162

чоко

преди 13 години

Я,капацитето на боко бил голем-може,то и сиси банк има големи капацитети1

161

777

преди 13 години

Видях колко извади България от тресавището. Толкова я извади, че докара комунистите отново на власт, та да доизвадят съвсем. А ти за капацитета на Бойко не се тревожи. При всички случаи има повече от тебе.

160

FOX

преди 13 години

Докарали сме се до едно тъжно, дори бих казал, до едно трагично състояние, в което имаме един ляв недемократ в лицето на Георги Първанов(ГОЦЕ)ДС, който овладя подмолно ключовите позиции в българската демокрация и ги обезличи. Той направи така, че те да не функционират нормално. Това се случи и в Конституционния съд, и в прокуратурата, и във Върховния касационен съд, и в изпълнителната власт, където Гоце Първанов(ДС) има огромно представителство чрез министри, пряко подчинени не на премиера, а на него. От другата страна имаме един десен недемократ в лицето на Бойко Борисов(ДС), който се опитва да погълне цялата разпиляна и зле функционираща демократична опозиция, за да може да я сложи под свой контрол и да я превърне в недемократично формирование. Лошото в цялата история е, че тези двама души правят всичко това абсолютно координирано и в заговор. Всъщност това е заговор срещу демокрацията...

159

ДС

преди 13 години

Гоце ( клон ДС - Гамизов), Санишев (клон ДС-ДАНС), - Борисов (клон ДС - Лукойл)

158

zaza

преди 13 години

Иван Костов ще извади България от тресавището,където я завря червената мафия. На бат ви Бойко му липсва капацитет и морал за изпълнението на такава историческа роля. За "Атака" мисля че не си заслужава да се говори: просто не стават за нищо. Бог да пази България и бедния български народ!Амин!

157

777

преди 13 години

А, кой е Иван Костов ? - Един който разпродаде България за стотинки и се нагуши добре. Аз това не съм го забравил, за разлика от много, които пишат тук. Сега раздава акъли.

156

ПИНОЧЕТ

преди 13 години

България ЗАГИВА и ние с нея! БИВШИТЕ КОМУНИСТИ(ДС) съсипаха родината ни...*))) Време е да изберем с нашия вот - СК и великия ПОЛИТИК И ПРОФЕСИОНАЛИСТ,който НИКОГА не е бил комунист КОСТОВ, ЗА ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ! Ако искате България да е свободна,демократична държава и всдички да изживеем краткия човешки живот спокойно и приятно - ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СК!!!! Бойко държи за рейтинга си,неспособен е за този пост и никога не може да оправи икономиката,да се пребори с мафията(в която е бил) и НИЕ загиваме..

155

ПРИЧИНАТА!

преди 13 години

Kой е Лазар Груев? Бивш съветник на Първанов, председател на президентския юридически съвет. Кой е главният прокурор на България? Борис Велчев, внук на друг един Борис Велчев, член на Политбюро на ЦК на БКП също бивш съветник на президента. Кой е председател на Конституционния съд? Евгени Танчев, син на небезизвестния Петър Танчев, втория човек в йерархията на държавата по време на Живковия режим. Той, както и конституционните съдии Димитър Токушев, Пламен Киров и Ванюшка Ангушева са посочени от сегашния президент. Кой заседава във ВСС и определя кадровата политика и приоритетите на съдебната власт? Съставът, избран от парламентарното мнозинство и президентската квота при управлението на тройната коалиция, на която бабуваше отново Първанов. Изводът: въпреки че по Конституция няма никакви правомощия, благодарение на калпавия основен закон президентът е поставил свои хора на всички важни позиции в съдебната власт което му позволява много успешно да саботира всякакви опити за борба с корупцията и организираната престъпност.

154

втвърдител

преди 13 години

На Ц.Ц теста не предстои,а вече е минал.Ведяхме го що за стока е.

153

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"Командира посочи, че все повече се наблюдават "непрекъснати катастрофи на обвиненията, на дознанието"МАЙ НАКРАЯ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ПРОБЛЕМА Е В ТЪПИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ - ДЕТО И ЕДНО СЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО НЕМОГАТ ДА ЗАВЪРШАТ КАТО ХОРАТА. ИМЕННО ЗА ТОВА НЯМА ПРИСЪДИ, ЩОТ С НЕКАДЪРНО ПОДГОТВЕНО ОБВИНЕНИЕ - СЛЕДВАТ САМО ЯЛОВИ ПРИСЪДИ..."Създава се опит проблемите да се решават не чрез закона, а чрез общественото мнение, а то не е арбитър, арбитър е съдът", отсече Костов.Я, ЕВРИКА...

