10

tulski

преди 13 години

" мен защо никой досега не ме е експлоатирал сексуално?! "=====================================================Скъпа, ами явно не притежаваш необходимите качества, че да представляваш интерес, като сексуален обект.

9

На дали

преди 13 години

Не само че ще те експлоатират ами така ще ти свири "оная работа" (и не само тя !!!!!! )като жътварска стомна та чак свят ще ти се завие!Радвай се ,че не ти се е случвало.

8

мими

преди 13 години

е, в това е въпроса! че съм се образовала, че имам професия, благодарение на която минавам границите само когато ходя на екскурзии и почивка! няма как да се озова на границата по друг повод, за да ми вземат паспорта и т.н. Всеки сам избира коловоза, в който да се движи...

7

Анонимен

преди 13 години

Бели или по скоро кафеникави робини ??

6

Дани

преди 13 години

Мими,минавате границата,взимат ти паспорта и като те пребият 2-3 пъти хубаво искаш или не ще те направят ***.Къде живееш,в кой век?Истории колкото искаш.Ако не си чувала или чела имаш нет,порови малко и почети.Ще те експлоатират,друг път казваш.По-добре кажи-пази Боже и се моли да не ти се случи.

5

мими

преди 13 години

каква сексуална експлоатация?! кой разбра, че някой ги е принуждавал?! мен защо никой досега не ме е експлоатирал сексуално?! ще ме експлоатира, ама друг път! а кандидат-*** в тая държава, колкото щеш!

4

asdsad

преди 13 години

Най-нормални новини днес виждаме...Канали за бели робини,терористични заплахи,побой над младеж,катастрофи и Архангелова задушница...толкова ли няма нещо...де да знам...което да не е толкова депресиращо...

3

Анонимен

преди 13 години

Ако няма кран може и от техния апартамент през терасата..

2

ЕВНУХ

преди 13 години

НАКАЗАНИЕТО-- ДА ГИ ПРАТЯТ ЗА *** В СОФИИСКИЯ!!!!!

1

Анонимен

преди 13 години

RAZTREL ILI OBESVANE NA KRAN