82

Йссус

преди 13 години

4ети тука кокво ще стане в близко БЪДЕЩЕ.....OTKROVENIA.SPIRALATA.NETПРИЯТНО 4ЕТЕНЕ

81

dora

преди 13 години

ot gluposti hodia ve4e paralelno v na6ia sviat

80

Анонимен

преди 13 години

браво,най-сетне ще можем да пратим *** на Сатурн

79

Нео

преди 13 години

Вселената е една Матрица.

78

Паралелен

преди 13 години

"до днес са проучени едва 4% от Вселената."- Да да, и един марамот завива шоколад до вас. Хайде, *** да ви повярват и да се полигавят в екстаз, ама има и нормални хора бре !!! Зо които 4% от безкрайност си е безкрайност. Елементарна математика.

77

Нострадамус

преди 13 години

Ммм... не. Паралелен свят ще бъде открит година по-късно. Ммм да, да... Даби даби... 21.12.2012!

76

Miro

преди 13 години

Amin!

75

ined

преди 13 години

За големия взрив не знам, ама сценария прекалено много ми напомня на Half Life.

74

Емил

преди 13 години

Дами и господа,ние живеем в полуизмерно състояние,което е резултат от лека пръдня, изпусната от нечий вселенски Г*з.Не се заблуждавайте.Ние сме само газова еманация на актуалните измерения.Толкова сме малки,че сме безмерни...

73

Анонимен

преди 13 години

само да внимават да не попаднат на Македонската Паралелна Вселена защото не сме готови за междувселенска война

72

Анонимен

преди 13 години

Аха да открият паралелна вселена... и един марамот... им свил дрогата в станиол...

71

uladislau

преди 13 години

Така е, но все пак трябва да се опитват. Може би ще се окаже, че точно това са единствените хора на планетата които вършат нещо смислено. Погледни другите новини тук -аз лично оставам всеки ден със впечатлението, че всички са или крадци и убийци, или производители на гоМна. Повечето - произволна комбинация от трите.

70

Данчо

преди 13 години

Едва ли ще открият паралелна система,но ново оръжие със сигурност ще създадат!Много *** се навъди по земята,все гладни гърла,та без материални разрушения ще посъкратат и изпарят плявата!Гарантирам Ви преход в четвърто измерение!Еднопосочен билет!Толкова е кратък живота,че не си заслужава да се втелясвате!

69

смехурко

преди 13 години

От край време физиците си имат обичай - на няколко милиона години си правят по един колайдер :)

68

Veselin

преди 13 години

Ако нищо неизлезне ,как ли ще се оправдаят ,сигорно и нищо да неизлезне, ще кажат имаме резултат но още не го разбираме .Търсят отговорите в сложнитите и големи неща ,и неискат да видят ,че нещата може да не са така както им се иска .Отговорите могат да се намерят и в малките и прости неща.

67

Адолф

преди 13 години

да, collide означава "сблъсквам".а collider освен нещото което се сблъсква,може да означава и мястото,в което протича сблъскването!

66

аз

преди 13 години

А колкото до теб,не си хаби времето,а си пръсни мозъка в някоя кофа скоропостижно!

65

УМНОТО

преди 13 години

Това което търсят в Швейцария е частица - Бог. От нея се е създал живота и всичко което виждаме. А колкото до България, не си хабете времето и заминавайте навън. Тука след 40 години ще настигнем надниците на днешна Германия. Ама те няма да стоят дотогава на едно място. Мъка, мъка!

64

Veselin

преди 13 години

Дано излезне нещо ,че може и нищо да неизлези :) ,тогава доста пари ще са отишли на вятъра ,поне ще може да върнат нещо на вторични .

63

Тъпото

преди 13 години

Момчета, не е толкова просто. Има наслагване на човешки опит и разум някъде във космоса. Не живеем напразно. Всеки дава нещо за следващите поколения. Нивата са 7. В България повечето са на първо най много второ. Тъпотия отвсякъде. Тук там има някой по нагоре и той става Премиер или Министър на финансите - крадци парексаланс. Иван Костов е на първо ниво, но крадец от класа. Сега дава акъл на Бойко. Странна работа. Има да чакаме оправия...