386

Анонимен

преди 13 години

Толкова пари за тоя башибозук! А би трябвало да ги похарчат за очистването му.

385

Анонимен

преди 13 години

2 милиона за колко време? И защо не казват за какво точно трябва да бъде охраняван ***? И как така охраната му е по-голяма от тая на Обама?

384

Герака

преди 13 години

Щом избрахте стари ченгета да ви оправляват плащайте сега. Ние май наистина сме *** и няма да сеоправим лесно

383

liolio

преди 13 години

извода от тая новина е ДА ГО ДУ,АТ БЕДНИТЕ,NOENT

382

Анонимен

преди 13 години

Всички ние българите даваме ли си сметка, колко сме прости, като се надяваме нещо някак си да се промени? Мафиоти, политици, бизнесмени - всички горе така са се оплели, сродили и побратимили.. А ние чакаме да дойде някой си да се оправим! Как ще стане? Дали всички те ще се изнесат от страната за да оставят българския народ да си поеме съдбата в ръце? :) Не вярвам да им се иска :)

381

umniq

преди 13 години

abe nqma li koi da go sloji na mqstoto mu toq ahmet li e dogan li e da mu vzemat vsi4ko i da hodi da gleda tiutiun boiko nali e golqm ili te sa kombina ina4e nqma obqsnenie konsultant bil moje da konsultirash tur4lqta da li e izsahnal tiutiuna smrad

380

Турчин

преди 13 години

Абе той ако искаше да го убие, в дома си ли ще го убива.Това според мен е знак към Д. (на тоя не му пиша името щото не мога да го понасям - меко казано; като всички комунисти де).

379

Аз

преди 13 години

Ако питаш мен, Доган уби Емин. Явно е знаел твърде много. От една страна изчиства свидетел, а от друга се прави на жертва, че видите ли, него са искали да убият.

378

епа

преди 13 години

нали искахте ББ , е ви на сега плащаите на *** охраната...защото е комбина с ББ и ЦЦ и ония само си правят реклама колко неща са направили а дефакто нищо не са направили...един Доган не може да пипнат...нито пък някои "бизнесмен" може да закачат...гонят само кокошкарите...

377

ахахха

преди 13 години

да им махнат охраната,ако управляват държавата както трябва няма да им се наложи да ходят с охрана...но понеже всичките са мошенници ,крадци и *** за това се размотават с охрана от по 10 човека...

376

Анонимен

преди 13 години

Слагайте му една спирала, какво ще го пазите :)

375

Турчин

преди 13 години

Д. ако слушка никога никой няма да го убие (от тези детоим е на мушката).Убиха Емин в къщата на Д., за да покажат на Д., че няма къде да се крие.Ако поискат ще го самоубият и него.Е сега остава само да слушка, както винаги го е правил.Постоянен живот в страх.Това представлява живота на политиците и мафиотите в България.Нито им завиждам пък и на богатите.И там е същата работа.Мафията, политиката и бизнеса в България са в един взаимносвързан синдикат.Синдикатът на престъпниците.ДС.

374

Ааа...аман

преди 13 години

Омръзна ми от данъците да плащат пари за разни глупости като охрана на незнам си кой, а същевременно хората стачкуват и няма пари за по- важни неща. Нима един ФЕС ( и какво е направил той за БГ) е по- важен от науката в България?

373

Йордан

преди 13 години

Това е недопустимо. Толкова много пари за охрана на тези ***, а в същото време няма пари за нищо друго, за болни да не говорим. Ама докога ще ги търпим тези 240 ***. Да ставаме президентска държава и това е.

372

Контра - Атака

преди 13 години

до 410Веднъж в едно ТВ интервю, Доган се замисли, сбръчи чело и след това каза :"В БГ има потенциално около един милион избиратели-патриотари"Не много след това, се появи предаването Атака, на СидеровТа сега аз мисля, че именно на това ТВ интервю Доган се е сетил, че може да използва "патриотарите" в своя полза, като създаде партия, която да обере гласовете имКакто и чрез непрекъснатото анти-турско крещене на Сидер, да сполотява и мобилизира турцитеЕлементарно Уотсън, но резултатно

371

rm

преди 13 години

Ехаа, яко. Хем народа го мрази, хем плаща да го охраняват. Заплаха имало, казват, за живота му. И какъв е доган в момента, че да го пазят, президент ли е, премиер ли е, или просто е богат и си купува държавни услуги.НСО са пу.ки!За четящите от МВР - и те са пу.ки!

370

Aaa...aman

преди 13 години

Как може да дават толкова пари за един човек, а същевременно за онко болните деца няма парички..Вчера по телевизията даваха как има единствено в София такава болница, в която се лекуват нашите деца , но нямат вече средства да се извършват процедурите. Децата ни толкова ли малко струват, а един скапан ФЕС е повече??????????????

369

Явочник

преди 13 години

Некви проблми има с ефира в момента и засега се отлага прякото предаване.

368

1331

преди 13 години

Това е капка в морето Като се махне Първанов щеви стане ясно за какви пари се говори в НСО и президенството щеви настръхнат косите Тук става въпрос само за охрана

367

Мефистофел

преди 13 години

Особено опасно е да дадеш пари на съответната политическа сила, която е на власт, защото тя разполага с цялата държавна репресия, за да те заличи от списъка на кредиторите си. Примери дал Господ ...