18

електорат

преди 13 години

Дами и господа, ако щете ходете на работа, щото някой път такива ни ги измисляте, че е по-добре да не сте ходили на работа, та да си го спестим! Но вижте там да не ни вдигате данъците, а пък ако може да скочат доходите? Една от мечтите ми, е да имам лична снимка на фона на всички в пълен състав от народното Събрание, начело с президента и всички министри. Но те ся се карат, значи нямад а ме огрее.

17

Бубу

преди 13 години

Виждате ли правителството ни какво е смотано. Но явно откриването на улица, сграда, или първа копка са много по-важни от гласуването на бюджет 2011г. Как може нашите "управници" да са толкова невежи , да са такива непукисти, прецакват само Министъра на здравеопазването да стои там и да се черви заради техните простотии. Милия човечец , единствения свестен от цялото правителство. Най-голямата грешка на българия си БОЙКООООООООООООООООООООО! ЕМИГРИРАЙ И СИ ПРИБЕРИ ГЪЗОЛИСЦИТЕ. ИСКАМЕ ТЕ ВЪН ОТ БГ!

16

Цербер

преди 13 години

Министър-председателя не ще да се яви в парламента защото май се срамува от предложения от Дянков бюджет.

15

Ани

преди 13 години

Абе тия всичките там, как не ги е срам. Ходят на работа когато си искат, и лапат парите на народа. Всичките са еднакви :червени, синини, цветя и пр. ***..... Трябва да се въведе 3 отсъствия без супер основателна причина и вън!

14

Ivan Grozni

преди 13 години

Тия пордължават да си играят на държава.. като псоледната е тотално сриваща се, хората масово пордълажват да *** , мизерстват и емигрират... нещастни комуняркси безордници...

13

четвъртия от карето

преди 13 години

По - интересното е, че Борисов е поканен от Путин в Събота в 11.00 ч. да присъства на разговорите ...

12

Анонимен

преди 13 години

СЛЕД КАТО ГИ НЯМА ДАЛИ ДА НЕ СЕ ДИГНАТ МАЛКО БЕЗРАБОТНИ ХОРА И ДА СЕДНАТ НА ТЕХНИТЕ МЕСТА!!!

11

Андрешко

преди 13 години

Абе тия гадни търтеи, тези *** трябва след напускане на парламента автоматично да бъдат вкарвани в затвор. Поне там да си отработят годините през които се гаврят с нас - избиратеилите. Депутати - ПРЕЗИРАМ ВИ!

10

четвъртия от карето

преди 13 години

Депутатите от Атака, според мен, следва да бъдат подложени на тестове за интелигентност и психологическа пригодност. В противен случай, Парламента ще продължи да прилича на клоунада.

9

Анонимен

преди 13 години

МОЖЕ БИ СА ПОКАНЕНИ ОТ ПЪРВАНОВ В 10:00 Ч. НА ФОРОМА!!

8

четвъртия от карето

преди 13 години

*** гиниалността: "Двигатели на икономическия растеж ще бъдат износа и вътрешното потребление" ... "Втората и третата буква от азбуката, ще бъдат Б и В" - горе долу това е концепцията, т.е. никаква ...

7

Анонимен

преди 13 години

атака е партизанска партия вън от парламента

6

maiorski

преди 13 години

Само така Дянков....кучето си лае кервана си върви..остави фи тези в парламента да си приказват и накрая направи каквото трябва ......иначе ако ги слушаш бюджета за 2011-та ще стане готов 3011-та...

5

Анонимен

преди 13 години

Какво стана с предизборните обещания за присъствието на депутатите в залата. Все пак народа ги е избрал, плаща им заплати не да си веят байрака, а да работят.

4

Анонимен

преди 13 години

Циркаджии.

3

1

преди 13 години

Ама- те са разбрали за откритото злато и бързат за лопатите!

2

Анонимен

преди 13 години

Толкова знаят и могат и най - важното толкова ги интересува.

1

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"Празна зала гледа Бюджет 2011. "Атака": Да дойде Първанов"МИ ТО КАТО ГЛЕДАМ НАКЪДЕ ВЪРВЯТ НЕЩАТА, РАЗБОЙКО НАИСТИНА ЩЕ ПОДНЕСЕ ВЛАСТТА НА ПЪРВАНОВ - НА ТЕПСИЯ!!!Ама РазБойко си е прав като каза - АЗ ТОЛКОВА "МОЖА"!!!