5

пуфа

преди 13 години

Мисля, че вие Парламента, Б Армията, МвР сте виновни за да има такива неща. Аз не съм искал да ходя в Афганистан, Ирак и др., но вие отидохте там? Справедливо е ако ще има терористи да са по вас, а не по мен, невинният българин, който няма вина, че страната му се напълни с ***, албанци, афганистанци, иракчани и други? Ами кого да следя, като всеки от такивата за мен е терорист? Трябва ли да зяпам всеки опакован телевизор който носят хората, за да не е бомба? В кое да внимавам по-точно?

4

Жоро

преди 13 години

Хайдеееееееее полудяха и тука :D :D :DБратко кои ще ти прати пакети тук,та ние сме забравено от бога място,какво остава някои терористични актове да прави... п.с. Да *** и тая псевдо американска нация,тия евреи проклети пак обсебиха целия свят с глупавите си паранои.Абе може да ми пратят на мен един пакет,ама с луканка и червено вино,че там където съм немога си купя.Хубав и успешен ден драги съфоромци,редактори и т.н.,дано стане интересна дискусия и ЗАБАВНА (както винаги)

3

Jocker

преди 13 години

АХХАХАХАХХАХАХААХАХА , предлагам да се помайтапим с *** .Всеки да им изпрати по един пакет в ***'алата , празен , голям смях ще падне.

2

морал

преди 13 години

Отговорността е на всички правителства, които изпращат военни контингенти в чужди държави, така че бдителността е тяхно дело ---- Естествено, че и ние трябва да бъдем бдителни, но не по желание, а по принуда

1

от пощите

преди 13 години

Граждани, ако намерите изгубени пакети ги доставете на следния адрес :София, бул. Дондуков 1