10

Анонимен

преди 13 години

Всяко брожение в "модернолявата" БСП/БКП води до нова победа за мира и демокрацията в България, в Европейския Съюз и по целия свят!

9

Анонимен

преди 13 години

То не беше заедно за България, то не беше да спасим България,какви ли не дружинки и вечеринки,какви ли лозунги не чухме за 20г от устата наЛилов, Първанов, Станишев с една цел вечно те да са на власт

8

Анонимен

преди 13 години

Само драскачите ли останаха, че се пише само злобно и некомпетентно. Идеята на АБВ сие ясна - да привлече негласуващите, тези които се отказаха от БСП и отчасти и от СДС. А ако може и част от гласовете на БСП. Следващите избори са мажоритарни и ако ДПС ги подкрепи могат да спечелят доста и да станат съперник на Герб

7

гр

преди 13 години

"******аст" не е сексуална ориентация а вид поведение. Много от гейовете се държат къде-къде по "мъжки " от Първанов.:))

6

До пост № 5

преди 13 години

Рано сутринта форумът започва да се товари с извратеняци. Ти си един от тях. Не може да наричаш "***" човек, който има двама сина, порядъчно семейство и очаква внук. Я се огледай. Ти кой и какъв си ? Един ***, известен само на майка си и баща си. Единственото което можеш да правиш е да пълниш тоялетната чиния, или греша ? Може да ползваш открит клозет на двора, ограден с жив плет. Вземай кривака, влизай в цървулите и отивай на паша заедно с овцете. Твоето място не е тук.

5

СерГей

преди 13 години

АБВ...Г...З...!

4

БСП/БКП - КГБ Е М

преди 13 години

ЛИЦАТА ОТ АБВ СА ОТ ИЗЧЕЗНАЛИТЕ ПАПКИ НА ДАНС . ОТ ЧСНО ПО ЧСНО !

3

гламав

преди 13 години

Ами сами са си виновни те. Играха разни игри през годините, накараха нас хората да се обезверим, да не им вярваме, а сега искат и да им ръкопляскаме? И за какво? За порутеният ни живот, за пълните ни с мангета земи и къщи, за откраднатите ни пари, държавни имоти, земи и продадени? Ами кой им е крив? как да вярвам на партия и политици, когато много пъти през годините са доказвали че не им пука за мен? Ако бяха социалисти, никога нямаше да се карат и разедунят. А те май са егоисти?

2

ЯСЕН

преди 13 години

ЧЕРВЕНИТЕ *** СЕ САМОИЗЯДОХА!!! НАПРАВО СЕ КЕФЯ!!!!

1

Гошо Тъпото

преди 13 години

Много е ....замислен Параванов;рядко му се случва,защото знае че това муразваля...чара.