245

ор

преди 13 години

Най- доходния легален "бизнес", у нас е, разпоредите с бюджетни средства, независимо на каква степен! Разходите за данъкоплатеца, приходите са разпоредителя! Този пример няма нищо общо с г-н Андрей Иванов, или?

244

Така е

преди 13 години

Керванът си върви,кучетата си лаят

243

Брех

преди 13 години

Защо ни опростяват чак толкова

242

ор

преди 13 години

Порових и от биографията на г-н Андрей Иванов разбрах, че той е бил 120 години Крал, а съпругата му Кралица. То колко ли е могъл да получи като зам.директор на полицията и в другите му държавни служби? От частен бизнес - и от него хептен не става, в него разходи и приходи са съпостовими. Значи е бил Крал на ..., знам ли на какво?

241

SUN

преди 13 години

"Шефът на Столичния общински съвет Андрей Иванов е получил над 400 хил. лв. чрез фалшиви записи на заповеди, твърдят депутати от РЗС."Някъде из коментарите ми се мерна култувата фраза "Пълната безмозъчност" (хем пълно, хем БЕЗ) и в целият контекст на случващо се питам дали болшинството от пишештите коментари изобщо се досещат за какво иде реч.Безмозъчност е допускане на марионетна структура "РЗС" (по оста-Голяма Мутра БСП-Малка мутра Ал.Петров-Мутреса Я.Янев) да лъжат и манипулират.

240

dokoga

преди 13 години

Наглите политици окрадоха държавицата. А бедния народ ще се пенсионира след 165 години работа. Ама явно това сме заслужили. Доган - милиони, Цецко -стотици хиледарки, на Бойко жена му винетки - а народа беден мълчи и търпи. Ами то така, ако продължава утре Яне Янев ше иска и да ни е.е гъ.овете прости. *** народ 7 века под робство и пак не се научи.

239

БУДКО

преди 13 години

Докато седим и си пишеме коментари от вкъщи нищо няма да се оправи.Трябва да излезем на улицата и там да кажем какво мислим и какво искаме от тези,които ни управляват и крадат толкова много години подред.

238

Анонимен

преди 13 години

Той отново заяви, че има 14 имота, купени с помощта на приятели от периода 19952007 г. КАКВИ ПРИЯТЕЛИ БЕ ГЕРБЕР КРАДЕЦ ? АБЕ ЗА КАКВИ НИ ВЗИМАТЕ БЕ ?

237

Problem

преди 13 години

Проблем при всички гейберуци се оказва пълната безмозъчност - така се оплитат в собствените си лъжи, че ако не крадяха от нашите пари - да ти стане жал. Избрани от хора без акъл - и те самите зле с мисълта - пълна трагедия. Ще се сринат сами - дано да не се наложи да ги спасяваме от собственото им безумие.

236

ник

преди 13 години

гербаджий мръсни.Крадливи ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

235

Анонимен

преди 13 години

покрай вас сбърканите и наивниците сбъркан кат вас страда цял народ и от несбъркани

234

ринго

преди 13 години

ах завалията неграмотен ! Купил имотите с пари от приятели ? Ей дъртака Кушлев да ги издириш тези приятели да видим откъде имат толкова парички или направо да си кажем че паричките са на приятелите Цецко Бочко и кой знае още кой от големите патриоти гербаджии.Хора с добри души -помогнали на бедния човечец чудо голямо станало.Де и на мен да помогнат щото на моите другарчета кушлев всичко им прибра и сега са ядосани яко на Боче и мухатаЦЦ.

233

koko

преди 13 години

i ko kato ima pedese imota,mi ima ,vie shto nqmati ,kat va marzi i posle drugiti vinovne pros narot ei pros

232

европеец

преди 13 години

"Аз казах 120 години, за да видя какво ще стане", обясни Андрей Иванов" Е ВИДЯ, ДРАГИ, СТАНА КАКВАТО СТАНА!!! Само този израз говори достатъчно за морала на този, който го е казал!!!

231

Анонимен

преди 13 години

ти си сбъркал че си се родил.крадец гаден,мръсен,долен.

230

anonimen

преди 13 години

neudobnite izkazvania gi anulirat.

229

Dan

преди 13 години

там е работата че никому нищо не доказваш, защото си световно безизвестен и на никой не му се занимава да ти опонира на теб точно. И понеже явно ти си много щастлив- стой си при дебелата си жена вкъщи и чакай да ти роди свинчета да си грухтите всички в свинарниците в покрайнините на софия

228

Dan

преди 13 години

Еййй червените *** край нямат , написах коментар 103 само и сега гледам след него веднага се е активирала л.йнометачката да пише под мой ник , защото с този си коментар за пореден път доказвам, че не съм "гербав",а това тези малки червени душици не могат да го понесат не знам защо а и не ме интересува!Просто ще кажа за пореден път много поздрави на *** малко червено мишленце!Толкова сте бездарни,че по друг начин не можете да опонирате на някой а пишете глупости под ника му-нещастници!!!

227

Васко

преди 13 години

Имаше един виц ... Завършваше с "има разлика между това да си луд и да си ***. Ти си ми избрал категория - избери и за себе си. Аз написах , ако имам възможност. Освен това , горното , не е лошо да пишеш на КИРИЛИЦА (ако не знаеш кво е , пиши в гугъла) , а не на шльокавица , която ,вервай ми , не само аз мразя и ако коментара не беше до мен , нямаше и да го прочета. Айде остани си със здраве.

226

за Дени

преди 13 години

този човек просто никога не е бил полицай- не че ми пука особено, но представена по този начин информацията наистина е безумна и в случая се злоупотребява с факти, а ние баламурниците коментираме ли коментираме