виновен - изписано е на лицето му...

55

Анонимен

преди 13 години

до 50 да като го разтъркаш и се намокря

54

Анонимен

преди 13 години

Това за тежката зима го разправяше и миналата година, да не стане и тази така.Барикади, бунтове....Айде чакаме...

53

Анонимен

преди 13 години

ЦВЕТАНОВ Е ***! ЗАЩО НЕ СЕ СВИКА КОМИСИЯ!? МИЛИЦИОНЕРА МАЙ ГО Е МНОГО СТРАХ ЗА АПАРТАМЕНТЧЕТАТА! ***!

52

курти

преди 13 години

Браво Киро 47

51

о баня о кеф

преди 13 години

Не съм почитател нито на Румен Петков нито на БСП,но в случая това е правилното решение.Някой наистина трябва да ги осъди тези двамата аматьори за да разберат,че не могат да хвърлят бомби в общественото пространство без да носят отговорност.

50

Анонимен

преди 13 години

Най ме е страх от от Дон Цеци и от Боковия дон Цуци - Пудела.

49

Анонимен

преди 13 години

до 45сумирай резултата на СДС и ще видиш после изборите, че са объркали с около 5% вместо 8 пак ще са с най-много 3%, те водеха политиката на ББ 97ма и това ги наказа с 6% още 2000г ! А Вие простаците дето трошихте тогава парламента сега пак бачкате за стотинки и тези с акъл печелят от вас. ЕХ СВЯТ!

48

Анонимен

преди 13 години

Няма да осъдят за нищо Руменчо защото комунистите са школовани и неуловими. И това е факт макар че народът знае за подвизите им за безбройните им кражби някой да е влязъл в затвора ?Тяхната професия е ПРЕСТЪПНИК

47

Киро

преди 13 години

На фона на ревльото Цв.Цв(ичката). тоя гьон верно започна да ми изглежда най-големия мъжкар. Цецо ай ако и ти си мъж,пусни една комисия да те разследва и теб,стига си пускал клевети за умрели кучета като комунистите,.........удрари ***,Маджо,Цветелина,Стенли,Младен Мутафчийски,Маргините и др. и тогава давай интервюта......

46

USER

преди 13 години

по планът РА-НЪТ България е съсипана 100%...НАПИШЕТЕ В ТЪРСА4КАТА.. ГУГЪЛ ПЛАНЪТ РА-НЪТ ЗА БЪЛГАРИЯ И 4ЕТЕТЕ ЩЕ ВИ НАСТРЪХНАТ КОСИТЕ

45

1

преди 13 години

баце, за да не се мъчиш повече в изпълнението на служебните си задължения- плюене по ББ тук - вземи хвърли едно око на анкетата на 1ва страница. :) Сумирай доверието на АБВ, БСП, ДПС, РЗС и ще ти светне кой набута България в блатото. Хайде със здраве :)

44

Анонимен

преди 13 години

Пропускаш Атака, РЗС, ГЕРБ,ВМРО и те са творение на БКП.Цецка Цачева: Била съм член на БКП до 1989 година, но не се срамувам от товаСпоред Бойко Борисов по силата на вътрешните правила на МВР тогава той, както и всички останали курсанти в Симеоново, е приет в БКП[3Няколко въпроса:1. Ако е напуснал МВР през '04, откъде е взел пари за "добър бизнес", който през '05 явно вече цъфтеше?2. Защо собствениците на "кооперативния" са му дължали много пари през '05 на него - който през '04 още е бил в системата на МВР?3. Как между '04 и '06 успя да спечели "общински търг" и със спестените от МВР-заплата пари ли стана тази работа?4. Как, в качеството си на висш служител на МВР, е участвал във фирма "Банкя 21" от 2002 г., във фирма "Реал строй АП" ООД (в съдружие с депутата от БСП Петър Кънев" от 2002 г., както и в още няколко фирми, преди - "според официалната биография" - да напусне МВР?Никой не е задал тези въпроси, засега.А на мен ми се струва, че "конците" в СОС попадат в ръцете на човек, който е сам олицетворение на мръсната роля на МВР в "българския преход".

43

Жоро

преди 13 години

Румен Петков (измамника-уж) се отказа от имунитета си публично -ФАКТЦветанов излезе и се обясняваше като лапе на даскалицата и не пожела комисия да го разследва и да каже колко е честен - ФАКТКОЙ Е *** И СТРАХЛИВЕЦА СЕГА?