277

Мунчо

преди 13 години

Иване, напусни политиката. Като чета тук какви *** и *** пишат мисля, че не си заслужава за такава *** да си хабиш нервите и здравето. *** си гледай внучката.Политик като теб заслужават други народи, а не българите.

276

Спонги

преди 13 години

Фактът е само един. Комунистите забавиха развитието на България с половин век. Невъзпитани, *** и с ниска култура - това сте вие. Дори един възпитан пост не сте в състояние да напишете.

275

NVM

преди 13 години

за 280:факт!

274

Делчев

преди 13 години

Да Ви казвам ли колко сте ***? Под "червени кръвни телца" имах предвид медицинския термин, а бие ми нацъкахте минусите ... Затова е болна България от политикани с всякакъв цвят.

273

Родолюбец

преди 13 години

Хоп появил се е тук КНК !--Разбрах по миризмата, разсмърдя се на череноболен Костовизъм, огнище и пушек: Абе на *** !! Чао на всички за днес --ще си напълня ваната, тая смрад е пропила държавата ни ! За жалост бурените вегетират идеално върху гюбрето !!!

272

Ще

преди 13 години

Ще приемеш фактите ,такива каквито са ...Даже и Гейберите ги приеха,недоносено седерастче...

271

Друг

преди 13 години

Крадеца вика,дръжте крадеца,винаги е така, а Костов е най-големият. Не му стига и това си е. И цялата държава да е негова пак ще му е малко. Той ли говори за справедливост. Сърди се 2 години на тези които ограби и до като оправи бакийте си, сега пак иска още и още. Нима найстина сме овце и толкова бързо забравяме.Ако е така, значи си заслужаваме всичко станало и струпало ни се на главите- беднотия,корупция,престъпност,неграмотност болести и какво ли не още.

270

Много здраве

преди 13 години

По скоро е цирей на ***, ако октоподите имат такъв. Сделката за Балкан и Цанков камък са едно и също нещо. Само джобовете са различни. Когато в една държава Ивайло свинаря може да стане главатар след селско въстание, Гошо червения селския тарикат - президент, Цар без корона и принципи - премиер, и Ванко румънския копанар - финансов министър, а *** турчин - философ : значи народа не си е на мястото. Мястото на такъв народ е в чужбина, анонимен емигрант без самочувствие, с нелепа носталгия...

269

аз

преди 13 години

Тук предимно дебилни ли сте се събрали или само ***?Как пазите равновесие?

268

Спонги

преди 13 години

Айде стига с тази комунистическа пропаганда. Нищо хубаво няма за спомняне освен младостта която вие гадни комунисти ни откраднахте. Проклятието на България се нарича Българска Комунистическа Партия.

267

Делчев

преди 13 години

Като чета коментарите и гледам гласуването за тях, сега осъзнавам колко е болна Майка България, защото народа е болен и гладен ... Не може да се пребори с разбойниците, или не ги разпознава или вече е свикнал с тях ...Много *** се въдят в тялото ти Майко, все политически *** ...А червените ти кръвни телца са малко и са лениви. Ще се мре народе мой, но бавно, мъчително, унизително ...

266

Анонимен

преди 13 години

ИЗБОРИ ИЗБОРИ ИЗБОРИ ПО БАРИКАДИТЕЕЕ ТАЗИ ЗИМАААА

265

Аз

преди 13 години

Ако питаш мен, премиерът си е заблуден и подведен по рождение. Просто капацитетът му е толкова. И той, подобно на много други сънародници, се занимава с това, дето не му е работа. Както е казал народът, влече го, но не му се отдава.

264

Командира

преди 13 години

е хайде сега с лошото. не го ли забравихте вече дайте ми пак да си по крада малко де

263

Бай Мангал

преди 13 години

Костов първо трябва да отговори на въпросите , които повдига срещу него Едвин Сугарев.Те са от доста време - още от 2001г.Не случайно се обединиха всички срещу Сугарев и го обявиха за луд , но да си спомним "Борба"на Ботев:"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога изамамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи." и така нататък!

262

Осведомен

преди 13 години

Президентът е главата,а Костоф-едно от пипалата!Пази,Боже да почнат да се "изреждат"отново.

261

ПРЕЗИДЕНТ???

преди 13 години

ПРЕЗИДЕНТ В ЗАТВОРА...

260

Анонимен

преди 13 години

КОСТОВ -ПРЕЗИДЕНТ

259

Аз

преди 13 години

Само че след като разпродаде имуществото на компанията, Гад Зееви изплати дълговете й, покри си разходите по покупката (даже и парите, дадени под масата) и излезе на печалба. Така че, ако трябваше да бъде унищожена българската авиокомпания, трябваше просто да бъде обявена в ликвидация и печалбата щеше да влезе в хазната, а не в нечии джобове.

258

Ще

преди 13 години

Както сме правели колбаси преди 10 ноември 1989 г. само от месо, без абсолютно никаква соя, така ще ги правим и сега. Аз настоявам да се върне този стандарт и това ще стане. Тази категорична позиция заяви земеделският министър Мирослав Найденов пред bTV.ЩЕ СИ СПОМНИМ И ЗА ДРУГИ ХУБАВИ НЕЩА ПРЕДИ 1989Г,А НЕ САМО ЗА КОЛБАСИТЕ..А МАНГОТО КОСТОВ -ДА СИ СТОИ В 7МИ ГЛУХ КОЛОВОЗ И ДА НЕ ЛАЕ...