41

Анонимен

преди 13 години

Волен е много прав и добре че,ни припомня някой от тия неща.Що такива като Р.Петков разчитат на късата памет на народа.Давай Волене зад теб сме.Само Атака.

40

5-6

преди 13 години

А какво значи "Архонта вика Волен" ???

39

Анонимен

преди 13 години

Болене ,Боленеее,че Румен Петков не е в МВР от 2006 год.Чий го крепихте до сега

38

Шоп

преди 13 години

Румен знае само да *** у бунаро.

37

Анонимен

преди 13 години

Еееей като чета коментарите се учудвам колко много хора са се заразили от тая холера БСП.И никога няма да бъдат излекувани е това е жалкото в случая.

36

RUS

преди 13 години

AЙДУК НА АЙДУК ПРОЩАВА ЗА 100 ГОДИНИ ХА ХА

35

Ст.

преди 13 години

Точно на място си го казва.Колкото и да драпате комунистически *** отдолу,истината си остава,че точно БСП,които взеха властта и сринаха България до АБСОЛЮТНОТО ДЪНО в първите години след '89,додоха и началото на силовите групировки.

34

Карина

преди 13 години

аха, "На България е нужен един човек като Пиночет,а това именно е Волен Сидеров", щото след доопростачването ви е необходимо и доподлудяване, за да процъфтите изцяло. Ненаситници бре, все им са малко проститиите.

33

Наблюдаващ

преди 13 години

Малка забележка - икономическият разцвет на Китай е причината за благосклонния поглед на ЕС към страната, а не обратно. Но няма спор, че им помага.

32

Tyrym

преди 13 години

Ej toja *** she dokara grajdanska voina na towa mi mirishe. Absolutno bezskrupolen kompleksiran dreben tynkopishlio.

31

Анонимен

преди 13 години

ТО ТОВА, ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СЪЗДАДОХА МУТРИТЕ И ДЕЦАТА ГИ ЗНАЯТ. ОТКРИ ВОЛЕН АМЕРИКА ПАК.

30

Баба Яга

преди 13 години

Браво Волене!За това те харесвам.Имаш смелостта да наричаш нещата с истинските им имена.Прав си,че тази анархия и мафиотски структури ги създаде червената върхушка.Сега е твърде късно и много трудно да се води борба с групировките .Дано спечелиш изборите и успееш да се пребориш с уродливите явления в България!

29

Румчо

преди 13 години

Гад, това е.Прощавам му защото съм християнин (вярващ)Да му прости и Господ.Но пък има достатъчно невярващи които няма да му простят, и те са от неговото червено котило.Мджов ци,Гергов ци, Гоце-вци, Дуганов-ци......мръсни-ци, донос-ници, .........Ще повърна...май

28

Анонимен

преди 13 години

Волен греши. Не само имунитета на Румен Петков трябва да се поиска, ами и на всички депутати.

27

Анонимен

преди 13 години

Напълно е прав

26

RUS

преди 13 години

Световната финансова криза бе предизвикана в следствие на оттеглянето на финансовата и политическа подкрепа от страна на еврейската общност преди 3 години към САЩ и насочването й към Китай (на това се дължи икономическият и политическият разцвет на Китай). Повод за преориентирането на подкрепата на еврейската общност е арогантното и некадърно управление на Буш, както и демонстрираните претенции Америка да бъде световен жандарм и некоректната политика на САЩ по отношение на проблемите в Близкия изток и ивицата Газа.Изместването на геополитическата световна ос към Русия и Китай се обяснява и със затоплянето на отношенията между двете държави, както и наличието на евтина работна ръка на територията на Китай. Не случайно зачестиха зле прикрити, случайни, граничещи с диверсия, проблеми в Русия (включително теракта на територията на самата Москва). Това недвусмислено говори за притеснението, обзело Вашингтон, от ясната тенденция за смяна на световния геополитически и икономически ред.През есента на 2012 г., след поправки в закона, Путин отново ще бъде избран за президент, което ще доведе до сериозен обрат в много отношения.До края на 2013 г. рублата постепенно ще се наложи като световна валутна единицаи ще бъде средството за разплащане между Русия и Китай. По този начин ще измести окончателно валутите долар и евро, които в стремежа си да стабилизират своите курсове, ще стигнат до паритет. Това ще бъде обаче закъсняла мярка и няма да спомогне за утвърждаване на позициите им.

25

Санитар

преди 13 години

От както са в коалиция, гербаджиите спряха да си мият задните части, защото Волен усърдно им ги лиже...

24

KAPO

преди 13 години

Болене, пий си хапчетата и не се занимавай с политика!

23

БГ-реалист

преди 13 години

Все повече се убеждавам че,политиката на Бойко Борисов е много правилна,а следващото управление е нужно да бъде още по-твърдо и това именно може да се постигне от АТАКА.На България е нужен един човек като Пиночет,а това именно е Волен Сидеров.За да се изреже тоя загниващ тумор БСП от който страда цялата държава и българското общество.Трябва да се реже до здраво до кокал ако е нужно, за да започе да израства здрава нова плът.Това може да го постигне само АТАКА в лицето на Волен Сидеров.

22

Нели

преди 13 години

Сидеров а ти сега си правиш милоните нали така а какво ти дреме за народа абсолютно нищо и не се прави на *** щото вече много ти личи