165

Българин

преди 13 години

Тъкмо защото съм Българин, искам да се вдигнем и да смажем мангало-мутренската чума !!!

164

ха

преди 13 години

Българин, ако си Българин би трябвало да знаеш че тук държава няма. това което ти наричаш държава са шутове на мафиотите с дебелите вратове , а за народа освен безплатен театър друго няма.Българския народ е на автопилот.

163

Българин

преди 13 години

Пратих СМС, но искам някой да ми обясни как държавата и НЗОК пилеят десетки хиляди за скъпото лечение на разни ***, осакатили се, докато крадат жица, никога не внесли и стотинка в здравната система, но няма пари за лечението на едно Българско детенце на здравноосигурени родители ?!?Нищо не може да ме разубеди, че тия хора трябва да дадат под съд престъпната НЗОК и цялата смотана държава !!! Затова ли са плащали осигуровки - за да се молят като просяци, за да спасят животът на детето си?

162

майка

преди 13 години

Ще се радвам да чуя че парите са събрани и детенцето е минало успешно лечение.Дай боже! Амен !

161

ха

преди 13 години

tedka, ти от богат помощ не търси ! Богатите имат пари но са бедни души ! Човещината никога не не е другарувала с парата

160

tedka

преди 13 години

Така е, тия с милионите могат да оправят всички тежкоболни деца в България, но явно ние ще помагаме, защото си броим стотинките, а не онези, дето ни взимат пари за здравеопазване, данъци.....отказ за лечение в чужбина...егати държавата!!! Дано бързо приключи кампанията и да се съберат парите...Нека всички да пратим смс-и!!! Все пак 100 000 лева са 1 лв за 100 000 души!!!!

159

бясна на фонда

преди 13 години

Току що, аз и моето семейство изпратихме по няколко sms-а,утре ще кажа и на приятелки,но...Но не е там работата.Пари за детето ще се съберат и силно вярвам,че ще успеят да му помогнат.Проблема е в отказа на "Фонда за лечение на деца в чужбина.Защо от там не отпускат пари след,като тази болест им е непозната.Нали за това е този фонд,или пестим от живота на деца за сметка на 13 заплата.След,като няма полза от него по-добре въобще да го няма.Само плащаме заплати на некомпетентни чиновници.

158

tedka

преди 13 години

Помогна с малка сума, нека всички да изпратят, влязох в сайта,имаше снимки на момиченцето....след лъчетерапията - с много малко косичка, но с голяма усмивка...просто сърцето ти се къса...Нека да й помогнем и да си пожелаем здраве на всички ни!!!

157

Илиян

преди 13 години

Дано се орави напълно момиченцето! Помощ от тия *** в парламента не чакайте,ами да пращаме SMS-и! Не е толкова трудно да се съберат 50 000 евро,само е нужно повечко българи да изявят желание!

156

читател :

преди 13 години

прочети по добре интернет страницата ! детето е на 5 г и в тази възраст имунната система е силна за да се справи, само пари са нужни за да влезе в болницата ! детето ще живее - да му се помогне финансово, за да го оправят в Германия.

155

!!

преди 13 години

Каква хубавица с трапчинка на бузката ! Чаровно детенце,дано оцелееш !

154

Росица

преди 13 години

Детето е от Плевен.Дано не е късно за опериция, и Бог да благослови всички добри хора!

153

!!

преди 13 години

Статията "слиза" надолу. Ако утре я няма е лошо. Защото тогава ще в видят много повече хора.

152

abi

преди 13 години

ako znae6 rezepta ni6to lo6o nqma kaji q na mnogo hora trqbva az sa6to vqrvam v alternativata i moqta blizka prilaga vsi4ko i e dobre

151

4000

преди 13 години

Аз съм наясно, че няма да се излекува.....но въпреки това ще изпратя СМС. Само едно не разбирам, ЗАЩО? Защо едно мило, красиво и невинно дете ще си отиде? Къде сгреши и кому какво е направило!!!!

150

пипс

преди 13 години

Аз не съм биотерапевт, никога не съм и няма да вземам пари ако помогна за такива неща. Просто защото не можеш да оцениш нито колко помагаш нито колко са ти помогнали. Но това, което и препоръчах съм сигурен, че ще я излекува до месец-два. Просто защото зная симптомите, които са я довели до болестта и съответно какво би и помогнало. Е, доктора е най-бързото и доброто, но като нямам пари да и дам, не мога да и помогна по друг начин. Затова, кой с каквото може Е, няколко есемеса мога да пусна.

149

западен консултант

преди 13 години

Аз не казах ти да бачкаш, а останалите да си бъркат в носа на балкански ракиен лаф-моабет. Аз казах ВСИЧКИ да бачкат. Та ако не за това, поне за следващото поколение да има резултат. Друго решение човечеството не е открило.

148

Анонимен

преди 13 години

ima tolkova mnogo deca sv Bg speshno nujdaeshti se ot operaciq,zashto izbrahte da pishete tochno za tova,..????

147

abi

преди 13 години

do pips resepti mnogo no pari zale4enie trqbvat bez lekri nqma da stane a za tqh trqbvat pari

146

Анонимен

преди 13 години

Търсете и помоща на други бг Интернет весници, действащи като такива - извън страната. Ползвайте и бг Р А Д И О за коледна акция.