45

Анонимен

преди 13 години

За другарите от "Позитано" и техните привърженици:"Позитано е италианският консул, който (заедно с френския си колега Леге) отказал да напусне София и така спасил града от намерението на отстъпващите турски войски да го опожарят преди да го завземат руснаците. Самият Позитано пък е бил пожарникар в родината си, преди да стане дипломат и организатор на българската столична пожарна.""Пожарникар" като обида е толкова дебелашко-тъпоумно, колкото и всичко друго, измислено от комунистически мозък

44

До dedo 35

преди 13 години

Ами от там откъдето и на Цуцко и на онзи другия лицемер- Иванов: Всеки който е работил 27 години без прекъсване може да има много и всеки който събере 120 години трудов стаж от родата може да има много!

43

djoto

преди 13 години

ne samo 6te si nosite kr1sta ami i 6tevi go sloji pojarnikar4eto

42

communist

преди 13 години

Добре, мойто момиче!...

41

До djoto

преди 13 години

djoto, пиле шарено, пожарникар е достойна професия - професия за мъже. Сигурно много уютно си се чувствал, когато "те е управлявало" едно зализано комсомолче без ден трудов стаж.Мутрите и те са различни :) Има мутри и мутри. Май не ти хрумва мисълта кое е по-добро: "мутра" или безгръбначно словоблудстващо доносниче, предател на българските национални интереси. Трудно се избера между двете, наистина. Но това си е нашата българска карма - ще си носим кръста :)

40

Анонимен

преди 13 години

ТОВА ЛИ Е АРХАРА

39

Анонимен

преди 13 години

Висша форма на лицемерие.

38

impossible

преди 13 години

Трудно ще се справиш с мафията, ако гласуваш за Кръстника. Чисто логически е невъзможно справянето.

37

Анонимен

преди 13 години

Абе къде са червенотиквеничковчетата-коментатори от втора смяна? Да възхваляват това природно недоразумение от снимката и да цъкат минуси на тези, които се изказват против него?

36

един от навалицата

преди 13 години

Защо така мислиш?Природата си има малко жестоки закони при които нито пари,нито ходатайства,просто нищо не върви!Ще ти напиша един от тях:"Когато паразита умори гостоприемника,сам умира малко по-късно"Ето ти тема за размисъл ,ако можеш да мислиш!

35

Чук

преди 13 години

Добре де, не мога да разбера нещо. Първанов е изцяло продукт на комунистическата систем, дете на комунистическата парти, цял живот отдал на нейното дело, откъдето и да го погледнеш - и като агент на ДС, историк на партията, неин кадър, неин президент на думи и на дела. Как може този да си помисли, че някой ще му повярва, че той е начало на ново възраждане, някаква алтернатива на прехода. Този и подобните нему, Луканов, Виденов, Гей или Жан са виновни за положението днес.

34

dedo

преди 13 години

Г-н Първанов, от къде имате пушка, която струва повече от годишния ви доход? Какви други движими и недвижими имущества имате, които не отговарят на доходите ви? От къде са дошли те? По каква причина са у вас?Това е поредица от въпроси, която ако бъде зададена от правилните хора, вероятно проекта АБВ ще го движите от затвора с присъда (за национален предател).

33

ariuamitio

преди 13 години

До No14 : "стискам палци-"стиснал си си палците , ама тези на краката....

32

един от навалицата

преди 13 години

Ами нали генералите създадоха "мафията"?Я кажи кой родител скача с/у децата си и може да поспорим ако имаш това желание!Ама техните творения-деца все се разболяват и съд не ги лови ако забелязваш!То трябваше всички да са слепи или *** за да не се усетят.............

31

Анонимен

преди 13 години

виж какво, мафията е като котката и мишленцето, басня.

30

Аз ще гласувам За

преди 13 години

Писна ми от безпринципни партии, нека да пробваме това. Дано този проект се окаже ковачница за добри лидери. Което ни липсва от 20 години. Дано да не бъде умопомрачена от скандали.Първата стъпка е да се справим с мафията. Без да сме се справили с нея няма смисъл да оправим другото.

29

един от навалицата

преди 13 години

до 19Ама и такова чудо ли има по този свят...............?Ако не друго то се посмях от сърце!

28

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

21 ГОДИНИ...ДЕМОРАТИЧЕН ХАОС И РОБСТВО...

27

винкел

преди 13 години

По-*** и мутрести българи от гербарчоските -няма!!!

26

уелския принц

преди 13 години

до 16 И кой са генералите-ген.полк Михо Михов -от лейтенант до ген.полк ,от пилот до НГЩ ,от висше обр.,академия,ген.щабн академия-т.е има акъл/не е като ББ ,ЦЦ,ЦЦ и т. и ген.К.Петров/да не е по глупав от милиционерите от гЕРБ,а там са бая/