551

nik

преди 13 години

Герберски *** такива.Цецо *** с нов прякор,щестака ха ха ха.

550

Анонимен

преди 13 години

Щом слагат "милиционери" за министри и шефове на митници, какво очаквате!?!Всички са учили в МИЛИЦИОНЕРСКИ школи, па имахаи безочието да дадат на тази школа и статут на "АКАДЕМИЯ"????Чудно ми е, каква специалност ще им дават, когато я завършат - "адвокат-милиционер" или "милиционер-философ"?

549

arhar

преди 13 години

' Волен Сидеров настоя главният прокурор да поиска сваляне на депутатския имунитет на червения депутат. Лидерът на Атака твърдо застава зад днешните изказвания на министър Цветанов и Танов. Това са много тежки обвинения, заяви той. 'Р.П. трябва да застане пред детектора на лъжата, за да видим дали е с чисти ръце и чиста съвест или напротив ! Това е толкова просто и логично, нали ?Преди няколко месеца Р.П. каза за главния прокурор, че един мандат / прокурорски / бил по - къс от един човешки живот ... И това, ако не е индиректна форма на заплаха, тогава какво е ?

548

Анонимен

преди 13 години

do 560 Студен ли е бил? Я изчисли! Със сигурност е бил обаче син на баща си! Между другото не се пали много! Това тенисче между Цецо и Запалката е безобидно и не чакай да излезе зайче от там! Хляба поскъва а зрелищата поевтиняват! Важното е мандатчето на поредния комунистически проект да крета там!

547

Аз

преди 13 години

Кой шестак, кой първак не знам, но безобразието със следенето в интернет продължава!

546

za 557

преди 13 години

По ме притесняват руско говорящите в държавната администрация, 65 години окупация стигат!

545

Анонимен

преди 13 години

Много нагъл тоз ей, истински комунист е........................нали вие, другари измислихте политическата полиция - 6-то ?!? А сега наричате другите шестаци?!?!?! Цецо е бил студент ,като бихме шута на член 1-ви, ама сгрешихме , че вас оставихме....

544

pravez i belene

преди 13 години

nali zatova bai TODOR gi karashe v Belene,ama vie demokrazia ta svoboda,sega shte gi traeme.

543

Анонимен

преди 13 години

Баси шушляка е тоз......

542

Анонимен

преди 13 години

От 3 месеца задавам един и същ въпрос. Цецо Апартамента държи плакет на ЦРУ в кабинета си, и го привикват в САЩ от време на време. КАКВО ПРАВИ ПО ВЪПРОСА КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕТО В ДАНС. Някой ако отговори получава Нобел.

541

Az

преди 13 години

К'ъв ШЕСТАК бе брато?Аз съм 65-ти набор.Докато се осъзная и вече бях в демокрацията.Къде е шесто, къде са 45 годишните?Въобще някой прави ли си сметка?

540

Българин

преди 13 години

5ков, Шестакът... ако имах власт и двамата щях да ги обеся !!!И при единият и при другият едно и също - бандитизъм, *** терор, *** с брадви и пълна, престъпна пасивност от страна на ушевите еничари !!!И двамата трябва да бъдат изправени пред съдът за държавна измяна и да се надяваме, че най-после на власт ще дойдат честни хора и достойни държавници, които да им потърсят сметка !!

539

Ebektor

преди 13 години

Ама сестричката ти не ни вика *** ами ни нарича с нежни имена докато полека го поема навътре българския... с бръснатата..

538

gnusen narod be!

преди 13 години

s towa izre4enie, ti izbi ribata w mivkata:Обидно, много обидно е че Борисов не намери по-достоен начин да разкара Цецо, ами го остави на пикаещият в шадраваните да го лиска с бирена пикня посред бел ден у парламенто.

537

Анонимен

преди 13 години

на тая снимка сигурно пикае в парламента

536

Сайт

преди 13 години

Всеки уважаващ себе си сайт си има Модератори,така че Не изземай функциите им!!!Особено когато не ти харесва коментара,нали????

535

желю желев

преди 13 години

Няма уважаващ себе си сайт, допускащ коментари като досегашните...548! Особено 545!!!Инвестор...Поредното доказателство за пристрастност, поръчкова журналистика и...ПРОСТОТИЯ!Следва: ИЗТРИТ ПОРАДИ НАРУШЕНИЕ НА ПРАВИЛАТА НА ЛАЙНЕНИЯ САЙТ! :D

534

Плевен

преди 13 години

Познавам Румен Петков от дете...Не се отличаваше с нищо в елитната Плевенска математическа гимназия,освен с "отчаяните"си опити да свири на китара и с това ,че баща му беше Виден Комунистически деятел!Докато съучениците му ставаха шампиони на Математически олимпиади...въпросният носеше размъкнати дънки и получаваше оценки с "преференции" от някои пълзящи учители!!!Никога не е бил повече от посредствен ученик!Сега БСП-АРСКАТА директорка на Същата гимназия го кани като "ценност"!Не е такъв-смях!!!

533

TR

преди 13 години

na snimkata oshte edin smotan giaur koyto se podigrava s giaurite smotani

532

д-р

преди 13 години

До #546Ти си поредния избягал от лудницата...Имаш кошмари нали...?! Костов сега е захванал сатърчето и те гони ли гони...Ейййй,шизофренията НЕ прощава на никого...