152

СОПА - СДРУЖЕНИЕ ЗА

преди 13 години

Надали има по-изпърдян политик от Костов! Факти? Моля от три парламентарни избора насам едвам прескача бариерата, за да влезе в парламента. И после, ако беше политик на място, досега да е направил правителство в сянка, да постави министри в сянка за веки ресор и да дава алтернативни решения на всеки наболял държавен проблем. Но не, на него му е по-лесно да плюе отстрани, а шепа зомбирани костоваци да изпадат в дебилиски оргазъм колчем чуят *** му глас.

151

Анонимен

преди 13 години

Костов е много умен и способен политик-да създава,не да руши,като другите.Но за тая работа,потенциалът му трябва да бъде използван от тези,които са достатъчно прогледнали и мисловната дейност не им куца.

150

Приятел

преди 13 години

Много елементарно мислиш приятелю- първосигнално. Нито възродителния процес, нито ДПС са измислени в БГ. Нещата са се решавали и се РЕШАВАТ извън нещастната ни страна. Тия мантри БСП, СДС, ДПС и т.н са за простодушните средностатистически електорални единици. На друго място е ключа от бараката.

149

BIG AL

преди 13 години

Костов, не е привично да говориш ОБЩИ приказки..)Казва се , например:Б.Б. си "спести" борбата за ПРОМЯНА във ВСС-ъвет - след корупцията разкрита там -и РЕЗУЛТАТЪТ е налице ..ТРИМА- без ИЗБОР , практически / само с един кандидат /, са НАЧЕЛО на съдебната система: 2- протежета на Гоце и едно -последното от ДС- Симеоново-съвместно на Гоце и ГЕРБ-председателят на градския съд- София ..)) С други думи , прокуратура и съд, си продължават със старите "практики"- НИТО един наш , БКП- другар- в пандиза..Съсловието , което излага България пред света - магистратското...нещо подобно трябва да кажеш..)))) Отделно от това - очевидно и разследаващите ченгета нямат капацитет..)) Като "опит да се върнем в миналото"- Костов...)))Ами миналото е "изградило"- сегашното настояще- с тези *** ..) Много разсеяно изказване ..ТЕЗИ, всичките ИМАТ МИНАЛО и няма нищо лошо - да им се ВИДИ миналото ..)За реабилитацията- си прав ..Изскочиха от блатото , блатни мутри, целите в тиня , червена и изкат опак да се :изператШ - да станат целите в бяло ...

148

777

преди 13 години

Костооов, комунистически *** си ти. Нагъл си бе батка, като комунист и *** си нагъл. Като комунистите и *** лъжеш и крадеш, но на квадрат.

147

Венелин

преди 13 години

Цветанов се справя само на думи! Прави някакви безсмислени акции...Пример: бившия министър Николай Цонев. Може да е мошеник, може да е крадец, но това в което го обвиняват е АБСУРДНО!!! Купил някаква машина която не трябвало да се купува. Ами то след време може да се окаже че има хиляди неща които не е трябвало да се взимат или да се правят. Да не говорим за начина му на задържане и упражненията които го накараха да прави. Сега най-много на изкара още 50-60 000 Е в Страсбург!!

146

OT.ПАРТИЗАНА

преди 13 години

ЧАДО МОЕ НАВСЯКЪДЕ МИРИШЕЕЕЕЕЕЕ НА ЖОООООООООООООО

145

Веселин Радославов Д

преди 13 години

Аз не съм бягал.От мен обаче избяга булгаристанският манталитет,който твърде често се изразява и в този форум.Родителите ми са тук и истината е,че никак не са добре.Те милите до последно се надяваха,че ще свърши червено-синият терор.Уви.След не дълго време,без да се налага да бягат,те също ще са с мен.Когато казвам,че средата в Родината ми е шизоидна ,не го правя с подигравка,а с тъга.Но колкото и да ми е тъжно,това не прави МНЕНИЕТО в България меродавно,на базата на обективизъм.Това е то.

144

ЦАР КАЛОЯН

преди 13 години

Аз Дени не съм за да споря.Как да ти кажа.Докато в Родината ни масово се набляга на истерични спорове,аз и хиляди и хиляди други,сме обединени около личността на този,който представлява ОБЕДИНЯВАЩАТА ПОД ЕДНА НЕПАРТИЙНА КОРОНА ВЛАСТ на ЕДНО ВЕЛИКОЛЕПНО ЕВРОПЕЙСКО КРАЛСТВО.Тук,аз и жената на живота ми СЕ ЧУВСТВАМЕ ОБЕДИНЕНИ.ЧАКАМЕ ВИ И ВАС които можете да мислите,защото РЕПУБЛИКАНЩИНАТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОБЕДИНИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ВРАГОВЕТЕ Й.

143

гица

преди 13 години

сбъркал си номера мой човек.Това ,че не гласувам за Костов не значи че изобщо не гласувам. До сега не съм пропуснал.Даже на предварителните между Жельо Желев и Петър СТоянов бях. Но Ванката вече си изпя песента.И той го знае, затова се пеняви.Човек трябва да има принципи.Неговите ми се губят.