316

Анонимен

преди 13 години

Стой си в твойта чужбина бе. Някои може би предпочитат да се борят с абсурдите, отколкото да поемат по лесния път, като теб. Аз се изнасям, проблемите остават за вас...Не звучи като казано от истински българин...

315

емигрант !!!

преди 13 години

:) ДОРИ и най-големите изтърсаци българи пак получават грижи !!! не ги плаши излишно, че само инжинери, доктори и професионалисти

314

Анонимен

преди 13 години

Някой вече сме навън. Елате и вие. Тука уважават инжинери , доктори и други професионалисти и дават добри заплати. Като се изнесем всички от кого ли ще крадат комунистите. Навън номерата им не минават щото има ред и закони. Така че учете чужди езици. Света има нужда от образованите и трудолюбивите българи а България не. Изберете сами.

313

емигрант !!!

преди 13 години

искам да се обърна към интелигентните и поне малко от малко можещи хора - да гледат повече материали за ЕВРОПА и начина на живот за емигранти, като за целта най-лесно и точно КРАЙНО ВИ ПРЕПОРЪЧВАМ ПРЕДАВАНЕТО "ЕМИГРАНТИ" за да чуете от истински емигранти-бългати как и какъв е живота там, НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ !!!

312

емигрант !!!

преди 13 години

те повечето отдавна заминаха . а тази криза и тази мутра БОЙКО - са един ПОСЛЕДНИЯ стимул за да се махнат и ПОСЛЕДНАТА ПАРТИДА долу-горе кадърни българи . много хора събират и последните си парички, теглят един кредит и си купуват ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ за някое летище в Европа. Не е невъзможно, малко е трудно но не и невъзможно, ЦЕНАТА НА САМОЛЕТНИЯ БИЛЕТ за някое летище от Западна Европа е от 100 до 230 лв ! така че...................... СЕГА Е МОМЕНТА ЗА НАИСТИНА ПОСЛЕДНИЯ ВЛАК !!!

311

Брат Сали

преди 13 години

Серго,точно Вие превърнахте държавата в чалгарница,защото умни хора не Ви трябваха,че току виж ви взели властта,сега ревеш като неонодена вдовица срещу помията,в която превърнахте държавата!*** руски,зарови си главата в *** и се моли да те не набара някоя от мутрите,които ти създаде!

310

Candy

преди 13 години

Абе тоя.... вече дори не мога измисля достатъчно обидна дума. България се търкаляла по нанадолнището, а кой г-н бивш министър и настоящ *** без нито един ден работен стаж, освен като премиер, би на България руския ботуш в ГЗ, за да се търкаля надолу? И защо сте на всяка на мерудия, бе г-н бивш министър, кой ше ви повярва втори път?! Ама си стойте там и си грачете, нали, за да взимате депутатската заплатка, да си клатите краката, както са ви научили братушките, това най- го умеете май.

309

Анонимен

преди 13 години

що не не се скриеш най добре, видяхме те колко струваш.

308

Българин

преди 13 години

В БГ, както казваш, има много проблеми, но знам едно. Когато всеки млад човек тръгне навън, нищо хубаво няма да излезе от България. Нищо няма да остане, а България ще пропада ли, пропада...Неподстрекавай към изнасяне навън. Искай хората да остават и да се борят с простотиите, които ги заобикалят.

307

Българин

преди 13 години

Този (Станишко) няма ли да престане?!?! Какво направи за образованието, за външната, вътрешната политика и икономиката, културата изобщо?!?! Какво направи той, че да си дава правото да критикува?!?! Елита в момента е ***, *** и продажници. От там се започва реформата....

306

SS

преди 13 години

В БГ простотията и изобщо всички негативни явления,за които се сетите,са толкова всеобхватни,че единственият изход за малкото останали нормални хора е да се махнат.Колкото по-рано се усетят,толкова по-добре !!!

305

до коментиращите

преди 13 години

имаШЕ луканова зима , имаШЕ виденова инфлация . вие там ли живеете , защото сега е 2010 година . 50 години бкп управляваше и живееше с фашизма и наследството от него , вие живеете с наследството от първите години на " Демокрацията " . това означава ли че герб могат да намалят парите за образование и здраве ? дали управлява герб или бсп не е от значение , от значение е здравето и образованието на нацията .и който лиже дупето на управляващите не вижда по далеко от политическия си нос .

304

Анонимен

преди 13 години

Стани-шеф пак си прави раклама този път на гърба на учителите.

303

Анонимен

преди 13 години

Най-голямото унижение на учителите беше точно по времето на Станишев. Няма да забравя как им се подиграваха с Орешарски.

302

Руски стандарт

преди 13 години

Никога не съм вярвал, че мога да вдигна такава тежест и да я нося един киломeтър.:)

301

Анонимен

преди 13 години

Биг Брадър започна по времето, когато на власт бяха червените. И цели 5 сезона не го спряха, само ставаше от просташко по-просташко.

300

емигрант

преди 13 години

Еее точно при твоята партия бяхме цъфнали и вързали.Как мога да забравя Лукановата зима,Виденовата хипер инфлация и твоето идване на власт ми доиде в повече и се преселих на място дето комунистите са в лудниците и въпросът какво ще ядем не е на дневен ред.Като останете само политици и *** ще се оправи България но мен това не ме грее.

299

българин

преди 13 години

Ето, *** българи, докъде я докарахме. Станишевият изтърсак да ни учи на духовност. Лошото е, че в критиката е прав. Още по-лошото е, че е червен лицемер, а сега властващите червени простаци му дават храна за изява.ДУХОВНОСТ НЯМА, ТАМ КЪДЕТО ИМА КОМУНИСТИ - И СТАНИШЕВЦИ, И БОКОВЦИ, И ДОГАНЦИ.

298

Анонимен

преди 13 години

Циркаджия неуморим вярва си, но не му вярват.

297

samodiva

преди 13 години

Kusno , mnogo kusno se setiha. Ami nali e udobno da se uprawlqwat nemisleshti ovce koito povtarqt kato papagali wsicko , togawa zashto se syrdqt ?