176

политически мотивира

преди 13 години

С гласуването си в подкрепа на Цецо Апартаменто, т.н. "герб", а,така и Синята коалиция само легитимираха политически мотивираното насилие на пожарникаря срещу нацията!

175

Анонимен

преди 13 години

174типичния герберастне правиш разлика между кредитор и кредитополучателтой и тиквата и цуцко са същите....

174

zg

преди 13 години

Някой да си е помислил друго? Ще има обяснения единствено за това какви хора задават въпросите и колко са престъпни. Имаше изказване и че няма повече да обяснява на организираната престъпност. Аз не се причислявам към нея, но очевидно никой няма да даде смислени отговори на такива като мен. От такъв като мен се очаква да ръкопляскам на МВР пикчърс и да викам с все гърло "Мачкай ги". Кои? Защо? Няма значение...

173

Анонимен

преди 13 години

аре де, гербераститене ми говорете лозунги, ами ОБЯСНЕТЕкак така цуцко е ПЛАТИЛ ПРЕЗ 2007 АПАРТАМЕНТ С ПАРИ, изкарани през 2009само това ми обяснете, приказките за октоподи и останалото бокогъзолизане го оставете настрана

172

Умньо

преди 13 години

Гепиме на Едро от Република България (ГЕРБ).

171

кредитор

преди 13 години

Абе, *** и аз съм теглил кредит,който трябва да изплащам 30 г. какви са тез манипулации,щом си некадърен и за 50 г. неможеш да спестиш пари,а ги харчиш за щяло и нещяло естествено е че ще си беден цял живот..аман от провокатори и промити мозъци..трепете се гадове необразовани и нека Я.Янев един ден като ви е толкоз мил да ви го намушка там където ни най-малкото очаквате-казах!

170

Анонимен

преди 13 години

to4no takiva xora i trqbva na balgari a kato cvetan

169

Д1

преди 13 години

След случая със Лъчо Мозъка прогнозирах, че той не е единственият подобен в ГЕРБ.

168

Анонимен

преди 13 години

cvetan trqbva da stane prezident

167

Анонимен

преди 13 години

ЕВАЛА НА ЦВЕТАНОВ !

166

Анонимен

преди 13 години

cvetane ti si mnogo vaspitan i ymen 4ovek

165

цвъ.

преди 13 години

Карина, ти подкрепяше ли импийчмъната на президента и ако да, можеш ли да ми припомниш мотивите, защото явно са били много важни, за да се занимава парламента един месец с това?:)Сега имаме конкретни документи, които уличават цвъ. в злоупотреби, а той така и не дава задоволителни отговориДа не говорим за въпросите на президента, които са много прости, но биха хвърлили огромна светлина върху прехваления октопод:)

164

200 000 долара

преди 13 години

РЗС иска спецкомисия да рови по казуса "Цветанов". Предлагам за членове на комисията: Яне Янев, Алексей Петров, невинният Доган, невинните братя Галеви, невинните Маргини и Иван Костов с любезната подкрепа от 200 000 долара, дадени от сърце от Майкъл Чорни.

163

Иван

преди 13 години

Сега пък президент щял да става!!!Тоя се оказа много по-нагъл и много по-*** от Румиту Йелева.Все си мислех, че тя е герберонския връх на тъпотията, наглотията и простотията, но отдавна имаме нов водач в класацията.Сам тоя няма да си тръгне ще му е нужна силна подкрепа под формата на як шут.

162

Анонимен

преди 13 години

ne se predavai cvetane

161

хоп

преди 13 години

Не вярвам, Свети Бойко пак ще подкрепи "сина" си

160

Анонимен

преди 13 години

Ееейй тъпо нещо е комунистът!!! Не разбраха, че ефектът от черния PR е с обратен ефект. Забравиха бързо за клиповете със секирите и Костов, ама хак да им е!

159

Кой защитава ?

преди 13 години

Кой защитава организираната престъпност в парламента? Кой защитава Цецоктопода? Т.н. герб и т.н. а,така!

158

Честито!

преди 13 години

Поздравяваме г-н Цветанов с песента How Sweet to Be an *** от Neil Innes! Честито!

157

Анонимен

преди 13 години

Slava bogu che ot vas komentirashtite nishto ne zavisi v taq dyrjava che si ibalo maikata ...selqnduri