127

ПИТОН 357

преди 13 години

Р. Петков за едно е прав, защо таралежът Цветанов не каза на кого е давал консултации и защо Ваньо Танов е все още шеф на митниците, след като е разработван от своите хора. Петков умее да се защитава, а Цецо Шестака продължава да се оплита като пиле в кълчища. Бат` Бойко явно не си дава сметка, че ГЕРБ потъва, потъва именно заради корумпираните си партийни функционери и ниската ефективност на работата на МВР.

126

Анонимен

преди 13 години

А Димата, макар и опасен престъпник, бе градскомомче и чувствителен мъж. *** катоМаргина по не взимаха присърце тези неща.Независимо че не бе по-малко зъл от Димата,Маргина притежаваше волско търпение испокойствие. Именно поради тази причина, макар ив сянка, той бе най-големият бос.- Няма го вече Бай Миле, Димчо! - реших да гоуспокоя аз.- Няма го, нали? - кресна отново той. - И оназикурвичка, Младенчо, я няма... Крие се някъде катоплъх... Бил казал да ми предадат, че ще се върне,когато падне това правителство... Нали беше многогорд с Бойко?... Да, ама сега Бойко бачка за мен иМаргина.- Аз си мислех, че все още слугува на Младен?-----------------------------------------------Времената се менят... Бойко Тиквата вечее фактор, а аз го познавам отдавна и знам от каквонай-много се блазни. Не от пари, а от внимание...Е, дадохме му го това внимание. Двамата сМаргина го убедихме, че е най-великият играч вмомента.- Защо тогава прати да ви взимат натривки отръцете, когато взривихте Стоил в сградата наБулИнс"?- На него и през ум нямаше да му мине да гонаправи, но ние му го подсказахме. Нали трябвашеда излезем невинни пред обществото. А итрябваше този *** най-накрая да симулира, чевърши нещо.-----------------------------------------------Публична тайна беше, че откакто Бойкостана главен секретар, приемаше пари от Методи,за да пази кокаина, и се опитваше да го убеди да сеоткаже от бизнеса с хероин.

125

Румбата

преди 13 години

Не Танов, а ти беше мъртво пиян, когато пикаеше във фонтана. Как да ти вярвам сега. От човек като тоя всичко може да се очаква. Не му вярвам.

124

Анонимен

преди 13 години

- Нормално е да изчакаме Бойко да стъпи вдлъжност - с малко тържествен тон каза Бай Миле.- Все пак ние го направихме човек. Ако имамилиони, то е благодарение на нас - с лекозавистлив тон продължи той.-----------------------------------------------Малко по-късно Стуканьовми разказа, че Славчо и Бойко се били сближили ощеповече. За какво му е този Бойко? - бях подхвърлилтогава. - Той е най-обикновена шушумига." Да, амаскоро ще се променят нещата - отговори ми тогаваСтуканьов. - Щели да го правят главен секретар наМВР. Явно е съвсем сигурно, тъй като е ходил насреща с Маргина, Димата и Маджо-----------------------------------------------Самият аз не знаехмного за Бойко. Често идваше на наши събираниязаедно с Пашата.

123

Българин

преди 13 години

Мобилизирайте се драскачи .Голямото плюене започва.Аз бих искал да погледна нещата от друг ъгъл.Няма да разисквам какъв е Цветанов ,какъв е Петков ,В. Танов. След като ги слушах и тримата мога с болка да кажа -жалко за България.Това са действащи вътрешен министър и шеф на митниците,това е бивш вътрешен министър? .Не това са селски клюкарки ,а не държавни мъже. Цветанов "ръси къде седне и падне" обвинения,Танов не е казал едно смислено изречение,а Петков " ни лук ял ни лук мирисал".Срам и позор

122

Анонимен

преди 13 години

Бойко след като очисти Бай Миле вече еднолично контролира наркопзара в София. А СИ-Банк е просто перачницата на наркопарите. Затова е на печалба 1 млрд, във време на криза, когато всички банки са на минус.

121

PETKOFF FUCK OFF

преди 13 години

Niama li koi we? Niama li koi da mu zapushi na toia ustata deto samo lae s cqlata si naglost. Gadnoto komunistichesko prase dolno niama li koi da mu tegli noja da ni osvobodi ot tozi gaden gnusen mafiot!

120

rum

преди 13 години

ДА МАФИЯТА ПРОДАЛЖАВА ДА ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО И ТАКА ПРОДЪЛЖАВА,НЯКОЙ Е ВИИНЕНОВЕН,ЧЕ ТРУПАТ ПАРИ И ЗАДУШАВАШ ХОРАТА ДА НЕ ДИШАТ.

119

Анонимен

преди 13 години

бсп,дсб,герб,дпс...всички са от един дол дренки...няма никаква разлика че управлява герб и той пее същатата песен

118

Панчо Виля

преди 13 години

Това нашите не са партии, това са нарко-картели. Свидетели сме на поредна война между тях.

117

Анонимен

преди 13 години

И тогава се провеждаха акции, но за разлика от сега СЛУЖЕБНАТА СВОДКА НА МВР не заместваше НОВИНИТЕ по Бойковизиите и Бойкомедиите.

116

Анонимен

преди 13 години

Бъркаш, момче, защото групата за отвличане на хора беше покровителствана и дирижирана именно от ББ. Не случайно след идването на ГЕРБ на власт, те престанаха. Просто ги отзова и им даде отбой.

115

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"Аз искам моят вътрешен министър да спазва закона. От 250 арестувани са задържани само 30-40 какво е това", попита отново Петков."Тази демонстративност, тази арогантност да произнасяш присъди, минеш ли покрай микрофон. Това говори много неща в характера на един човек, в това число за комплекси."ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ПИЯНДЕТО РУМЕН Е ПРАВ...

114

Анонимен

преди 13 години

А Танов да не е случайно от СДС, бе умник ?

113

777

преди 13 години

а бе другаря петкоффф защо не вземе да се полее с бензин и да щракне запалката,тъкмо ще спрат да се компроментират по между си,пък и ще може да се довери на пожарникарските умения на бойко,инак тая запалка само запалва скандали и компромати......

112

Анонимен

преди 13 години

Хвани едните и удари другите....броят се напръсти чистите хора в политиката...

111

Анонимен

преди 13 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПИЩИ, ТОЛКОВА ПО-УСПЕШНО СА ГО НАЦЕЛИЛИ!!! ИМА ОЩЕ ДА ЧУВАМЕ ЗА Р.П.

110

Анонимен

преди 13 години

България си има Ицо 100-те манекенки и Цецо 6-те апартамента !

109

Анонимен

преди 13 години

еий, ама герберастите всичко обръщат по тяхному, по милиционерски :)ако не става с компромат, става с много компромати, така ли :)гледам пак яко мълчание е настанало по темата незаконните сделки на цуцко-шестака, що така?

108

гр

преди 13 години

Другари, понеже Р. Петков е незащитима кауза нареждам: Дискусията във форума да се води в следната насока: "Петков е лош но и другите са като него" другарски поздрав: Позитано 20