20

out_of_space

преди 13 години

Добре че е бат' Бойко да се смили над Софийския... Голям проблем е по-малкия бюджет, но още по-голям проблем е, че отпуснатите пари изобщо май не отиват по предназначение. За всеки студент държавата дава 900 лв. на година. Освен това ние плащаме семестриални такси. Къде отиват тези пари?

19

Бивш студент

преди 13 години

Лошото е,че на ПРЕДСТАВИТЕЛНИТЕ позиции са"студентите"я от "частния"университет,я от подобни на Пернишката П.У.Т.К.А!!!!!!!!!!!!!!!!!

18

друг студент

преди 13 години

Защо се обиди пък сега ?Ти какво, наистина ли си мислиш, че с дипломата ти от български университет ще работиш нещо по-различно от мияч на чинии ?Слез на земята и следващият път, когато тръгнеш да правиш забележки за правописа на някого, най-добре е да видиш първо твоя. Пиша ти тези неща с най-добри чувства.

17

Червената помия

преди 13 години

Предлагам, да намалят от разходите за секретарки и 23 годишни експертки към всеки депутат, да слязат от мерцедесите и бмв-тата и да се качат на дачии и шкодички, а икономисаните пари да дарят на другите нуждаещи се университети и БАН.Така депутатите ще направят поне едно добро дело за страната си от 21 година насам!

16

ТАТЕ

преди 13 години

Габровско дете- тате днес вместо да се кача на автобуса за училище ,тичах след него и така спестих 1лев.Габровеца удря шамар на детето си.- абе що не си тичал след ТАКСИ,щяхме да спестим 10лева.

15

друг студент

преди 13 години

Много сърцераздирателно и трогателно. Само не мога да разбера едно - защо чакаш да се дипломираш ? Така де, въпросните "бели държави" така или иначе пет пари няма да дадат за дипломата ти от СУ (предполагам си от там).

14

Анонимен

преди 13 години

Само не разбрах като как точно авторът Евстати Генов разбра, че парите са точно за парното, а не за нещо друго.... Аман от пишман журналисти-блюдо(гъзо)лизци.

13

стг

преди 13 години

ако това е вярно значи е заложен огромен преразход на пари за гориво щом махат 2 милиона без да се отрази по никакъв начин

12

Томов

преди 13 години

Ми някой вярва ли изобщо на това след около три четри часа ще стане че журналистите не са разбрали.ЦИРКАДЖИЙ

11

Анонимен

преди 13 години

И забележете "Премиерът лично благословил дарението". И това ако не е лакейничество. Да не би да ги е извадил от Семейната банка тези пари, та толкова наколенки. Това са пари, откраднати от всички нас. Но робът си е роб - той освен да се кланя и лакейничи, друго не умее.

10

Анонимен

преди 13 години

Абе баламурняци, вие наистина ли вярвате, че депутатите са дали парите си за командировки. То бива наивитет, бива, ама това вече е прекалено.

9

ha

преди 13 години

Поредния пиар на момчето от Банкя.Вече даже не го съжалявам.Такива *** са за *** на историята.

8

Анонимен

преди 13 години

Чудесна новина! Дано е все така и занапред, защото не е заслужено парите ни да отиват за командировки и прочие важни държавни дела. Пожелавам постепенно още от средствата за Парламента да се пренасочват към други критични точки, най-вече, към здравеопазването.

7

anonimen

преди 13 години

Какво за останалите ?Имаш ли си на идея в софийския колко пъти повече хора учат отколкото в другите университети, че да получават едно и също

6

Анонимен

преди 13 години

Цецо да продаде два апартамента и пари ше има бол

5

Анонимен

преди 13 години

А за останалите Университети. Или отново мутро-милиционерската тактика - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ. Не ги е срам.

4

Желев

преди 13 години

Че откъде спечели Най-народното събрание пари,че и взе да раздава.Те не ползваха ли наши пари и щом раздават значи,че им даваме много.

3

Анонимен

преди 13 години

Цецо да не е продал откраднатото от митницата злато.

2

lancelot

преди 13 години

Не разбирам защо тука само храна се излива и обиди, а не просто да кажеш едно браво на нещо очевАдно хубаво :) Злобата ще те изяде от вътре.

1

Анонимен

преди 13 години

Ха-ха, поредната популистична акция. Рейтинга, рейтинга ... срива се ...