122

Анонимен

преди 13 години

от #97Момче, отговарям ти защото си далече от истината и се оттеглям от този *** форум защото си имам други задължения.Ама учете се да четете, елементарен текст без никакви научни термини не можете да възприемате.Писах, че по закон ОТПУСКАТА в щатите е 2 седмици, отпуска получават работещите, а не учещите.Това значи, че голяма част от работещите имат символична отпуска, естествено много компании добавят повече. И това е в период, когато имаш семейство, задължения и т.н..Абе, малки егоистчета, научете се малко да гледате от друга гледна точка. Аз ви писах миналата седмица и повече няма да се занимавам да отварям очите на инфантили, женчовци и превзети к*рвета.Никой в света няма да ви обръща внимание.Има два милиарда китайци и индийци, за които е чест да се учат и след 20 години ще бъдете аутсайдери на света.Завърших университет зад океана - без събота, неделя, бачкане и учене; с периоди на хронично недоспиване. Имах много състуденти китайци и ще ви кажа, че ще ви изядат с парцалите.Давам ви пример един изпит по инженерна икономика - незначителен за бъдещ инженер; след като бях убеден, че правя повече от 90% се успокоих и последните десет минути оформях технически работата си докато китайците около мене думкаха по калкулаторите до момента, в който квестора обяви края на изпита. Та, такива работи - правете каквото искате, чао!

121

Az

преди 13 години

"Виж ся нема одите на шибаното даскало...раZабрахти ли бе Caisарковци зубарчета и мамини синченца. На 3-ти нема да оdите!!!! " Такива ученици не могат да си позволят да пропуснат и 1 час по български език!!!! ..... "аре одиме да пиеме".....ЗА БОГА!

120

zori

преди 13 години

и на мен не ми харесва кратката ваканция, но с изцепки като ... НЕ НИ ПУКА ЗА МАТЕРИАЛА! нищо няма да постигнем.. :дд аз ще отида.. не ме претиснява кратката ваканция колкото лошото време което предстои, и ако е лошо и не учим, цялата тази дандания ще е безмислена...

119

морал

преди 13 години

След завършването на училище, класът на сина ми всяка година си правеха среща - всеки си разказваше как протича живота му / това беше в началотона 90-те/ ---- Малко след това , след последния чебен ден дъщеря ми се върна с много подути от плач очи - целият клас е плакал, че се разделят ------ Какво стана по- късно, че на децата не им е толкова добре в училище / не говоря за моментната им проява, а по принцип / ---- Що се отнася до ваканцията - те са в правото си

118

хахаха

преди 13 години

За какво ходите изобщо на училище малки глупачета, нали после така или иначе ще станете продавачки, серитьорки и чистачки.Вървете да пиете направо от сега :)

117

viktor

преди 13 години

барам си *** :) , вече съм 12 клас и сега само ме вълнува кандидатстването във ВУЗ ;)

116

W-gangsta Hooligan

преди 13 години

Виж ся нема одите на шибаното даскало...раZабрахти ли бе Caisарковци зубарчета и мамини синченца. На 3-ти нема да оdите!!!!

115

Ученичка

преди 13 години

До АНиЗа знания ли говориме сега?Защото от 3-ти януари до 10 ануари няма да изпуснем много материял,и няма да натрупаме кой знае колко знания.

114

Анонимен

преди 13 години

Не ми е ясно защо протестират. Ами ваканцията е 9 дни. Може би искат да си починат от празниците?!

113

АНи

преди 13 години

И да ходят и да не ходят на училище все тая-80 процента не получават нужните знания, а за възпитание да не говорим.За 20 години успяха те да диктуват правилата и пред учители и пред родители.ПОЛУЧАВАНЕТО на знания и умения не става като се озъбиш на учителя ,че знаеш повече от него.а в същото време преписването стана основен метод на проверка даже в университета.Вярвайте това ви го казвам от опит и много ме боли,но се успокоявам с онези 20 процента с които се гордеем

112

Анонимен

преди 13 години

are hoim nekade da piim :), пише Иван Димов.mi are da piim la!

111

Анонимен

преди 13 години

Да попитам друго.В България на Великден се почива малко.Трябва от Разпети Петък до Светли Вторник да се почива (като в Сърбия).Да не говорим пък за Гърция където цялата Страстна Седмица и Светлата Седмица не се работи.

110

Анонимен

преди 13 години

Борете се за правата си.Ако е нужно комуникирайте с министъра на образованието.Въпроса е обаче да има диалог.Кажете какво мислите.

109

Анонимен

преди 13 години

Да бе, спортуват- вдигане на чашка и цигарка!!!

108

ПВВ

преди 13 години

Каквито родителите - такива децата. Ще ни се бяга ли, ако всичко беше наред??? От хубавото никой не бяга.

107

Анонимен

преди 13 години

Да ама започваха на 31 декеври

106

до 105

преди 13 години

Да си дойдеме на думата.

105

Ученичка

преди 13 години

До всички които наричат сегашните ученици наркомани и т.нВие май нямате деца?Или имате и говорите точно за своето!За ваканцията:От къде на къде ще ни я съкращават?Каква е причината,предишните години да е била до 10 януари(горе-долу до 10 или 9..)а сега до 3-ти?10-ти е понеделник ;)

104

Анонимен

преди 13 години

Най обичам да се ям с другите.А, каква беше темата?Училищата не могат да смогнат да си вземат матряла (тука един говореше за грамотност, та реших да цитирам най-грамотният човек в държавата - ББ)."Училищата не могат, пък учениците не искат" революционна ситуация - едно време го учехме.Какъв е законовият начин да им се попречи (и на децата и на училищата)?Как да стане така, че да има комуникация (м/у учениците и училищата)?

103

Анонимен

преди 13 години

Ми че те учениците ходят ли на даскало иначе? Те и сега си седат и си пият по кафетата. Да ви е честито :)