288

aktsent

преди 13 години

SEGA E MOMENTA DA SE POSTAVI NA DNEVEN RED TOZI VAJEN VAPROS.IMA UMNI HORA V BALGARIA,KOITO SA PODGOTVILI KONTSEPTSIA ZA OTSELIAVANETO NI. i V NIKAKAV SLUCHAI NIAMA NASILSTVENNI METODI.SAMO DA NE SE ZAKASNIAVA POVECHE.OTGOVORA NA B.B E NESIRIOZEN!

287

Анонимен

преди 13 години

Boko e mirizliv carvul

286

И ПАК ЩЕ КАЖА

преди 13 години

Единствената АЛТЕРНАТИВА на ГЕРБ е СИНЯТА КОАЛИЦИЯ! СК е истинската ДЕМОКРАТИЧНА партия! Единствената надежда за спасяване от БСП(ДС) и нейните производни ДПС(ДС),АТАКА(ДС),РЗС(ДС),АБВ(ДС),ГЕРБ(ДС),Каракачанов(ДС)ВМРО и др.мюрета-партийки,които тепърва ще се зароят...

285

опастност от ДСизрод

преди 13 години

Eйййй,форумци - внимателно,защото ДС е доста хитра и пак ще ви изиграе...))) както с ОФ проекта ГЕРБ,така и се гласи проект АБВ...Нали знаете ,че червените си променят името вече 9 пъти от 1944 г. и сега пак имат готовност. С промяната на името им се иска да заблудят простичките,че са се демократизирали,да гласуват за тях и пак да ни крадат. Внимавайте в ДС заблудите...Не вярвайте повече на ДС лъжите и измамите. 21-ви Век е все пак! трябва да сме поумняли...)))

284

NEWS

преди 13 години

До една година партия АТАКА ще е част от структурата на ГЕРБ. В това са убедени група отцепници от националистите, които от месеци тръбят, че искат реформа в партията и свалянето на лидера Волен Сидеров. Има тайна договорка между Бойко Борисов и ВоленСидеров за сливане на структурите. По този начин те винаги ще си гарантират сериозно мнозинство и значителни места в парламента незивисимо пред какви опоненти ще се изправят занапред. Това обаче убива,каузата АТАКА, твърдят обезпокоени те в открито писмо до медиите. По този начин според тях стотиците хиляди последователи на партията са предадени. Те не вярват на Бойко, а на Волен. Сидеров обаче ги предава, заявяват най-отговорно те. В средите вече се говори, че всички отцепници от националистическата партия също щели да се обединят в нова структура и да приканят избирателите и вярващите в идеите и казузата на АТАКА да гласуват за тях, а не за предадетеля Волен, който стана *** на мутрата Бойко Борисов...

283

Анонимен

преди 13 години

Ще гласувам за този кой то изтрепе *** или ги пресели някъде траино

282

Анонимен

преди 13 години

който маже да се спасява от тая *** държава

281

Анонимен

преди 13 години

откакто свалиха Костов държавата отива все по-назле и по-зле ще става, защото вече няма кадърни хора

280

Смях

преди 13 години

Единственото вярно във коментар 329 /на хората не им пука дали е ликвидиране на конкуренцията от страна на Бойко / мисля, че хората вече се събуждат и разбират какво се случва. Не се заблуждавай за наркоканалите те никога няма да спрат въпрос на ОГРОМНИ ПАРИ става въпрос за преразпределение на контрола / ако въобще се случва / от страна на ГЕРБ. Заменки вече не могат да се случат тъй като сроковете изтекоха...Въпроса ми защо не ги реизираха и обявиха за НИЩОЖНИ ?? Контрабндните канали за цигари се контролират от Ц.Ц ФАКТ. Няма голяма пратка която да е хваната говорим за КОНТЕЙНЕРИ.Проституцията се е увеличила също ФАКТ. Та къде намираш положителната промяна.Ще ти дам ЖОКЕР данъчните се активизираха но пак удрят ДРЕБНИТЕ а големите си правят каквото искат !!!!

279

слаб 2-

преди 13 години

герб си чисто софиянска партия и това правителств изяде парите на България за да си строи ненужни магистралчето из софийско - тотална загуба на следващите избори

278

Смях

преди 13 години

Неприемливо е цяла Европа да се превръща в заложник на газовия спор между Русия и Украйна. Това каза министър-председателят Сергей Станишев след срещата на премиерите на Русия, България, Молдова и Словакия в резиденцията на Владимир Путин Ново Огарьово----------Аз къде съм си променил мнението, и кое ти дава правото да ме причисляваш към привържениците на БСП ? Това, че мразя ГЕРБ не ме прави член на БСП. И отново ще си позволя да те поправя. Среща между Путин и Станишев имаше но ако се върнеш малко назад в историята ще забележиш, че тя се състоя по време на ГАЗОВАТА КРИЗА и ПУТИН беше изспушил Русия губеше всеки ден огромни кинти и му беше само до Станишеф...Разликата във ситуацията е огромна и не извъртайте всичко във полза Бокова !

277

Dan

преди 13 години

Приседна им на котрабандните канали,на нарко разпространителите, на пронституцията, на заменките, на отвличанията за които с мънкане призна (с особено мнение) които хранеха БСП,и на хората не им пука дали е ликвидиране на конкуренцията от страна на Бойко или не, защото предишните си мислеха, че такаще бъде во веки веков и това разместване се харесва и допада на хората, така мисля аз!

276

xxx

преди 13 години

PARVATA OTKRITA ZA 23G A ZNAETE LI 4E SA ZAKRITI NAD 150 ZA 23 GOD,MRASNICI SAMO LAJAT,VSQKO PRAVITELSTO VSE POVE4E I POVE4E

275

Анонимен

преди 13 години

бойко, вади шланга да си играят... ***

274

ха

преди 13 години

Смях е КОМУНИСссссссссТ

273

до 321

преди 13 години

Помниш ли още Гойко-Бойко Митич беше гл. секретар на МВР по времето на хитрия тлъст лалугер Петканов и се врътка като стриптийзьорка на пилон - подаде оставка, па я върна, па пак тръгна да се цупи нещо, па накрая си подви опашката и се кротна в министерството??Той дори (ако само допуснем, де)да не е креатура на ***-десари, е толкова лабилно импулсивен, самовлюбен и суетен, че дори само това е достатъчно да направи маса поразии в държавицата, ако изобщо е останало нещо от нея след у-нието на Триглавата змия!!

272

Dan

преди 13 години

Кое точно от казаното е извъртяно? Това за спонсорите на президента или Премиера Станишев-Премиера Борисов и Путин като ориентир, кой къде е на стълбицата на уважението? А издънките на ГЕРБ ги коментирам по същият начин както коментирам издънките на червените-Желева, Бившият на Здравеопазването, настоящият от СОС дето не иска да пуска кокала, Лъчо....погледни ми коментарите и ми кажи - лъжеш защитаваш ги! За мен бялото винаги е бяло и черното няма как да е бяло! А за теб?

271

Анонимен

преди 13 години

мачкай Бойко

270

ГЕРБ

преди 13 години

ГЕРБ nomer 1

269

български ИДИОТ

преди 13 години

Когато една партия се крепи на цецки, посредствени се.л..ки , то тя бързо си отива ...))) Тази , другарка , каквото и да казва, няма смисъл да я слушате .Посредствеността, демагогията ,нисък интелект , хамелеон , РАБФАК- лъха от нея ..:))).Тази ще гради Нова България , този Ентелект Бойко е същия...))) Жалка България!