55

ЦЦ

преди 13 години

Всеки може да опикае пода, бат Бойко може да *** тавана.

54

ot Pernik

преди 13 години

Да се маха Бойко, да идват ***! Двайсет години /без да броим предните 45 г., с тях стават 65 г./ само рози и вино, да се чуди човек, защо хората гласуваха срещо тях! Егати тъпацте сме!

53

zoro

преди 13 години

не знам за Цветанов ...краднал ли е или не е ,но знам ,че е крайно време да се разрови АКИТО, и то така че всичко да засмърди и бъдете сигурни ,че е по добре да знаем в какъв театър играем и какви роли са ни отредени ,отколкота да гадеем кой лошия и кой добрия четейки в-к weekend

52

Иван

преди 13 години

Някой мисли ли си,че ако Петров е имал сериозни компромани срещу когото и да било щеше да ситрае 8 месеца в ареста.Или ако е имало заплаха да го убият мислите ли,че нямаше да успеят.Смях нито едното нито другото.Толкова хора мислещи се за недосегаеми вече ги забравиха.Това е начин да си поддържа PR -а около себе си .Сашо Диков - какъв журналист е той - спортен,политически,разследващ - ами и той иска да е срещу прожекторите - иначе завинаги ще го забравят.След този позор в биг брадър .

51

РЗС

преди 13 години

ПЪК ЯНЕ ЯНЕВ Е ГЕЙ

50

Анонимен

преди 13 години

Са Алексей Петров ще излезе най-свестния човек на света. И всички му вярвате :)

49

лусифер

преди 13 години

на бати момченцата, играят си.

48

ha

преди 13 години

дааа..-Бойко ни съсипа - а комунистите 20 години сичко бяха оправили и цифтяхме - но дойеде "лошият Бойко" и почна да ги реже и ни "съсипа"....

47

kukoto

преди 13 години

Въпреки,че искам ББ да успее да разрови бунището на корупцията и престъпността до основи се питам колко като Сашо Диков смеят да задават неудобни въпроси на премиера. Спрете да плюете малкото журналисти които поне се стремят да търсят обективната истина. Всички остаанали телевизии са ПР агенции на правителството. То си личи от сутрин до вечер.

46

бако

преди 13 години

ДА ИЗГОНИМ БОЙКО! ТОЙ НИ СЪСИПА, СЪСИПА И ДЪРЖАВАТА. ЛЪЖЕ НИ НЕПРЕКЪСНАТО, ЧЕ ПО-ДОБРЕ ЩАЛО ДА СТАНЕ. ДА ГО ИЗГОНИМ.

45

Анонимен

преди 13 години

Вижте, това е невероятен престъпник от най-високо ниво. Изключителен лъжец и артист. Нито дума от това, което казва не може да се вярва. Такива са всички престъпници. Тоя престъпен тип е заплаха за обществото и държавата. Цветанов трябва да го смаже до край.

44

мелодия

преди 13 години

Дали *кипливите ризи* ще са 10 или 20 - все тая -----По-важното е,че няма как да бъдат изпрани,а просто се захвърлят в килера

43

Атака

преди 13 години

За банките съм абсолютно съгласен!!!Няма как да има по-голяма далавера от банковия сектор. Как така определени банки държат парите на държавните предприятия и пак така има такива банки който са в РПУ-та и, съдебни палати и др. където се плащат такси за издаване ан документи!А Алексей е ясно, че също е винове и рекетирал!Но нека Бойко да го опроваргае, като одари банковия сектор и премести парите!!!!!Както и да направи пълно разследване на тези банки - кой, как и кога е направил капитал!

42

IND

преди 13 години

Тоя трактор само глупости говори - нали ако искаха да се справят с него щяха да го утепат и да се свърши а не саге да *** по медиите...

41

IND

преди 13 години

До кога ще гледаме тая мутра и протежето му Яне хомото!!! Да плаща си ама поне да е веднъж седмично а не всеки ден и то като най-важна новина...

40

ловец

преди 13 години

"Алексей: Цветанов иска да ме отстрани". Много правилно иска Цветанов. Цялото общество иска същото. Мястото на такива големи престъпници е доживот в затвора плюс конфискация на цялото им незаконно имущество. В противен случай България никога няма да се оправи.Пълна подкрепа за Цветанов в борбата му с мафията!

39

Анонимен

преди 13 години

А.П. може да е всякакъв, но в момента не лъже!

38

ВР

преди 13 години

Изхода от борбата Цветанов - А. Петров е задача с много неизвестни, чието решение е само за опитни математици и шахматисти. Но края вече му се вижда .

37

До Ц.Ц.

преди 13 години

Ако не знаеш да играеш шах не сядай зад дъската и фигурите. А сега се моли поне за пат.

36

Театро

преди 13 години

Всички тези тарикатчета са си бъркали по дупките, а сега ни правят театро. Играят го "добри" срещу "лоши" и накрая пак ние ще го ... под вода :) Тракторът може да влезе за 1-2 години в затвора, но милионите си му остават и го чакат. А докато тече постановката сума народ ще изпука в мизерия !