212

СИН

преди 13 години

Никога и НИЩО НЕ дебатирай с комунисти , ченгета , дс- доносници ,потомствени комуноиди, червен *** и прочие ..: ) , освен в изключителни случаи-когато НАПУСКАТ властта , след поредния им провал :: ))

211

абв вгз

преди 13 години

210

Мислител

преди 13 години

Мисля си, може и да не сам прав, че дълбоко в себе си този Гоце е много самотен. Изоставен от приятели, истински не може и да има,-това може и да го преживее. изоставен от Зорка това се понася,Но когато те изостави българският народ това е болезнено. И само НЕчовек може да мисли зловещи глупости

209

абв вгз

преди 13 години

208

FOX

преди 13 години

Нацията ни, или душата на нацията ни все още е поразена от вируса на комунизма - и най-лошото е, че този вирус сякаш се предава от поколение на поколение. Сиреч е прихватлива тази болест, и във всеки момент - подобно на приливи и отливи - ту приема формата на епидемия, ту пък леко отстъпва, за да се върне отново със страшна сила. Щом като онова вапцарово "Какво тук значи някаква си личност?!", щом като комунистическото "Индивидът е нищо" си вилнеят в душите ни, то оня озъбен брутален комунизъм, който го живяхме някога, на милиметър още не е отстъпил, а само е мутирал в още по-уродливи форми...Това, че често сякаш сме заспали непробудно и си похъркваме, и то в обстоятелства, при които други народи скачат възмутени и излизат на улиците, е емоционална "запушеност". Ето затова ми се струва, че ако намерим начин да пробудим заспалата способност за емоционални реакции в мнозинството от нацията ни, то това ще доведе до отпушването на блокираната в недрата на душите ни енергия, която после по естествен начин ще се излее във външни действия, в гражданска активност. А пък, знайно е, точно на тази основа можем стъпка по стъпка и да станем един ден и действително, сиреч истински свободни.

207

Анонимен

преди 13 години

тук един говори за разбирателство в държавата а бе те окрадоха народа си и цялата държава а ти ми говориш за разбирателство ако изнасилят дъщеря ти или жена ти ти какво ще мислиш бе *** за разбирателство ли или за сатър

206

абв вгз

преди 13 години

205

Анонимен

преди 13 години

този помака мълча осем години по време на двойното и тройното управление и сега изведнъж не може да се вземе думата от него все акъл дава сега вече и партия ще прави а бе алан коло ти нали беше президент на всички българи къде ти остана чест и достойнство

204

Антикомунист

преди 13 години

Скоро. То се усеща във въздуха. Скоро.

203

Анонимен

преди 13 години

Най-*** е, че копелетата убиват собствения си народ, за няколко кинта в повече. *** месо от магазин не яде, за тях има коне и магарета собствено производство. Т.е., *** си е жив и здрав. Мреме ние от рак! А *** *** гледа отстрани и се кефи! Никога повече, другари! Надявам се до 3-5 години да забравим, че изобщо сте съществували някога! И за по-малък геноцид срещу народа са били изправяни предателите до стената! Марш на забоя и да не излизате от там никога!

202

Анонимен

преди 13 години

И няма да ми е жал за теб.Само да се хванем за ножовете - българи, турци, *** - всички които ви мразим.Колкото и да ви трепеме все ще ви е малко ваща кожа ***.

201

amimi2

преди 13 години

Дами и господа,разберете,в България няма нищо друго освен другарки и другари. Жалко че сме такава нация.Всички народи стигат до някакво разбирателство,само ние не можем,тук никой не подкрепя никой.МНОГО ЖАЛКО.

200

Анонимен

преди 13 години

не съм сигурен дали има кой да му вярва на този ***

199

БСП

преди 13 години

Искам да попитам какво стана с далавераджията бивш министър от ГЕРБ , Божидар Нанев ??? Хайде говорете ???? Надминаха по корупция и далавери всички правителства досега !!! ОСТАВКА !!!

198

Антикомунист

преди 13 години

Малко ви остана.Вие си го търсите.Румънците го направиха през 1989 г. Ние ще го направим тепърва.

197

абв вгз

преди 13 години

196

Антикомунист

преди 13 години

Народа ви мрази и в червата.

195

БСП

преди 13 години

Ехеее ти много си се изплашил от новия проект на г-н Първанов май а ? И Бойко и Цецко ми изглеждат така изплашени като теб :)))) нека СТРАХУВАЙТЕ СЕ малко им остана още своеволия на тези медийни герои :)) УСПЕХ !

194

!!!

преди 13 години

Не бъркам, не бъркам патрона. И куршума ще бъде за него! Като преди 9-ти септември. По един куршум в главите и на мегдана до дувара. Вашият народен съд ще ти се види като детски филм от 17 часа, като стане истинският 10-ти ноември, другарю!

193

елект-орално

преди 13 години

АБВГоце!