70

8-ия ден

преди 13 години

Впрочем - продължавайте....Това сте вие - просто няма как да сте други......просто НЯМА КАК... Ако случайно се промените, ще си помисля, че не съм в България...тя сега е такава , защото свястно и кадърно не е вече тук....Лек да ви е деня с "*** в нови *** ","хили се като варена тиква ","Кривокрака ...ама сгодна :) ","алчността и е изписана на лицето".....Не се променяйте, не, недейте....вие сте "цвета" на нацията....

69

Анонимен

преди 13 години

Ти трябва да спреш с поученията. Коментарите са наред.

68

Анонимен

преди 13 години

Ти си пълен комплексар.

67

Анонимен

преди 13 години

манекенка с тези криви крака?

66

8-ия ден

преди 13 години

Добре би било да престанете с *** коментари - ако това ви доставя удоволствие или нямате друго "развлечение" - нека всеки пише нещо за себе си и за своето "потекло"...Достатъчно , мисля че днес, в деня на християнското семейство,/ваш проблем е дали да го почитате или не/, ТРЯБВА да спрете с глупостите и до тук !

65

Анонимен

преди 13 години

Дотук прочетох само един *** коментар - твоя.

64

Анонимен

преди 13 години

"Тогава 19-годишната Кейт дефилира по подиума в доста прозрачна рокля, под която ясно се вижда бельото. Нейни приятелки твърдят, че това е моментът, когато Уилям я забелязва." - хахахаха, то било истински романс, съвсем като вприказките за принцове и принцеси.

63

Анонимен

преди 13 години

Къде са те, къде сме ние? ... каза гащника.

62

не

преди 13 години

хили се като *** в нови ***

61

принца

преди 13 години

хили се като варена тиква

60

Bo

преди 13 години

На кралското семейство му трябваше свежа кръв. И ето я и нея. До тук прочетох много *** коментари, на хора, които и хал хабер си нямат от британската аристокрация. Защото там няма нищо случайно. И някой гащник от едно българско село тръгнал да раздава обобщения. Къде са те, къде сме ние?

59

Анонимен

преди 13 години

Не че е по-стара от него, просто алчността и е изписана на лицето. Семейството и е започнало уж с благотворителност да се занимава, а вече са милионери. Познай за какви хора иде реч. Колкото до него - това е някакъв мупет, плюшена кукла на конци, доста безлична

58

ZZZ

преди 13 години

Diana shte se oburne v groba, ako ia vidi taia grozotia. Puk i sus samochustvie....... I izglejda po stara ot nego.

57

Йорго

преди 13 години

Имам чувството, че това ще е ДЯСНАТА ръка на Елизабет Втора, след което здраво ще хване*кормилото* на Англия ----- Пожелавам им много любов, защото ще им е много необходима

56

Анонимен

преди 13 години

Всеки който е живял в UK, знае много добре що за стока са англичаните ... българите сме светци в сравнение с тях. Средния англичанин е алчен, хитър, пресметлив до стотинка, би измамил без да се колебае, ако ще спечели от това, към всичко това можем да добавим и параноята и постоянния страх и стрес на лондончани.

55

Анонимен

преди 13 години

Ако е тая на снимката ..на външен вид изглежда на майка му на годините!!!!!!!!!

54

Мариян

преди 13 години

Тези *** англичани,не знаят и как да живеят!Всичко им е изкуствено!!!

53

8-ия ден

преди 13 години

Отново за превода -"още тогава изглеждала обладана от идеята за принц Уилям" - абсолютно съм сигурен, че така преведената дума "обладана" в оригинал е била с друг смисъл - моля до преводачите - толкова е богат езика ни, че не бива да допускате подобни "двусмислици", аз ще ви предложа вместо "обладана" - завладяна .....

52

до 45

преди 13 години

Даяна беше по професия детска учителка, а по произход графиня Спенсър. Но докъде я доведе нейната скромност?! Думите на това момиче може да се тълкуват и като защитна реакция срещу упреци, че е брак по сметка. А тя си е богата африканерка , но явно притежава качества, с които се е отличила между останалите богати и синьокръвни момичета.

51

Анонимен

преди 13 години

Няма как да са щастливи, като наследници на империя построена върху кръвта и живота на безброй ограбени хора от колониите им. Сега пък те самите са колония на Големия си Брат - Америка, възприемайки типично американското лицемерие и егоизъм. Живота на обикновен човек е 100 пъти по-добър, от този на тези картоони.