16

1

преди 13 години

Ако слушаме такива като тебе, които не могат да изтърпят няколко месеца неудобство, но после да им е широк и хубав пътя, че иначе още щяхме да сме на ниво "коларски пътища".

15

Анонимен

преди 13 години

сутринта по нова даваха коритаров ,който е приятел на алексей петров ,смятайте сега за какво оплюване на правителството се подготвят медийте ,затова няма д а гледам телевиьзия ,тук ще чета новините

14

PERNIK

преди 13 години

Май нещо не е домислено.С това строителство само се дават пари на килограм,и резултата е нови тапи в трафика.Пример магистрала Люлин - 30хиляди на метър,резултат - катастрофи,жертви,задръстване.

13

Анонимен

преди 13 години

Браво на Главболгарстрой;))) И въпреки празноглавците от ГЕРБ браво и на Плевнелиев, наистина уцелиха шестицата с този професионалист!!!!

12

Салахадин

преди 13 години

В греша си ПЛЯС+ има и хора като мене, които не слагат разни цветни очила.Има хора на които им е ясно че БСП+ГЕРБ са една производна.А ти истината за политиците в България ще я разбереш когато разбереш истината за имотите на Цветанов!!!И колкото истината за ДДС_ти на Мургина.Да не кажеш че съм червен драскач за това я упоменавам!!

11

тираджия

преди 13 години

северната дъга строите *** северната а не южната като се набием с тира по южната ви дъга и пак ще ви е тясно 3,000,000 турци се прибират през БГ всяка година и минават по северната дъга от там на тракия и от там за капитан андреево ание едно евро не можем да им вземем и строите магистрали хемус струма и за турция щото на никои не му дреме че софиянци ше ходят на море по магистрла

10

Анонимен

преди 13 години

Bravo na GERB !

9

Пляс+

преди 13 години

нека червените мишоци на смяна се напънат да измислят нещо за плюенещото тая новина требе се оплюе яко отгоре до долуинак ще им отрежат премиите

8

Анонимен

преди 13 години

e, доживяхме да почнат нещо най последосега все откриваха построеното от станишев. и още две години ще е така....дано наистина след две години открият околовръстното до младост, но не така, както откриха цариградско море и пътния възел при драгалевци и даскалово....

7

Салахадин

преди 13 години

до Цветан;Спокойно прав си.След 2 год кат се почне ама на вълни,ама на бабуни,ама изпълнителя за негова сметка,ама дупки.И пак ние потърпевши!!!

6

цветан

преди 13 години

след 2 години пак да кажеш как е околовръстното ,ЩОТО ,НАЛИ ,А

5

Ники Кънчев

преди 13 години

Нека оплюването започне ....СЕГА !

4

Анонимен

преди 13 години

преди да пишеш се понапъни и да мислиш

3

Салахадин

преди 13 години

Евала,ама коя ще е тая държава дето ще го стопанисва тоз ЛОТ като още някоя друга година и държава и ххора няма да има на таз територия!!Стройте си стройте!!Не ви пречим.Щото няма кой!!

2

КК

преди 13 години

Браво Плевнелиев ! продължавай в същия дух

1

ЕС

преди 13 години

Евала на хората поне нещо строят, а не като предишните само да крадат