5

':)

преди 13 години

Салахаддине, вижда се че си доста запознат, откъде ги знаеш тези неща за резбите,и другото? От първа ...ъъъ.., ръка ли? :))) Не се отчайвай,пробвай пак, все ще попаднеш и на истински мъж! Успех!

4

Анонимен

преди 13 години

И Сергей Станишев.

3

полар

преди 13 години

Колко емблематично съвпадение на фамилията и мечтата на този политик? Че какво им е на гейовете? То напоследък май повечето станаха такива, като гледам световните карнавали на много места? Ами направете си отделни взводове и по време на тактика, ако не се върнат в заповяданото време, просто ще знаете че са се взели в плен под някое дръвче и храсти в дгжунглата? А и кой ще се осмели да плени гей? Че той постоянно ще го атакува за любов? Ако речеш да му сложиш белезници, а той ще те целува?

2

Салахадин

преди 13 години

Американската армия отдавна са и без това всичките хомосексуалисти!!!Това не са мъже.Натиснеш копчето от самолета като на електронна игра, а долу хората умират, включително и цивилни без да ги гризе съвестта!!Стреляш с олекотената пушка обслужващия състав ти носи минерална вода на бойното поле а ти обстрелваш с тапи в ушите!!За това има понятие ВОИН и военен!!Нашите новите кадроваци ги копират усилено напоследък!!За това и тука само хомо-та се навъдиха!!И по-зле ще става!!

1

00=00

преди 13 години

Ч0ВЕКА МНОГО ДЪРЖИ НА ИМЕТО СИ!!!