224

ЧЕ от БГ.

преди 13 години

Кой е тоя Доги,да не е дето му бутнахте барбекюто и го вкарахте в затвора!Този дето прави бизнес със Жената на премиера,този ли е Доги?Този на когото Тиквата подари куче на рождения му ден,този ли?

223

Бунтарят:

преди 13 години

Към 207-мойто момче,когато аз съм развивал бизнес ти си бил не на баща си,а на дядо си .../възпитанието ми не ми позволава да каже къде/.Първо си обърши *** и тогава се помъчи да пишеш на кирилица/впрочем може би незнаеш що е то/.Хайде отивай да нанкаш,че стана късно.

222

za 205

преди 13 години

Има един *** с надървен и те чака, ще се надупиш , както ви е обичай да се надупвате на Доги Хидрото, нали ? :))

221

Ванко

преди 13 години

Чадо, непременно ще гласувам за тебе но само за риалити формата "Терлик в ефира" и то само ако кажеш "Дядовата ръкавичка" наизуст.

220

ЧЕ от БГ.

преди 13 години

Боко е чел само една книга е по -умен от стадо позитанци..............щеше да е смешно, ако не беше жалко...........защото цяла България трябва да се срамува от интелекта и глупостите които ръси!

219

Ванко

преди 13 години

Чадо, правилно си се насочил горе-долу. Отбелязвам само че изворът на тези лъжи твърдеше че става дума за 60 имота. Сега станаха 14. Разумния човек вече може да си прави сметката кой лъже и кой - не. Първо от тук нека тръгнат размислите ти. А да твърдиш, че е неморално да имаш 14 имота (някои от които места за паркиране), е меко казано дълбоко странно.

218

Анонимен

преди 13 години

- Как ще коментирате това, което се случва в държавата, след като пуснаха Алексей Петров под домашен арест?- В момента него го представят като някакъв Нелсън Мандела! А той е подсъдим за тежки криминални деяния... Виждаме една групичка, която жужи около него, комитетът по посрещането жалка сбирщина от хора, които са олицетворение на падението. Това са разни Патрашки, Янета, Диковци, Дачковци - мушмороци разни, които така са си заврели главите в *** на Трактора, че чак ми е неудобно заради тях.Ясно е, че са купени, ясно е, че изданийцата им зависят от Трактора и парите му, но всичко се прави по един такъв дървен и *** начин, че те по-скоро му навреждат, отколкото му помагат. А присъствието на самия този екземпляр, наречен Трактор, е толкова харизматично, колкото на уличен стълб.

217

za 215

преди 13 години

Qneto za 3 godini ne e kazal edna istina......................zashto da mu viarvame, kato e hem platen, hem zavisim ***...............sku4en e

216

Анонимен

преди 13 години

"Ниий на село тъй си оратим"- сори бунтарче, апропо, знаят ли хората около теб, че си бунтамара?

215

za 214

преди 13 години

Боко е чел само една книга е по -умен от стадо позитанци..............щеше да е смешно, ако не беше жалко............хуморът ти е неуместен

214

Безпартиен

преди 13 години

Едно не мога да разбера-защо всеки,който напише нещо против ГЕРБ и липсата на професионализъм или морал за някоя от водещите фигури в тази партия-веднага е заклеймяван-"червен ***",Доганова ***","***" е най-нежното обръщение!Нито съм червен,нито съм син...политиката ми е безкрайно противно нещо,но в случая на Андрей Иванов иде реч за МОРАЛ!!!Толкоз ли не ви увират тиквите,че освен политически разцветки има и други жизнено стойностни неща !!!!

213

ЧЕ от БГ.

преди 13 години

Започнал да чета "ВИНЕТУ" ,"ОЦЕОЛА" и "СИНОВЕТЕ НА ВЕЛИКАТА МЕЧКА" едновременно,ще гласуваш ли за мен да ти стана ЦАР!

212

Анонимен

преди 13 години

В класацията по тъпанарщина вие сте вечния номер едно, никoй не може да е по-високо от вас........

211

Ванко

преди 13 години

Чадо - фйен на терориста Че Гевара, ти май не си чел повече от етикета на терлиците дето баба ти ги уши. Аман.

210

ЧЕ от БГ.

преди 13 години

Качи ми се на *** и ще си по високо!

209

za 205

преди 13 години

Тъпанарите край нямат, но ти си окупирал трайно първото място.....

208

Бунтарят:

преди 13 години

Ало,малкият първо се научи да пишеш правилно.Хайде,марш в първо отделение.Не се казва"кой туй чудо",а "какво е това чудо".*** да муцкаш,че ако не са мама и тати ...

207

млад

преди 13 години

Прав си, нямах намерение, да обиждам никой извинявам се ако съм "пресолил". Просто съм по-умерен. .+

206

za 197

преди 13 години

Abe , jenata moje da ima biznes- ti poznavash li ia ? Ne vsi4ki ve4er gledat typo 4ashata s rakiata.........

205

Ванко

преди 13 години

За вас червиви ... оф, чарвени другари всеки с повече от панелен апартамент и лада на 30 години е мошенник, НО само ако не е някой олигарх като падишаха на Пловдив Гергов (член космат на ВС на БСП) или отруден хидрогеодезист като Доган.