238

vlady

преди 13 години

Големия български икономист Д-р. Масларова се нуждае от почивка в Сливен, има достатъчно заслуги.

237

varnenka

преди 13 години

Mrasna ,nagla , gadna pazavuro...otkradnatite pari obratno na starite i bolni hora, na dezata sirazi i invalidi....chervenite babichki sashto da varnat parite , koito ti im razdade po hotelchetata ..

236

xxx

преди 13 години

smotla

235

оле

преди 13 години

Масларова - класика в ограбването от БСП.

234

варнененц

преди 13 години

Масларова , *** краво ... как така ОТКРАДНАТИТЕ пари ти ще решаваш на кого да ги дадеш ... откраднатите пари ги връщаш немедленно на държавата със съответните лихви , глоби и други санкции и след това отиваш в СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР да се социализираш за определен период от време... Ти и вашата скапана партия продължавате да си мислите че сте над всички ни ... и че можете да се лигавите с нас ...

233

Анонимен

преди 13 години

Абе *** -кво е тва "ЧЕРВЕНО ЗАРАЗНО ЗЛО" - няма червено, няма жълто, няма синьо, има само има само този див, див Югоисток:)))

232

Безпартиен

преди 13 години

Никакви симпатии към Масларова .Щом е крала на съд .Болно е когато човек чете коментариите ви. Такава злоба ,такава мръсотия ,че просто се гнуся ат вас. Жалко ако сте млади хора и сте бъдещето на България.Вие сте болни.Лекувайте ,се ако вече не е късно.Не знам дали ще ме разберете,но ви казвам ,че проблема не е само ваш.Проблемът е на цялата ни държава .

231

читател

преди 13 години

Защо,тези корумпирани и крадливи комунистически *** казват че делата срещу тях са политически.Ами и тази свинкя и Гейчо Станишков,и Р.Овч не измислиха нещо друга,а политическо преследване.Те са крали като световни шампиони,а сега политически.Само защото са в политиката,затовали,а това дето са крали не е проблем.Големи наглеци,но трябва да бъдат на топло всичките.

230

Анонимен

преди 13 години

Бре, тая много на голямо го дава.Димитров - Масларова...не е истина.Добре, че не се е сравнила със Сталин.Иначе дъртата лисица добре се ориентира - уж не знае кой е свидетеля, а вече го била проверила.Дано не се окажел криминално проявен - и кво от това? Ми нейните хора дето са й пращали комисионите, нали те са го определили и избрали.Какъвто са избрали, такъв ще е.Цялата и схема е престъпна и криминална и няма кво да се чуди какъв бил свидетелят.Честен човек комисион няма да и даде.

229

Анонимен

преди 13 години

Ще я осъдят друг път.

228

Анонимен

преди 13 години

Борисов е новия Васил Левски и неговото призвание е да ни освабоди от Червенато Заразно Зло, за това всички честни и почтени хора го благославят, а тези които го мразят, мразят и България защото искат да се върнат старите познати обирджии на народа, които натрупаха милиарди, като ограбиха собствената си страна и собствения си народ така както дори и турците навремето не са го грабили. И за това тези не трябва да се наричат българи и не трябва да им се дава отново шанса да си грабят безнаказано.

227

бай уй

преди 13 години

Mъсларова като цъках,ми пърдеше на ***...

226

sofeto

преди 13 години

Тази кифла Масларова е повярвала че името и отговаря на състоянието и цял живот ще и върви по масло!!!

225

Анонимен

преди 13 години

малИИИИИИИИИИИИИИИ, к`ва е скромна - сравнява себе си с Вожда и Учителя :)))

224

дерикотев

преди 13 години

абе ***, герб какво общо имат със съдебната система бе...съдебната система е съставена от комунисти

223

БГ

преди 13 години

КАКЪВ ПРОЦЕС ? КЪДЕ ГО ВИДЯХТЕ ? НЯМА И ДА ГО ВИДИТЕ ? ПОРЕДЕН КЬОР- ФИШЕК В СТИЛ ГЕРБ. КОЙ Е ОСЪДЕН ? НИКОЙ. ГРЕШКА МАЙ ОСЪДИХА ЕДИН КОЙТО СЕ БЕШЕ ВОЗИЛ БЕЗ БИЛЕТ ОТ ГАРАТА ДО ЛЪВОВ МОСТ. А ИСТИНАТА Е ,ЧЕ ХОРАТА ЗАПОЧНЧХА ДА РАЗБИРАТ ДО КЪДЕ ЩЕ ГИ ДОКАРАТ "ДЕСНИТЕ" ОТ ГЕРБ. ОСОБЕННО СЛЕД ПРЕДАТЕЛСТВОТО ОТ 13 НОЕМВРИ. В ГЬОЛА ОТИДЕ БЪЛГАРИЯ/ОТНОВО/.ТАКА,ЧЕ КАЛТА НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ОТМИЕ В СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОДИНИ . А ОТ ВЕСТНИЦИ И ТЕЛЕВИЗИИ НИ МАХАТ ПРЕМИЕР И (п)РЕЗИДЕНТ ОБЛЕЧЕНИ В БЯЛО....

222

дерикотев

преди 13 години

ми и димитров и тази к...а са все измамна ***...освен това тя има право...и оня е бил виновен и тя също е виновна...така че затвор до дупка

221

баба ти

преди 13 години

Я па тая - прави се на градска - била от Хасково, а село Якоруда, помниш ли ?

220

мавзолея

преди 13 години

...още не може да забрави другаря Димитров....нали са от едно котило

219

Kral Max

преди 13 години

Ми тая си е взела 11 млн.Познайте колко ще даде на съдиите за да излезе 'суха' от 'лайпцигския процес?!